Colectia de toamna-iarna 2005 (154)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Leea si io votez ptr bunici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Leea eu zic clar la bunici, e suficient cat sta la gradi sa mai stea si dupa program acolo, plus ca bunicii sunt bunici.
Am gasit croitoreasa, vine diseara cu rochia, sa vedem ce a iesit, o manac daca nu e bine ca nu mai am de unde sa iau acum alta.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Leea pe la gradi partic din Buc dc lipseste copilul iti calculeaza cate zile a lipsit si iti scade din taxa ptr luna urmatoare.
fi-miu inca nu a facut febra, nasul nu i-a mai curs at cand dormea(doar at putem sa-i pun picaturi). e terorizat . bine ca nu raceste mai des.
Mihaelutat asa frumuseste si un sac vine bine pe tine, n-ai de ce sa-ti faci griji.
Sanatate la pitici bolnaviori, acu vad si eu cat suferim si noi pe langa ei.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Leea, nu-l mai luati pe T cu voi in vacanta? Votez si eu pentru bunici in mod categoric!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor multumesc.Mi s-ar fi rupt oricum sufletul sa il las acolo,insa patroana a insistat.Asa ca am luat pt un moment in calcul si varianta asta.Cred ca le e frica sa nu cumva sa cer banii inapoi.Ca io am calculat cam ce venituri au si nu prea ramin cu mare lucru.Desigur ai mei parinti nu sint de acord.Poate ii determin totusi ca macar la 2 zile sa faca naveta sa-l aduca.Multumesc!

Maria ba da, il luam pe T cu noi,dar nu acum.In 15 oct plecam in Austria.Acu ma duc in delta.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Leea cand te duci in Delta? Of, ce as merge si eu...da' nu ma ia boss-ul, cica se duc doar ei barbatii

Mihaela ia sa bagi colea poza cu rochia, sa vaza si okiul nostru ptr ce atatea emotii

Maria ai reusit sa vb cu Tania?

Copilul meu e in delegatie, la vecina, vaccinul nu l-am gasit aici la farmacie, sa vezi nebunie dupa amiaza pana l-om gasi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Leea, imi place de tine ca te plimbi, nu gluma

Aveam si noi planuri marete, incepand de la garderoba noua si pantofi cu toc pentru mine (n-am mai putut purta asa ceva din 2005) si pana la excursie in china la anu' (ca tot se deschide drumul cu ocazia CM de gimnastica)... Dar ne-am linistit pentru inca 1-2 ani, pe tzoale nu mai dau banii caci salopeta am, stam acasa si crestem copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Madau nu e vorba ca rochia e cine stie ce, insa este unica optiune pentru nunta asta. De ce, ma veti intreba;pentru ca din lene monstruoasa toate rochiile mele elegante sunt murdare in dulap, adica nu m-am invrednicit sa le duc la curatat dupa ce le-am patat in urma purtarii la diferite evenimente.A doua la mana mi-am comandat buchet rosu, ca rochia de altfel, si nu mai am nici o rochie rosie de ocazie sa mearga cu buchetul. Trei la mana mi-am luat pantofi aurii si un plic, aceeasi culoare cu un mic detaliu de pe rochie, care nu mai am la ce sa ii iau, neasortandu-se cu celelalte toalete. Deci ramane sa o imbrac pe aceasta pe care am comandat-o. Nu e vorba, ca fata asta imi tot lucreaza de ceva vreme si nu am avut surprize cu ea, dar de fiecare data am emotii cu rochiile facute la comanda.
Miri.
Acestea fiind spuse ma duc sa mai fac un raport, ca maine vreau sa plec devreme si sa imi termin treaba din timp.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Daaa, ma plimb.Macar acu in al 12-lea ceas sa capat ce merit.
Mada marti plec si stau o saptamina.Da nu te oftica.Mare chestie nu-i.Mi-a placut in primul an cind m-am plimbat cu barca prin rezervatie si-am vazut nuferi ,pasari,cuiburi.Asta s-a intimplat acu vreo 6 ani.De-atunci ma tot duc si tot stau ca proasta in barca sau pe uscat asteptind sa mushte stiuca sau sa traga crapul.Si adevarul e, ca reuniunile de toamna sint intre barbati.Cu vreo 2 exceptii am fost singura femeie.Desigur in centrul atentiei.E o chestie organizata de Reality TV si Discovery,domnu meu fiind in domeniu.Vin si englezii si pescuiesc cu totii.Mai sint si surprize.De ex,au adus un balon odata,dirijabil.Dintre toti barbatii eu si inca 2 am avut curajul sa zburam.Altii 2 nu al meu.A fost demential.De nedescris.Zbrul deasupra Deltei.Da aterizarea...2 luni am avut vinatai.Ca cei 2 + cel ce-l dirija au cazut peste mine.In anul cind am fost gravi, dar in 2 luni, am zburat cu elicopterul tot acolo(cred ca mi-a oferit asta ca sa scape de noi,de el mai ales).Citeodata e super.Alteori crap de plictiseala.
Sper sa nu va plictisit io pe voi acu.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

uaaau, super Leea, sper sa fie excursie cu distractie maxima asta, nu cu plictis.lasa plictisu la Bucuresti. cred ca domnu tau a zis ca o sa cheltuie mai putin in Delta decat la Baby expo.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput