* Bucurii de sept-oct 2006 (82) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 13
lilina spune:
Adina, am inteles ca trecerea se face treptat....adica inlocuiesti in fiecare zi cantitatea de lapte praf cu lapte de vaca
azi 20 ml, maine 40...si tot asa, pana schimbi cu totul laptele, adica ii dai doar de vaca
sa mai zica si fetele care au facut deja schimbul
noi mai papam lapte praf inca cel putin 6 luni, apoi trecem treptat si o sa-i dau lapte de vaca de la o vecina de la tara, nu din comert (daca tot am posibilitatea)
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
beatrix spune:
La multi ani bucuriilor: David, Mario, Emanuel si
Darius Stefan! Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, fericiti si numai de bucurii sa aveti parte in viatza!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
alexutza_26 spune:
Buna seara...ce-i cu linistea asta pe aici???
Eu nu stiu cum sa mai fac cu grasanu...si-a schimbat radical programul de somn...doarme ziua cate 4 ore si noaptea de la 12-1 se trezeste si vorbeste cu animalutele dupa perete se cearta cu ele, bolboroseste...vrea sa bea ceai ca lapte nu vrea, am tot incercat - am zis ca i-o fi foame...dar nu..el de fapt cred ca e odihnit si se trezeste fresh in mijlocul noptii
Cum sa fac sa-l tin ziua mai mult timp treaz????Sa-i dau mai putin sa manance???ca de jucat, alergat, pitit, ridicat si strambat tot facem intr-una...dar la un moment dat pica lat si gata nici ca se mai trezeste...ooofff, are programul de somn al unui bebelus nou-nascut...
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
CristinaGoji spune:
Alexutza - nu stiu daca e de la prea mult somn ziua. Vladut doarme ziua intre 3-4 ore, dar se intampla sa doarma doar 2 ore. Dar programul de trezire e neschimbat. Crezi ca poate fi de la prea multa mancare? Da cand se trezeste noaptea nu adoarme singur la loc dupa ce se satura de povestit? Ca daca adoarme singur, de ce te mai stresezi? Si Vladut s-a trezit asta noapte de vreo 2 ori si a stat de a mai povestit un pic, insa s-a culcat singur. L-am lasat in pace.
Mami 11+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
alexutza_26 spune:
Cristina - da adoarme singur, adik nu trebuie sa ma duc sa-l iau in brate dar dupa un sfert de ora o ia de la capt cu maraieli si ii dau niste ceai...apa/lapte nu serveste...si adoarme in vreo 2 min, apoi dupa un sfert de ora tot asa....si uite asa inttervalul 12:30 - 4 este plin de maraieli si foieli...nu stiu cum sa fac...seara la culcare bea un biberon de 240 de lapte..ca nu vrea mai mult, am incercat seara si i-am dat cereale Good night cu ceai de tei in ele ca sa-l calmeze sa aiba si el un somn linistit...nu stiu cum sa fac si ce sa fac....e clar ca gresesc undeva dar nu stiu unde...asta se repeta in fiecare de noapte de vreo 2 sapt cam asa...
PRINTZUL
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Noi sutem bine,vrem numai la zaza,noaptea stam calare pe mami si pe a ei zaza,n-o lasam de loc sa doarma,cred ca ai voi pregati o mare surpriza...am inceput sa-l tratez din ce in ce mai mult cu lapte Milli(a nu se intelege Mamilili,ca si ea saraca o fi satula),ca io una nu mai poci.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Ce l-as intarca si eu ca m-am saturat de trezirile de noapte, nu mai vrea deloc bibe. Sapt. viitoare o sa facem celelalte teste pt alergie si daca nu e la lapte de vaca, il intarc imediat.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabelac spune:
Am vazut si eu pozele lui Vlad cu cadanele lui, foarte frumoase! Ce frumos ca va intalniti asa des si au copiii cu cine sa se joace.
ramo mi-o si inchipuiam pe Patri cum cara scaunele prin casa , ai fata harnica deja! D cara ligheane si pet-uri de 2L prin casa si tare se mai chinuie cu ele, fortosu' lu' mama.
Adina asa cum ti-a spus Lilina cred ca e cel mai bine, se introduce treptat laptele amestecat cu formula care o beau ei. Al meu nu voia formula si i-am bagat laptele mai repede, l-a acceptat din prima si bea cantitate mare acum, 300 ml.
alex si al meu doarme mult ziua, de 2 ori cam 2 ore, iar noaptea o face lata, eu ce sa mai zic, la serviciu sunt zombilica in persoana. Eu zic ca al meu se trezeste dupa tzatza si urla, nu asa sa adoarma la loc.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
CristinaGoji spune:
Nu stiu Alexutza, Vladic intradevar manca mai putin, dar nu cred sa fie asta cauza. Fiecare copil are propriile nevoi de alimentare. Si cred ca la varsta lor isi dau inca singuri seama cat le trebuie sa manance. La noi cerealele inainte de culcare nu au dat rezultat. Tii minte ce l-ai pupat pe Vladic pentru prima noapte dormita de la cap la coada? Ei bine, a fost si ultima
Poze
aproape major
barza
alexutza_26 spune:
Cristina - da imi aduc aminte si chiar m-am bucurat pt reusita voastra...dar daca zici ca fuse si ultima...nasoala treaba..uuufff, greu mai e si cu adolescentii astia
PRINTZUL
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Nu stiu Alexutza, Vladic intradevar manca mai putin, dar nu cred sa fie asta cauza. Fiecare copil are propriile nevoi de alimentare. Si cred ca la varsta lor isi dau inca singuri seama cat le trebuie sa manance. La noi cerealele inainte de culcare nu au dat rezultat. Tii minte ce l-ai pupat pe Vladic pentru prima noapte dormita de la cap la coada? Ei bine, a fost si ultima
Poze
aproape major
barza
Macar stii cum e, eu n-am avut bafta asta.