Miresele anului 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 18
ralnied1 spune:
Trimitem si de la Iai un ceiut pentru Kitzy, in mod special, ca ea e acum rasfatata noastra, nu?
Gio, Oana, pot spune ca va invidiez? :(
Eu am zis ca fac azi ceva prin casa pana la 12 cand plec, dar am reusit numai sa spal niste rufe si sa curat aragazul. A... si m-am uitat pe la tv.
kitzy spune:
Aaaa, bun...2 ceiutzuri! Nu strica, ca oricum trebuie sa ma hidratez cat pot de mult. Merci mult Ralu
Chiar ca e bine sa fii rasfatata, o sa mi se ridice la cap. Mai ales acuma ca sapt asta stau la mama ca al meu sotz e plecat din tara in delegatie si nu-mi place sa stau singura. Mama imi face toate poftele si imi aduce papa la pat, asta da rasfat. Da o sa-mi fuga mie pernele de sub fund de saptamana viitoare![]()
11
Giova spune:
Ralu de ce ne invidiezi? tu ai pierdut sansa
.
spor la munca.
Kitzy profita de lunile astea de rasfat, caci doamne ce bine e...pe urma...nu te mai baga nimeni in seama, caci rasfatat va fi bb-ul.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ralnied1 spune:
Gio, stiu ca ai perfecta dreptate. Imi recunosc partea de vina. :( Dar mai si sper...
Pentru ca n-am dormit suficient, evident ca acum ma imbie Mos Ene la patut. Mi-am facut un ness (dupa ce vreo 2 luni n-am mai baut deloc cafea de nici un fel) slab, sa pot rezista la munca.
kitzy spune:
Eu ieri atata am lenevit.... dimineata m-am trezit pe la 8.30, pana la 11 am stat in pat, am dat o fuga pana acasa sa ud florile, am venit inapoi, am mancat, m-am intins, pe la 4.30 am facut nani, la 6 m-am trezit si seara la 11 iara somn pana dimineata la 7.30
Si ce bine a fost! Si sapt asta o sa fie asa de naspa la lucru, abia astept sa treaca.
11+
ooana spune:
Neata' si de la mine
sa le iau in ordine:
Kitzy, menajeaza-te si lasa-i pe toti sa te rasfete...eu asa as face![]()
Aly cum mai esti cu spatele?
Raluca, nu ne invidia...mai bine luam ceva masuri sa ne mai intalnim...pentru mine chiar nu conteaza zona ca eu sunt "mobila"![]()
Kreliutz, stii tu
si spor la munca, mai hai si pe la noi cand mai faci o pauza!
Gio, am ajuns cu bine intr-un final...era foarte aglomerat pentru ca in De era ultima zi de vacanta si se termina si Oktoberfest-ul...avioanele aglomerate, multe bilete vandute in plus...dar tot e bine ca mi-au schimbat biletul la bussines class ca nu am mai avut loc pentru mine la economy...
porcul a fost bun, dar noi si acolo am fost in graba asa ca nu am savurat momentul prea tare![]()
Noi am ramas datorii cu o cafea...si trebuie sa facem ceva in sensul asta
...cel putin cand ma intorc acasa la anu' daca vin cu masina(ca am adunat la lucruri de nu-mi vine sa cred) iar cu avionul nu cred ca va fi posibil...ne oprim la Tm macar la o cafea![]()
am fost la nunta...a fost frumos dar prea multa muzica populara pentru noi
...eram si obositi dupa drum...a doua zi ne-am intalnit cu Gio, Clau si Marco evident
nu eram noi prea in forma, Marius era obosit tare, urma sa mai conduca vreo 400 km si nu am stat decat 1 ora
...dar Marco e o dulceata de copil, vesel rade tot timpul, energic...pasionat de masini
...asa un copil mi-as dori si eu...
ce sa va zic, sunt o familie atat de frumoasa, tineri cu un bebe extraordinar!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alynutza spune:
Pana am terminat eu rapoartele vad ca v-ati strans la povesti, foarte bine.
Gio
si eu, cum mai esti, a trecut CM-ul? Te-ai linistit?
Onutz azi ma duc la radiografie si la control, ma tem ca nu-s imbunatatiri semnificative si sincer ma omoara gandul ca-mi va prescrie alte medicamente, mai tari, si de astea mi-a fost groaza pentru ca au niste efecte secundare de m-a luat cu frig cand am citit.
Kitzy chiar asa, lasa-te rasfatata. Eu ma rasfat oricum, de fapt, ne rasfatam unul pe altul, dar imi imaginez ca atunci o sa fiu si mai rasfatata (daca e posibil asa ceva
).
Raluca lasa ca tot ai rezolvat ceva. Eu am ramas in urma cu spalatul, azi si maine cred ca-i musai sa bag la masina.
Noi sambata am fost la Sighisoara, a fost fainutz, desi dimineata ne-a plouat putin, dupa-masa s-a facut vreme buna. Duminica dimineata am bucatarit, c-am facut gratar de pui si m-am gandit sa fac si alta garnitura, nu tot cartofi, asa ca am ajuns la morcovi a la Vichy, ciupercutze sote si verzisoare de Bruxelles cu bacon, plus ca ramasesem cu prajitura neterminata si-a trebuit s-o termin. Dupa-masa am iesit la plimbare prin Cluj si ... gata weekend-ul.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Giova spune:
Oana ce sa-ti povestesc....voi tare batrani sunteti. lasa ca va da DD un bb la fel, ca frumosi si tineri sunteti.
Ma bucur ca ai ajuns cu bine, chiar la bussines class
.
atunci ne vedem in iarna, cand te intorci cu
din Germania. poate atunci avem mai mult timp de povesti.
Aly tin pumni sa fie bine la raze. Ma bucur ca v-ati distrat in weekend.
CM s-a terminat ieri, in sf. am scapat de tampoane!!! sa vedem acum cum va fi luna asta.
eu calc, caci asa de rau mi-a fost, am
in timp ce spalam vasele. ori e de la usturoiul de aseara( am mancat paine prajita cu usturoi si unt), ori de la pastilele de slabit luate de dim., caci pe alea le-am varsat.
Clau zice ca de la usturoi, caci nici el nu e prea ok.
imediat plec, sa duc DVD-urile la Diverta si sa-mi iau beleau de la gradi.
va
, pe maine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)