Buna dimineata,
incerc sa pun castraveti la borcan, dupa reteta bulgareasca, cea cu fierbere de citeva minute, dar am borcane de 2 litri.
reteta e pentru borcane de 800 ml. a incercat cineva sa faca reteta la borcane de 2 litri ? ma refer, in special, la timpul de fierbere, chiar daca e borcan de 2 litri si nu de 800 ml.
voi calcula ingredientele ptr. borcan mare.
acum spal borcanele si pregatesc boabele... stau si cu un ochi la monitor !
barbatul aseaza castravetii in fiecare an, si anul asta vrea altceva ! adica alt gust la castraveti. si ptr. ca e plecat cu treburi, imi fac de cap !
nu stiu daca i-ai pus deja pe foc, dar eu cand am avut borcan mai mare, am incercat sa-l fierb intr-o cratita mai inalta(ca sa stea cat mai mult in apa). timpul a ramas acelasi. daca totusi nu ai o cratita suficient de inalta, din cand in cand poti lua cu o lingura apa calda din cratita si poti uda borcanul
succes
p.s. din aceasta cauza am renuntat sa folosesc borcane mai mari de 800 gr.![]()
Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si
Raducu Stefanucu(16.06.2004)
