Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

cristina, da-i altenativ la 4 ore nurofen cu novocalmin supozitor si ai sa vezi ca si de la a3a doza de antib isi revina........multa sanatate...

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 7+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ASTERY imi pare rau,sper sa-i scada repede si sa ai urmatoarea noapte linistita.Cum ai depistat ca are otita,s-au uitat cu din aia in ureche? Intreb pentru ca Diana la cele doua episoade de febra peste 39 pe care le-a avut - una in ianuarie,una prin martie parca - la niciuna nu a fost diagnosticata prea clar si nici n-avea alte simptome decat febra mare timp de cca 5 zile.Si cum stii ca il doare,pune mana la ureche?
Am vorbit cu Ghitza la telefon si am aflat ca iar a zis Diana ca buba gula ,dar nici el nu vede nimic acolo si a fost cam miorlaita dimineatza.Iar ar tebui sa merg la pediatra sa vad,dar si data trecuta tot de-aia m-am dus ca zicea buba gula si nu i-a gasit nimic
In schimb s-a cerut de doua ori azi - odata a zis caca ,odata olitza.Prima oara a facut kk in olitza, a doua oara n-a mai apucat sa o puna la timp,ca daduse drumul.Si a facut la diferentza doar de cca 15 minute .
P.S. Se pare ca Diana a simtit ea ceva ca-i criticata ma-sa ca scrie de kk ei - cand de fapt scriam de ce vorbeste,nu de kk,asa ca acum s-a gandit sa imi dea cu adevarat motive sa scriu zilnic de
Si sa mai fiu si mandra de asta

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, Razvan toata noaptea, incepand de aseara de la ora 23, se tot freca/lovea usor la urechea stanga, cu gemete, un plans nici tare nici incet... si se tot intorcea de pe o parte pe alta. Pediatra noastra este plecata din localitate, am vb cu ea azi la telefon si i-am spus ce si cum. Recunosc ca eu am nadajduit sa scapam de antibiotic pt. muci si tuse, dar uite ca tot la el am ajuns...

Bravo la Diana pt. spus kk si olitza!!!

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Anasol , stiu fata ca eram prostuta... acum zambesc si eu, iti dai seama.
Oricum, sa stiti ca nu-i deloc simplu, in special cand ai un copilas mai... timid, sa spunem, asa ca Razvanu'.
Viorel in fiecare zi la 10.30-11.00 suna si intreaba.
Si ce ma amuza cel mai tare - fetzele celor de acolo, cand ne vad pe amandoi, dimineata, ca ducem odorul, unul il tine, altul (io, adica) il imbraca, il pupam , alea-alea...

Mergi la inceput

ASTERY parca le si vad mutrele la alea
Eu am ajuns acasa,Diana vad ca doarme,sotzul s-a carat la socru... Daca ma pun la somn,parca vad in 10 minute se trezeste,asa ca bantui p-aci.

Mergi la inceput

daaa, si io am acelasi noroc la somn dupa amiaza......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Astery ,sanatate lui razvan sa ii treaca durerea de urechi si febra. Cu cresa e complicat, uite aici, regula generala:
http://www.dropshots.com/biancas#date/2007-04-20/11:36:25
Sa vad ce pot rezolva ca Nelu e prieten cu directoarea si poate face o derogare pt noi, oricum masa de dimineata e pe la 8.30 cred. Sa vedem. Si eu m-as trezi mai repede, si el.
Dani baleste intr-o veselie, deja mananca singur supa si felul doi dar trebuie stat langa el si mai indreptat lingurita in mana ca se mai si joaca si mai vrea sa manance si invers. Azi a mancat foarte bine. L-am masurat si are 84 cm , kg nu stiu ca nu l-am cantarit de dimineata. In jur la 11.500-11.800.
Merg la Real in plimbare cu caruciorul sa caut cizme..si ce-o mai fi
Bumbi, in burtica Sandra a miscat foarte putin si a fost cuminte. Dani a miscat putin mai mult si e mai zvapaiat ca ea. Eu cred ca are legatura.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Stiti ce ciuda mi-e pe astia mici ce merg la cresa? Ca tare i-ar place si Dianei cu copiii si jucarii multe si noi pentru ea,dar nu ma indur sa o dau inca,din motiv de sculat dimineatza,venit iarna + raceli,bunica care s-ar criza
Si mi-e mila si ca ar disciplina-o alea prea tare la cat e de "ascultatoare" ,macar asa isi mai face de cap acasa un an ... Si cu mancarea,e obisnuita numa' ce vrea ea si cand vrea ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La Real s-a facut un fel de Kinderland cu de toate, Sandra a fost vineri cu Dani si socrii eu nu l-am vazut ca e la etaj si ieri nu am fost sa il vad. 30 min de joaca e 5 lei. Mergem si acolo .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

La noi erau o ora de joaca 8 lei,la amandoua.Da' Dianei nu-i ajunge o ora , tot cu circ am plecat
Distractie placuta !

Mergi la inceput