***LA REDOUTE (51)***
Raspunsuri - Pagina 10
maria_alexia spune:
Cu marimea hainei Naf-Naf: gasisem si eu ceva (dar nu-mi mai aduc aminte ce era) disponibil in 2 culori; cand alegeai una dintre ele apareau marimile S, M, L, cand schimbai culoarea aparea 1, 2, 3. De unde deduc eu ca 1=S, 2=M, 3=L. Cel putin la produsul ala asa era.
(Asta cu 1, 2, 3 mie-mi spuna a eroare de programare
Deh, deformatie profesionala
).
Merita oricum o intrebare pe site.
Jasmine spune:
Asaaa....care va sa zica acel colet care zacea ieri la OP 66 era al meu.Am in el niste pantaloni pt copil,nu gasesc acum linkul.
Mada,comanda asta era din 4 septembrie si azi dimineata abia a venit avizul,asa ca eu zic sa nu disperi inca.
Nici mie nu-mi place noua grafica a siteului,ma obisnuisem cu cea veche.
alinabojuc spune:
Salutare.Am intrat si eu sa vad ce faceti. Ma bucur ca se tot primesc colete.
Am intrat si eu pe redoute ca am vazut ca ati scris ca si-a schimbat lookul. Pfuai ce m-am speriat
. Nu-mi place. Dar ne vom adapta. Numai sa livreze.
Nici nu mai stiu pe unde sa intru sa gasesc ce vreau.
le dezleg eu pana la urma.
Spor la cumparaturi si
sa vina coletele.
alina
addya spune:
off topic
mai gagici, eu sunt crizata rau.
de vreo saptamana bantui magazinele ca sa-mi iau o rochie pt o nunta la care o sa merg in octombrie.
vroiam ceva simplut, mai scurta si sexoasa. ei bine, NU EXISTA.
parca sunt mutant X fetelor, vad shi eu cate una care-mi place si cand cer marimea mea se uita vanzatoarele lung la mine si m-i zic suav: aaa, marimea dvs nu se fabrica, uitati pt dvs avem asta: si-mi arata diversi saci cu paiete pe ei.... sau d'alea de mamaie sau de tiganca florareasa...
imi vine sa ma impusc de nervi. ce puii mei, am 1.65 si 66 kg, nu sunt chiar mamut, ok, iau marimea 44 pt ca sunt lata in umeri si mai am si ceva tzatze, dar chiar asa...
si acum on-topic, ce ziceti de rochitza asta? merge la un local de fitze?
http://www.laredoute.fr/vente-robe-de-soiree.aspx?productid=324116099&documentid=346107&categoryid=32665599&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
macar au marimea mea....
poop u all
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Jasmine spune:
Addya,rochia merge foarte bine pt o nunta la un local de fitze.
Cat despre haine marimi mai mari in magazinele din RO...pot sa-ti vorbesc pana maine.Si despre privirile si raspunsurile vanzatoarelor,de asemenea.
alinabojuc spune:
Addya e frumoasa rochia. Si sunt exact ca tine,1.65 si 66 de kile. Cand am fost si eu sa-mi iau blugi numai ca nu mi-au zis ca pentru balene nu se fac blugi.
Nah ce sa fac. Munca de teren am putina, stau acasa si fac documentatii. Deci camara e aproape, frigiderul la fel.
Eu mi-a luat o rochie de la ei, ceva cu podium parca. Dar nu-mi place. e drept ca am dat 9 euro pe ea. In poza e superba dar in realitate...
Daca a luat cineva rochia o sa-ti zica ce si cum e.![]()
alina
acina spune:
Addya mi-am luat eu acum 2 saptamani, de la Yokko din Unirii,
o rochie neagra f ca lumea, material super ,
dreapta, cu bretele mai late.
A fost 2 mil.
edit: sambata merg la o nunta .pt asta am luat-o.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
andreap spune:
Addya,mie imi place,da' varianta negru.
M-am conversat cu Christine si Beatrice,au primit toare cele 3 plicuri cu cec-urile.Numai ca,fiind acelasi nume numai conturi diferite,lea-u amestecat intr-un hal..
.Singurul cont unde ce am comandat apare si-n 'suivi' este unul din cele 2 ale Aissei.Apoi a facut inversarea intre contul meu si cel al Aissei,in sensul ca in 'suivi' la mine apar produsele ei si viceversa.In afara de asta ea are toate cele 3 produse,dar eu am numai 4 care oricum nu insemana 57Euro cat am cec-ul.Nu stiu cum vom face,sa puna fiecare produs la clientul care l-a comandat,plus sa mai puna ceva produse la mine,sa acopar cec-ul,altfel iar am bani de recuperat de la ei.
sau nu stiu cum altfel..vad ca deocamdata nu mi-a raspuns,le-am capaita cred.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Tonia Antonia spune:
Addya, eu am cumparat rochia de seara in varianta neagra in martie 2007 pentru nunta fratelui meu. Am luat marimea 38. A fost OK (nu am mai purtat-o de atunci). Consider pretul foarte bun pentru ca nu am bani multi de investit in rochii pe care le port din an in pasti (probabil ca o sa o mai port de revelion). Am primit complimente la nunta...
Daca vrei o poza cu mine imbracata in ea, da un PM cu o adresa de mail.
Eu am mai luat si asta le rochie dar nu am purtat-o decat foarte putin http://www.laredoute.fr/vente-gilet.aspx?productid=324116117&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub