A sunat clopotelul...

A sunat clopotelul... | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Tuturor celor care inca invatati sau aveti copii in scoli, multa bafta!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Multumim
eu tocmai m-am intors de la festivitatea de incepere...si mi-am lasat puiul acolo..off, ce greu e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Cu buchete de flori in manute si multe, multe emotii , a debutat acest an scolar. Prichindelul -la gradinita, cel marisor - la scoala.
Abia astept sa ne regasim dupa-amiaza, sa vina cu sacul plin de povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si al meu e la gradinita. Asa dulce a fost azi dimineata, i-a dat educatoarei buchetul de flori, a zis "ti-am adus flori". Educatoarea a zambit , a zis "multumesc, dar de ce mi-ai adus flori?"
Alex "pai daca asa a spus mami, ca trebuie sa-ti aduc flori..."

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Mult succes tuturor!
Am inceput si noi,Cosmin a intrat in clasa a doua,si a fost suparat pe mine ca i-am cumparat doamnei un ghiveci cu o floare frumoasa si nu i-am luat buchet,pentru ca ceilalti copii au facut un pod de flori pentru boboceii de clasa 1.Asa ca am debutat cu o nemultumire..
A venit acum o ora,si le-au dat si manualele;bine-nteles ca nu li s-au dat toate pentru ca nu le aveau...Speram sa avem un an bun si plin de succese si va dorim si voua acelasi lucru!
Ramona,mamica lui cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

multa bafta tuturor!

in belgia copiii nu au manuale. ce ziceti de aasta?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

si teorema lui pitagora: http://www.youtube.com/watch?v=crWwV1tTcWA ... draguta ..

( de ce oare calca femeia de serviciu peste ce a spalat? de la pitagora i se trage! )

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si Stefan a inceput gradi, insa el a fost incantat ca a trebuit sa dea ghivece si nu buchete...
Nu imi doresc decat ca anul acesta sa fie sanatos, sa nu mai trecem prin ce-am trecut anul trecut. Restul... vin ele, incet-incet.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

in belgia copiii nu au manuale. ce ziceti de aasta?

Nimic nou. Nici in UK nu au.
Al meu e in clasa a III si are 7 ani! Nu a avut manuale niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Mult succes copiiilor in noul an scolar!

Cred ca nu deranjeaza pe nimeni daca nu deschid alt subiect si intreb aici - e oarecum tangential.
Deci, 'zvonistica' spune ca anul viitor grupa pregatitoare va fi introdusa in cadrul scolii - sub denumirea de grupa 0(sau clasa 0 - nu mi-e in clar!!!!!!!!!!).Educatoarea Otiliei(grupa mare anul acesta) spune ca nu au primit nimic oficial, sint suparati ca nu stiu ce si cum, nu au inca o programa, nu au idee ce se va intimpla.
Voi ce stiti?
Oricum, mie imi pare o aiureala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Inca de la deschidere noua ni s-a atras atentia ca vor fi multe modificari, modificari care ne vor afecta, atat pe noi cat si pe elevii mai mari..insa evident, nu s-a intrat in detalii

Mergi la inceput