Langosi cu brinza

Langosi cu brinza | Autor: Anda Panda

Link direct la acest mesaj

salut
majoritatea retetelor de langosi care deja le-am gasit pe net nu contin brinza.
stie cineva vreo reteta care contine si brinza (umplutura)?

as putea sa folosesc reteta simpla si sa le umplu cu brinza, dar zic sa ma edific mai bine intii.

multumesc

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ce bine Anda ca ai deschis acest subiect.
Si mie imi plac langosii cu branza dar nu am o reteta,la noi in Timisoara este un loc in Piata 700 unde fac cred ca cei mai buni langosi si cand trec pe acolo mananc cate 2 sau chiar 3 atata sunt de faini.
As face si eu dar nu cred ca imi vor iesi vreodata ca ai lor.
Haideti fetelor daca stiti retete va rog bagati ca asa o pofta am acum.......
Poate daca vom primi raspunsuri maine bag si eu niste langosi.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Mi-ati adus aminte de studentie . Mancam la Iasi langosi, o bunatate. Din pacate nu stiu reteta. Eu as face din aluat de gogosi iar umplutura din branza telemea amestecata cu ou.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Va scriu eu o retzeta, inca nu am incercat-o dar e delicioasa.
LANGOS
1KG FAINA
0.5 L LAPTE
DROJDIE 20 GR
SARE, PUTIN ZAHAR( O LINGURITZA)
3-5 LINGURI SMINTANA
UN OU INTREG
Se framinta toatoin aiese un aluat moale. Se lasa o ora la frigider apoi se rupe din compozitie si se intinde cu mina.Totul se lucreaza pe o farfurie intinsa, cu ulei.
Se coc in ulei mult.
deasupra se rade brinza telemea sau cascaval. Se poate servi si cu smintina.
Pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

reteta este aceeasi ca pentru cei normali, dar nu faceti langosii rotunzi ci puneti umplutura si pliati bine. se prajesc tot asa in ulei incins..si gata.
umplutura este din branza telemea frecata cu un ou si ceva branza dulce sau smantana daca e prea sarata. aveti grija sa nu fie prea lichida sa nu iasa la prajit.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Miaaau ! Miauuuu ! Sa te lingi pe botic...

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

[url=http://www.flickr.com/photos/Giulia_20[/url]

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Suna tare bine!
N-am prea inteles, in reteta Laviniei, ce inseamna "totul se lucreaza deasupra unei farfurii intinse cu ulei". Deci scot de la frigider aluatul si-l intind in mana sa fac "forma" de langos si-l arunc in cratita cu ulei? Sau ar trebui intai unsi cu ulei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Poate nu am fost destul de coincisa: pe o fafurie intinsa se pune o linguritza cu ulei si se rupe din aluat o bucata cit un ou. Se intinde pe ambele parti in farfuria cu putin ulei. Apoi se prajeste in ulei incins.
Spor la lucru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Multam de lamuriri.
Incerc in we, sper sa-mi iasa langosi adevarati ardelenesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Eu am facut ieri si au iesit tare buni. Si multi.Data viitoare o parte din aluat il voi pune intr-o punga unsa cu ulei si o voi lasa la frigider. Sta asa si 72 de ore. Si poti face si peste 2-3 zile.
Va pup pe toate! Daca aveti nelamuriri sa ma intrebati:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Acum am bagat si eu aluatul in frigider...dar chiar trebuie sa stea o ora? Mai putin nu se poate?

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput