Prichindei martie - aprilie 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 18
raresionut spune:
La multi ani Andruzza!!!
Sa fii sanatoasa si cred ca implinirea ta este in cei doi copilasi superbi ai tai.
Chiar daca e usor tarzie urarea mea( din motive lesne de inteles, o sa le detaliez la timpul lor), as vrea sa ii urez un bine a venit si toata fericirea din lume pentru micuta ta printesica.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
andrruzza spune:
alina, multumesc mult de tot!
Ma bucur sa te mai zaresc si pe tine pe aici
La multi ani celor care sarbatoresc astazi!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
raresionut spune:
La multi ani tuturor celor care isi aniverseaza ziua azi ..iar Mos Neculae sa va aduca cele mai frumoase cadouri...
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
simonela spune:
Bine v-am regasit!
La fel ca multe alte mamici, n-am mai fost de mult pe aici...
Vreau sa urez multa sanatate si "La multi ani!" tuturor celor care si-au sarbatorit ziua de nastere intre timp (La multi ani, Andrruzza!) si onomastica de Sf. Andrei sau Sf. Nicolae!!
Ma bucur sa va citesc din cind in cind, sa vad ce mai fac prichindeii vostri. Noi suntem asa si asa, am destul de multe probleme pe cap, dar incerc sa nu ma las doborita, ca oi trece eu cumva peste ele si om ajunge si noi cu bine la sfirsitul acestui an, un an foarte greu pt mine, din pacate...
Andrada a facut iar traheobronsita, suntem cu picaturi in nas, calpol si zyrtec, plus aerosoli de citeva zile...Nu stiu de ce are imunitatea asa scazuta. S-a racit chiar in timp ce-i dadeam niste picaturi homeopate pt imunitate, deci degeaba...Nici nu stiu cum si unde s-a imbolnavit - sa-i fi fost frig afara (desi o imbracam bine) sau sa fi luat de la cineva raceala??? Cert e ca de-abia scapasem de siropuri de vreo 3 sapt.si am reluat "obiceiul". Ne-am cumparat aparat pentru aerosoli sa-i facem acasa, ca pierdeam prea mult timp si bani la clinica, asteptind sa ne vina rindul...
Am fost in SUA 3 sapt., in noimebrie, a fost foarte frumos, m-amsimtit foarte bine, am invatat destul de multe lucruri, dar mai presus de toate m-am relaxat, am vazut locuri frumoase si m-am distrat ca in "tinerete"! Mi-a prins bine pauza, cu toate ca mi-a fost f.f.f.f. dor de Andrada si deja spre final numaranm zilele pina sa vin acasa...
Sunt suparata (off topic) ca ieri mi-a rupt cineva in parcare o oglinda retrovizoare si stergatorul din spate si acum trebuie sa merg la politie,la asigurari, in service etc. sa pierd o gramada de bani si timp pt niste nesimtiti care n-aveau ce face la ora aia. N-a fost lovita de vreo masina, se vede mina "banditului"
Andrada creste pe zi ce trece (la propriu si la figurat - la propriu are 94 cm si 13 kg) vorbeste non-stop, ii merge gurita ca o moara stricata. Stie poezii si cintecele, dra nu prea vrea s alespuna, mai ales daca o rugam noi Este foarte neastimparata, nu sta o clipa locului. Am dus-o la mine la serviciu citeva ore (de nevoie) si a facut furori pe acolo, s-a imprietenit cu toti, dar toti se intrebau de unde are atita energie?? Are fite citeodata si incepe sa fie cam rasfatata, vrea sa faca doar ce-i convine si mi-e destul de greu uneori s-o pun la punct, dar incerc sa nu ma enervez si sa-i explic frumos, sa-i distrag atentia sau s-o pacalesc cu altceva, ca altfel nu scap de gura ei - inclusiv in magazine cind vrea ceva!
Trebuie sa plec acum. Va pup pe toate, va doresc multa sanatate si sa va bucurati de piticii vostri! Multa sanatate si sarcina usoara gravidutelor!! Multi pupici noilor mamici cu bebe mici
Am pus citeva poze noi pe webshots, daca aveti chef sa vedeti.
Va pupam.
Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre
zuzunaki spune:
simonela,
m-a incantat Andrada.Imi place ca v-ati plimbat,sa va fie de bine,bravo voua!Sunteti o familie calda,mi-a placut nararea ta!
raresionut,
sper ca sunteti ok si ca n-ai avut motive "negative"de n-ai mai dat pe aici.
rox,
cum mai e Ionuca.Mai bine?Sper sa ne mai dai un semn,ca eu pe mess n-am mai intrat saptamana asta.
Saptamana asta a fost sora mea la mine,pleaca maine si sunt f trista:((Asa de bine e sa ai pe cineva din familie aproape...
Dragi mamici,
ma intristeaza tare ca topicul nostru nu mai e deloc activ.Chiar am mai scris si eu mai mult,v-am mai "provocat" cu intrebari despre Sarbatori,cadouri,dar nici un ecou...Pacat...
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
pisicuta si matei spune:
am mai apraut si noi ca daca tot ne cearta Zuzu()
Eu recunosc ca sunt cu timpul la pamant: serviciu, master, ore de si mai nou nici WE nu au fost libere: ba intalnirea anuala de la job, ba mers la munte dupa "secole" de stat in Bucuresti, ba curs de vanzari pe la Busteni, party de Craciun...ca imi plang de mila in fiecare zi cat imi este de somn.
Despre Matei...a fost mai mult bolnav : mai intai suspect de pneumonie, pe urma laringita( de care am scapat si cu ajutorul lui Rox si ii multumim mult de tot ) pe urma la nici o saptamana a facut bronsoelita..si uite asa am ajuns sa ma cert cu cei de la gradinita ca ii cam primesc pe copii bolnavi..si oricum nici acum nu pot spune ca Matei este pe deplin sanatos...ca este nitel cam mucos si in plus are si o tuse exasperanta. Las' ca ne facem noi mari, nu?!.
Saptamana viitoare avem prima serbare din viata noastra: si Matei canta si are 2 versuri intr-o sceneta ( la fel ca si colegii lui de gr pitica ).
In materie de cadouri a primit de la noi 2 seturi cu animale: unul: contry farm cu diferite activiatati si unu cu punct veterinar pt animalele din jungla, 2 carti: una cu poveste soldatelului de plumb care are atasate si niste figurine din poveste cu magnet si el trebuie sa le potriveasca si una vocabular: prezinta multe obiecte si in plus are niste mici ferestre sub care se ascund diverse chestii ce trebuiesc descoperite. Am mai avut in cap ca si idee de cadou: laptop si o carte cu stickere si cu diferite jocuri: unele sa recunoasca culoarea, forma, sa numere, niste adunari, scaderi etc etc-de fapt cartea era de la 3 ani in sus, dar oricum este foarte accesibila.
Andruzza am vizionat pozele voastre si sunteti fff frumosi...o familie tanara si fericita.
Zuzu cum a fost la Londra, nu ne-ai pus poze si sunt foarte curioasa, mai ales ca planuim si noi o sapt in Anglia prin primavara.
Daria nu vrei sa ne spui mai multe, esti asa de suparata pe noi?!
Rox sper ca sunteti mai bine
Simonela tare scumpa este Andrada si ce a crescut: 92 de cm?! Matei abia are 86. Dar nu ne pui si niste poze din America
Multi pupici tuturor
Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor
ligia13 spune:
Servus Servus!
Ce faceti mamici?
Va asteptam la munte ca avem zapada si friig... ma rog, in oras nu prea e zapada, dar in imprejurimi e super!
Astazi am fost la Bran si vreo juma de ora am avut program de sanius. Wooow ce incantat a fost Radu, asta dupa ce s-a suparat un pic ca l-am raspurnat (din greseala) de vreo doua ori din saniutza!
Proba aici
In restem sa zicem ca suntem bine. Din pacate in toamna/iarna asta , cred ca si gardinitza are rolul ei, Radu e mai mult racit!
De o luna tot asha o tinem. Fara febra, fara complicatii , dar cu muci multi si tuse. A fost o saptamana bolnavior, cu tuse si muci, apoi i-a trecut, l-am dus 4 zile la gradi si acum e de doua saptamani iarasi acasa! Azi l-am scos la sanie, desi nu e total bine, adica ceva mucisori mai are! Speram ca nu am facut mai rau...
Din fericire pana acum am scapat fara complicatii gen bronsita , otita... sua mai stiu eu ce...ceaiul de ceapa sa traiasca...ne-a scos din incurcatura de fiecare data!
Nu am luat antibiotice, dar am testat toate siropurile de tuse si picaturile de nas!
Saptamana viitoare ii cumpar un aparat de aerosoli, ne-a zis Dna doctor ca ar fi bine. Din fericire am "descoperit" o pediatra buna, cu multa rabdare, si care nu sare asha de cand intri pe usha cu antibioticele pe tine...iata ca nu ne- dat deloc antibiotice.
Acum sunt in dubiu, daca sa-l duc sau sa nu-l duc de maine la gradinitza!
Bunica preseaza ca sa-l retrag, ca uite ca e numai bolnav... ufff.
El pe de alta parte in fiec dimineatza plange va vrea la gradinitza. Da , am ajuns in stadiul asta, nici mie nu-mi vine sa cred
Mos Craciun ne-a adus un joc cu trenuletul Thomas. E f incantat . De Craciun va primi un laptop!
In rest nu am mai facut nimic, din fericire si tati a stat acasa, fara delegatii , si stam linistiti pe langa casa, inventam jocui in casa...e bine...
In rest Radu vorbeste non-stop...non-stop. si in somn uneori! Mai ales rade in somn..
E indragostist acum de desenele animate Cars si de Finding Nemo.
Cam astea sunt vestile despre noi! Asteptam cu nerabdare vacantza, ca am avut si am o perioada tare incarcata la serviciu!
Eu si Raducu (22.04.2005)
ligia13 spune:
[hi]
Tot eu.
Am admirat bijuteriile de copilasi ai Adruzzei, niste scumpi, pe draglasha de Andrada careia ii sta minunat in roz, simonela!
Mi-e dor de multi dintre prichindei...vorba lu zuzu, poate acu de sarbatori ne mai stringem si pe aici!
raresionut m-am bucurat tare ca ai dat un semn, desi asha scurt... speram sa reaparai cat mai repede!
cenia.. cum mai e burtica? deci acum e mai racoare si la voi....
Si Radu ar sta toata zius la tele daca se poate, dar nu are voie...inceracam si noi si bunica sa-l cooptam in tot felul de activitati, inclusiv casnice, ca altfel el ar vegeta toata ziua la desene...Cand e la gradi e mai usor, ca vine frint, papa, doarme, iar seara mai prinde juma de ora de desene , nu mai mult!
Alessia, voi ce mai faceti? Cum e Ben(cel mic)? Dar cel mare? I-a trecut rana aceea ?
Dantje, cum e in noua formula? Nu ne-ai mai zis nimic? Esti bine? Ti-ai revenit dupa nastere? Bebelusha cum e?
Mi-am amintit, in sfarsit se va naste prima fetitza si la noi in firma! Toti avem numai baietei!
Va pup!
fug sa-l hranesc ca azi am amanat cina, ne-am schimbat un pic programul!
Eu si Raducu (22.04.2005)
simonela spune:
Multumesc mult Ligia, Zuzu si Pisicuta!
Ligia, cum mai e Raducu? L-ai dus la gradi sau nu? N-am putut vedea, din pacate, pozele atasate de tine, linkul ma ducea la photobucket, dar nu la pozele tale...?? M-am distrat de Radu care vorbeste si ride in somn!! Cool! Noi avem probleme cu somnul, mai nou - nu stiu de ce si nu pot sa localizez excat cind au inceput - nu mai vrea sa doarma singurica, in patutul ei. Vrea fie cu mine linga ea, fie in patul parintilor...s-a schimbat foarte mutl din punctul asta de vedere, eu eram obisnuita sa n-am probleme in doemnniul asta si acum...am ajuns si aici! SLAVA DOMNULUI CA am scapat de suzeta intre timp si vom arunca saptamina asta si biberonul ca altfel nu vrea sa renunte si sa bea seara lapticul din canita....Si se trezeste noaptea plingind daca nu sunt acolo linga ea si dimineata la fel...ea care era mereu zimbareata, cind se culca sau trezea din somn
Pisi, multa sanatate lui Matei si succes la serbarea de la gradi!! La cererea "telespectatorilor", adica a ta si a unei prietene, am pus poze din SUA pe site, daca vrei sa vezi. Vizionare placuta!
Pupici tuturor.
Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre
Dantje spune:
Buna, buna,
Ei n-am mai dat p-aci de multisor, de fapt nu mai reusesc nici sa deschid pc-ul....
Multumim ca va interesati de noi, suntem bine, printesa e nitel racita, mucioasa si tuseste dar sper sa ne revenim iute.
Ligia , din pacate nici eu n-am putut vedea pozele Raducului, chiar voiam sa-i vad boticul de suparat....noua formula e ...faina dar e stereo, cand ma lasa unul ma ia celalalt si cateodata chiar sunt amandoi calare pe mine.Caci atunci cand alaptez are si d-lui chef de mami.
Martijn vorba cuiva e iepurasul Duracell ,adik nu are 2 minutele linistite.Mai nou vrea s-o tina pe sara-sa in brate si vine spre mine, ridicand spranceana si foarte hotarat si important :'hai da-mi-o' .....Am sa va pun si proba.....lol.Pentru moment a renuntat la iubirea lui Thomas, e inca indragostit de trenuri ,dar acum e fascinat de Cars, si m-a pus sfantul sa-i-l cumpar pe Mack care se desface si are inauntru un garaj in miniatura.Toata ziua e ocupat cu Mack, il inchide si-l deschide de o mie de ori, ba chiar se trezea noaptea sa se joace cu Mack & co. Sincera sa fiu mie imi placea mai mult Thomas e mai educativ consider eu, sper sa-i treaca repede cu Cars.De vorbit, uffffffff.....nu-i lasa bietului meu creieras obosit nici un minutel liber, noroc ca merge o jumatate de zi la gradi.
A inceput sa faca mofturi la imbracaminte, intr-o dimineata nu i-au placut sosetele si a intarziat la gradi ca nu voia nicicum sa le incalte....apoi cu pantalonii....ma gandesc ce ma asteapta dupa 2 anisori, daca d-lui face mofturi,caci printesele sunt vestite in ale mofturilor la imbracaminte, ei...vremuri grele Moncher.
Ligia mi-am revenit, saru-mana de intrebare, e mai greu cu somnul, caci pana la nastere aveam mult de recuperat acum....o sa recuperez cand vor fi ei de 18 ani, sau poate voi avea alte griji atunci....Wow....zapada.....uf ce dor imi e de zapada si de colindatul de Craciun prin zapada ...uf uf...ca ma ia nostalgia.
Si noi suntem mai tot timpul raciti, si am incercat toate siropurile de tuse...acum luam ceva de intarirea imunitati sa vedem ce efecte are. Martijn a crescut si oricum fata de zana mi se pare rasa uriasa. A , voi ati scapat de pampersi? luminati-ma si pe mine cum...pleaseeeeeee.....caci am senzatia ca nu vom scapa niciodata de ei.
Cu intarziere La multi ani Andruzzei, si zuzunici
Am mai pus pozici : http://community.webshots.com/album/561413875URwMhJ?start=24
sanatate puilor si parintilor,
Dantje & Martijn & Hannah