Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (223)
Raspunsuri - Pagina 12
Ingrid S spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Ingrid ,eu am facut?. De ce sa ma leg eu de tine? esti o pers pe care o stimez, imi place stilul tau de scris, imi place Diana,...ce am eu cu tine sa ma leg de viata ta? Nu am absolut nimic cu tine.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Nu intelegi, mai bine te legai de mine decat de Denisa, asta ai facut, o batjocura la adresa Denisei si e trist.
Acum chiar ca plec.
Noapte buna!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Biancas spune:
Eu zic sa terminam cu discutiile pshologice si sa continuam in stilul caracteric fiecareia. Am citit multe opinii, se puteau si mai multe dar multe s-au abtinut. Cu siguranta fiecare a inteles ce a vrut si procedeaza cum vrea mai departe.
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Merg si eu la nani ca maine incepe scoala.
Noapte buna tutror.
cosmi1975 spune:
neata , gata cu leneveala de azi suntem in paine la 7 trezirea ...splare, mancare, imbracare si fuga la scoala
BIANCA urez SANDREI un an nou scolar cu satisfactii si sanatate
spiridusilor care merg la gradii.....sa fie sanatosi, sa le placa , sa bucure parintiii
la 9 e deschiderea dra tb sa ma grabesc as a jung si la mine , oricum intarzii dar asta e....offf iar plang de ma sparg azi cu cei de clasa 1 care nu vor sa stea departe de parinti......sper sa putem as le facem fatza
asteryaro spune:
Buna dimineata! Si-un rachiu... stie Anasol..
Noi ne pregatim de cresa, adica Razvanu inca mai motzaie... da' las' ca vede el. Aaaaaa, gata, l-am trezit cu tastatura.
Mai Bianca, prieteneste acum, nu stiu cum faci, dar, dupa ce pui paie pe foc, torni bezina, apoi strigi si hotii? Nu se poate asa. Incingi o discutie la maxim, curge sange, dupa care tot tu: "lasa, sa nu mai discutam... fiecare face cum vrea...". Du fata lupta pana la capat, ce naiba.
Si asa cum tot tu spui, daca te deranjeaza anumite postari, ale oricui, le poti sari foarte elegant si gratios.
Nu stiu de ce am impresia ca iti place sa duci ceva pana in panzele albe, chiar cand nu este cazul. Ca Moni vrea sa-i EXPLICE poeziile Dianei, foarte bine. Eu personal ii admir rabdarea si puterea, tu de ce nu poti?
Mai spuneai ca am preferat sa scriu in alta parte despre problema lui Razvan, decat sa ma confesez aici. Pai fata, de cand te poti CONFESA pe un forum public? Sau doar erai foarte-foarte-foarte curioasa despre ce si cum, poate doreai sa-ti dai cu parerea... Eu am scris acolo pt. a avea si alte pareri de mamici mai mari.
Cu toata intelegerea ce o am pt. tine, te rog sa fii mai toleranta si sa nu mai dai cu securea in nimeni de aici.
Caci, vorba ta, "fiecare isi creste copilul cum vrea".
In alta ordine de idei: ANASOL, imi pare rau ca te simti rau. Ia No spa, stiu ca este bun, nu face rau la bebelina. Si mergi la alt doctor, pt. linistea ta.
Azi imi soseste patul de la Bucuresti, ieri doar l-am achitat, nu incapea in portbagaj.
Ingrid, pupam fata, sa nu mai faca febra mititica.
Noi suntem toti 3 raciti, dar o sa ne treaca.
Gata, ca ma cheama datoria.
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
asteryaro spune:
Cosmi si Bianca, le doresc copiilor vostri un an scolar plin de succese.
Moama, ce exprimareeeee....... gata am corectat
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
maraki spune:
Buna dimineata,
Nimeni nu poate sa ne opreasca sa scriem parerile, atata timp cat nu jignim pe nimeni care o fi problema? Ieri m-am abtinut dar pana seara nu am rezistat si am scris, unde e problema? Santem mature, ne putem apara si singure, e treaba voastra ce vorbiti pe mess dar vad ca are multa influenta ce se discuta in privat. Cine nu are chef sa raspunda la ce am scris, sa dea pur si simplu ignore ca nu ma deranjeaza. Vreti sa facem o incercare? Sa scriem toate mesaje gen Moni,ce fac spiridusii de cand se scoala pana la culcare. Sant curioasa ce ar iesi!
Astery iar se sparg borcanele in capul Biancai? Aseara eu am pus punctul pe i! Si chiar nu inteleg de ce se face atata tam-tam, Denisa nu e singura care are doi copii, am crescut si eu doi copii cu o diferenta intre ei de 18 luni, nu aveam masina de spalat, nu aveam autoturism, faceam totul singura si nu ma plangeam atata si nici sa fiu compatimita nu mi.ar fi placut.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
silvi_2005 spune:
Nu stiu daca o sa reusesc sa mai intru azi, asa ca imi iau cu aceasta ocazie si "la revedere" si pupicesc toti spiridusii sectei.
Bianca am uitat sa iti raspund la intrebarea cu job-ul nu mi-am gasit si nu am cautat pentru ca eu sunt in concediul acela pt copil pana la 2 ani.Daca o sa stam in Franta mai mult o sa imi caut si eu ceva de lucru pentru ca e tare plictisitor sa stai toata ziulica acasa. Sanatate multa puiutilor tai si rabdare multa atat cu ei cat si cu fetele pe forum
Denisa pupici multi de la noi si sanatate multa, imi imaginez ca iti e tare greu mai ales ca nu ai langa tine familia mie uneori simt ca imi e greu numai cu Alain pentru ca sunt aproape tot timpul numai eu cu el.O sa treceti voi si peste perioada asta si o sa fie o minunatie peste vreo 2-3 ani cand o sa iti privesti copilasii jucandu-se.te admir si admir toate mamicile care au facut deja sau asteapta un bebelica, eu una nu stiu daca as fi in stare sa ma descurc.
Any, pupici de la noi si sper sa reusesti sa treci cat mai usor peste perioada asta mai dificila, ai langa tine o minune care sigur o sa faca lucrurile sa para mai frumoase.
Ingrid imi pare tare rau ca nu am reusit sa vad pozele voastre imi tot cere ceva parola sa ma logez si nu imi merge cea de yahoo. nu stiu ce are.pupici de la noi si sanatate multa.
Am reusit sa vad cam toate pozele puse de voi la cele care am putut am lasat cate o parere in acteva cuvinte, eu personal am ramas tare placut impresinata de cat si cum au crescut copilasii nostri, sunt niste frnmosi toti fara nici o exceptie.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
maraki spune:
Anasol cum te simti?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
silvi_2005 spune:
Giova pupici de la noi scumpilicului Mracolino, tare mult a crescut si aud ca e baiat mare care face deja la olita, noi nu ne putem lauda cu asta inca.
Moni pupici Dianei si la cat mai multe cuvinte si poezioare.
Multa sanatate gravidutelor si copilasi sanatosi.
Va salut pe toate si va doresc numai bucurii si spiridusi sanatosi si cuminti daca se poate.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006