Pitici de Ploiesti 6
Raspunsuri - Pagina 10
geo_ionita spune:
Week-end placut tuturor! Mie mi-ar fi placut sa merg la munte, sa luam o gura de aer curat dar sotul meu nu si-a pus cauciucurile de iarna si mi-a spus ca nu ne duce pentru ca a inceput sa ninga la munte si eu abia asteptam....
Georgiana
31 sapt. Bianca Maria
zeririlouiza spune:
Neata fetelor, va doresc o saptamana frumoasa
Laura ma bucur enorm ca ai gasit, spor la mutat si sper sa va acomodati repede in noua casuta
Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
zeririlouiza spune:
Neata fetelor, va doresc o saptamana frumoasa
Laura ma bucur enorm ca ai gasit, spor la mutat si sper sa va acomodati repede in noua casuta
Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
LauraNicole spune:
Multumesc,Louiza!Si noi speram!
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven
crys3000 spune:
Buna seara fetelor,cam de multicel n-am mai intrat pe aici insa am avut o perioada tare aglomerata. V-am mai citit din cand in cand.
Louiza - cam tarziu urarea dar bine-ai venit printre noi si sarcina usoara in continuare.
Laura - imi pare rau despre ceea ce s-a intamplat cu Sandra,poate reusesti sa o iei inapoi. Iti doresc casa de piatra,iubire si multa intelegere.
Medeea - sarcina usoara si tie si un bebe sanatos. Imi pare rau ca n-am putu sta mai mult de vorba cand ne-am intalnit in oras.
Sper sa am mai mult timp acum ca a venit frigul si stau mai mult prin casa.
zeririlouiza spune:
crys300, mersi mult si exista o vorba mai bine tarziu decat niciodata
Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
emiliapop spune:
Medeea felicitari pentru aparitia pe coperta a lui Tea.
Eu am gasit-o si am cumparat-o din cartier si acasa Alex a placut-o pe Tea si o pupa mereu si umbla cu revista in mana prin casa.
Tare caraghios era!
Bebe din burtica ce face a ramas sau ?
emilia cu Anastasia 26+ si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
Medeea76 spune:
Bebe mic e fetita! Pup.
Fetele, noi suntem in plina mutare, diferenta e foarte mare de la bloc la casa, deja am facut muschi la picioare... Va pup pe toate si cand e gata ne adunam la mine la intalnire.
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (22+)
nana72 spune:
felicitari Medeea, Teo o sa aiba, deci, o surioara. sanatate multa si sa ajungem sa o cunoastem
Pupici
Mutat... ai grija cu burticu la carat.chestii din astea
nana72 spune:
Buna fetelor
ce faceti oameni buni pe o vreme ca asta...cum supravietuiti, copii mei au o energie teribila si nu suporta atat stat in casa. Voi pe unde mai mergeti pe o asemenea vreme? Cum ii mai distrati, ce spatiu de joaca le mai oferiti sa merg si eu ca in casa deja nu mai au rabdare. si nici prieteni cu copiluti asa mici nu avem sa se poata juca... trebuie sa gasim solutii