Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DIANOCICA sa va dea Dumnezeu tot binele din lume, toata fericirea care poate exista, multa, multa sanatate, 100 de ani impreuna, si sa va bucurati de copiii vostri...

Iam, iam, iam, da ce de bunatati [omulet caruia i se scurg balele]...intrebare intrebatoare: Doreste cineva sa le gateasca si sa le livreze la domiciliu??

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Minunatelor, ma innebuniti cu budincile/sufleurile voastre..... aoleu, trebuie sa-mi caut sot maestru bucatar... ca eu NU gatesc... (sper sa invat de la dadaca)
Dianocica, la cati mai multi ani impreuna si sa vedem bb2 ASAP
Mamici drage, am un chef nebun de vacanta.... mai bine ma duc pe teren sa ma bucur de zilele astea frumoase de toamna ( trebuie sa fac abstractie de utilaje si noroi )
Bineinteles ca am uitat ce aveam de zis...
A... vazut blondina frumoasa de Flore, astept poze cu A-dejul in plin tzol festiv, si .... habar nu mai am Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Mami n-d, multumim pt retete! Bune acolo in calculatorul omului... numai sa-mi si amintesc de ele la momentul potrivit!

Lavinia, multumesc pt PM!

Eu paste de care zicea A-deju iau si din Carrefour (tot de la raionul "chestii din alte tari") sau de la Aliment Murfatlar (aviz constantencelor), dar atentie ca au urmatoarele ingrediente: faina de orez, sare. Eu demult folosesc numai din astea, dar pt noi... Pt Serban am luat si eu acum de la Barilla, ca v-am auzit pe voi...

Sanatate multa Dianocica si Raluca_u si tuturor fulguletilor bolnaviori!

I-am facut si eu alaltaieri conopida la cuptor, si a papat! (cu carnita de pui fiarta separat)

mai aveam de zis, dar va las acum, ca ma duc la tuns!

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a X-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

dianocica, da, singura singurica...si a reusit si bona ieri, in sfarsit..

mm..nu prea merge mustul cu budinca de mere si gris..hai sariti bre cu niste pastrama, friptane, mititei..mi s-au strepezit dintii de-atatea sufleuri si taitei..

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Ana Mihaela de Panaa
David de Roxanica
Antonio de Crykett
Maria Cristina de Aka
Rares Bogdan de Marinelaf

Multumesc mult tuturor celor care mi-au raspuns la intrebarea legata de fier si care ne-au urat multa sanatate!

Alexia e mai bine, kk de azi n-a mai fost asa de moale ca cel de ieri. Cred ca suntem pe drumul cel bun!

Sanatate multa urez si eu bebeilor bolnaviori: Matei, Victoras, David!

AELITA felicitari! Ma bucur tare, tare pentru tine! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos! Sper din tot sufletul ca adminii sa iti dea voie sa te intorci!!!
Flore, pana au iesit dintii de sus a fost maraita cam o saptamana, chiar zece zile, dar nu s-a trezit noaptea deloc. Sper sa-i iasa si Alessiei cat mai repede, sa scape de dureri, mititica! Sa stapaniti sanatosi gipanu, ca tare bine ii sta Alessiei in el! Vazut noul look al printesei blondine, super dulce! Cu floricica aia la ureche m-a data gata!
Dianocica, imi pare tare rau ca ai mastita! Multa sanatate!
Bambo, noi ne-am apucat de doua zile de cura cu Fe si a spus dr sa o tinem cel putin o luna. Vom mai discuta la controlul de 10 luni.

Mai am de citit 10 pagini din urma, dar le citesc deseara, ca mi s-a trezit pitica!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

VOTATI-NE ! VOTATI-NE SI PE NOI:

http://www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp

pag 64 - zambet

(foarte prost site!)

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Acs, da placut mult.

Dianocica

Donia, sunteti bine? Fusesi cam tacuta..

.. cele adaugate despre jojo_miha.. Dianocica are mare dreptate cu nu am vrut sa insist pt ca m-am gandit ca pe noi ne asociaza cu o perioada nu tocmai fericita din viata ei

Si da Madaluta, e super ideea ta cu

auzi la Antonia.. varsat sarea pe jos..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Bine...lasati-o balta.
Cica trebuie sa te inregistrezi pt a vota..
Jecmaneala..sa aiba ei clienti..

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Subiect interesant la parintii intreaba/raspund: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107681" target="_blank">Alimentatia dupa diaree

.. asta ca sa vedeti cat o poate tine bb pe regim dup-o nebunie de-asta de enterocolita.. mai ales daca nu se ia din pripa taurul de coarne..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

pai, bine doamnelor voi chiar nu stiti ca mai sunt si oameni care muncesc si va citesc de la servici ? .....ce de bunatati, ce de retete si eu inca sunt la cura....in ritmul asta ma las, ca prea sunt bune retetele voatre.
La multi ani! Dianocica sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu.
Bamboletta si A-deju mor ce frumos scriu fetele astea, chiar daca au stiluri diferite.

Mihaela Cristi 17.12.2006 si Adi 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian

Mergi la inceput