Am auzit ca au mai fost intrebari de genul "este si cineva care sa primeasca banii?". Si eu am pus intrebarea asta la u moment dat pentru ca nu stiam ce sa mai cred. Ei bine, dupa o gramada de calcule, sfaturi si precautii am platit (30 mil.), copilasul nostru s-a nascut si primim acum banii. Vreau sa multumesc in mod special lui Marius pentru ca sfaturile lui au contat mult in decizia pe care am luat-o.
Va urez sa "patiti" ca si mine.
In primul rand va doresc tot binele din lume, crestere mare. Pe de alta parte iti multumesc in numele tuturor celor de aici de la sectiunea legislative (www.desprecopii.com) pentru considerentele tale, meritul este in egala masura a tuturor colaboratorilor acestei sectiuni care poate chiar intr-o masura mai mare decat mine va ajuta si ajuta pe cei ce au nevoie. Le multumesc cu aceasta ocazie si lor tuturor.
Te asteptam in continuare cu vesti de la si despre voi. De asemenea daca ceea ce s-a facut si se face a avut un astfel de impact poti recomanda acest site altor persoane pentru ca sigur:
"Undeva, cineva are nevoie de ajutor".
Ajuta si tu atunci cand poti.
Marius (www.desprecopii.com)
Profit de ocazie sa va multumesc si eu. V-am tot pisat cu fel si fel de intrebari pana ne-am hotarat sa depunem banii si acum ii primim deja pe cei pentru concediul de maternitate. Speram sa nu avem probleme nici cu cel de ingrijire a copilului.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
Chiar asa e mai bine decat sa fac subiect separat.
Si eu am primit primii bani pentru postnatal de pe contractul suplimentar.
Le multumesc tuturor celor de aici care ne raspund si care ne-au fost alaturi in perioada aceea.
Faceti o treaba excelenta! Sanatate multa!