***LA REDOUTE (51)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Sau sunati-o iar pe Elena Vavilov, poate face un LR reloaded cu posta in rolul principal (ca tot e in centrul unui scandal cu ministrul justitiei).

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu nu am primit nici acum cec-urile La redoute, nici raspuns de la Beatrice, ci doar un mail de raspuns la intrebarea care am pus-o mai demult direct pe site:

"Dear Madam,
If you didn't receive the reimbursements for the end of this week, reply again with your instructions.
Thank you for your patience.

Cordialement.
Christine,
Relation Client du site www.laredoute.fr"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Neata! Fetelor, eu nu inteleg de ce va agitati asa. NIci n-au trecut 2 saptamani de la primele comenzi, mie si inainte imi veneau comenzile cam in 2 saptamani si un pic. Mai e timp, nu cred ca trebuie sa ne ambalam.

http://community.webshots.com/user/croco21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

croco cand toate fetele au primit comenzile, inclusiv alea din 7-8..cum sa nu ma agit cand vad ca eu n-am primit-o pe cea din 5???

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica gen spune:

Secman, cum adica nu-ti ia parola? Ce scrie?
Eu am un cont de pe care f. greu ma loghez, adica :
"Certains champs du formulaire posent un problème: Votre identifiant est incorrect"
, daca mai bag o data, imi apare ca nu stiu ce are parola.
Abia daca ma duc la Mon Espace Client, Creer ..mon compte, Je m'identifie, si introduc iar datele, abia asa reusesc. Deodata, ca sa vezi minune, nu mai sunt gresite nici identifiantul nici parola...

Sau poti da direct la Aide (de langa identifiant si mot de passe)la J'ai oublie mon mot de passe, si treci in rubrica ori nr. de client care-l gasesti sigur intr-o oferta trimisa de LR sau adresa de mail.

Sper sa nu fi fost "pe langa drum, pe langa caruta"...ca nu am inteles clar cand iti apare : exista o problema si cand treaba cu parola

PS cu siguranta vrem toate sa ajutam, dar daca nu ne-am confruntat cu o asemenea problema, nu putem sfatui, eventual, doar abera...

Gen, mami de Robert Alexandru 2.11.2001 si Alexia Roberta 14.08.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Codul 69981 imi da cadou: PARKA NOIR.

Ce e PARKA?

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Mada, n-au primit toate, eu n-am primit comenzile din 6 si 8 sept. si pana acum nu mi-a disparut nimic de la posta (la mine vin in vama)
Carolina, comanda mea din 8 sept ar trebui sa contina si acel parka noir, asa ca daca astepti pana o primesc iti spun cum arata. Cred ca e o haina din fas, captusita sau nu.

http://community.webshots.com/user/croco21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

hy!
Ati comandat careva hainute de la Naf Naf?
Imi place tare mult haina aceasta
http://www.laredoute.fr/vente-caban-effet-peau-lainee-naf-naf.aspx?productid=324111372&documentid=346107&categoryid=23110319&single=&hasnext=1&hasprev=1
dar au marimile altfel (1,2,3) si nu stiu echivalentul lor. Voi ce spuneti?Ce parere aveti?

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Multumesc, Croco. Asa ma gandeam si eu ca trebuie sa fie, dar ce marime, Dumnezeu cu mila!

Am comandat si eu acum cateva prosoape, paturi si covorase de baie, sa vedem cand si daca vin...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by Jasmine
si intrebarea e : mai avem curaj sa scriem la LR ca nu ne-au ajuns coletele?

Nu mi s-a pierdut niciodata un colet, si am primit sute, dar daca ar fi sa nu ajunga unul de la Redoute (daca o sa imi treaca scarba de ei vreodata si o sa mai comand ), 100% o sa ma plang la ei si o sa cer explicatii / banii inapoi.

E dreptul meu.

Mergi la inceput