nuante de blond
ce tip de l'oreal sa-mi cumpar ca sa-mi vopsesc doar radacinile fara sa-mi decolorez parul ? Care dintre ele decoloreaza cel mai bine ?
Raspunsuri
emiliapop spune:
Buna,
Vezi ca pe cutia de vopsea de blond scrie ce nuante decoloreaza, pe unele sunt trecute specificatii ca deschid nuanta parului cu pana la 2-3 tonuri astea-s vreo trei feluri si pe altele ca deschid cu pana la 4-6 tonuri parul. Acum vezi si tu ce ti se potriveste de acolo si mai ales vezi ca au si poze pe spatele cutiei cu culoarea parului initial a ta si cum se deschide in functie de cum actioneaza vopseaua.
Daca ai parul castaniu inchis eu zic sa iei o nuanta care deschide mai mult si ceva care sa contina si denumirea de cenusiu sau gri langa nuanta de blond ca sa nu iti iasa ceva roscat.
emilia
cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
NinaR spune:
Depinde ce nuanta are parul tau. Ma vopsesc cu L'Oreal Casting Gloss, numarul 810 Pearl Blonde, parul meu este saten, dupa vopsit (fara decolorare) parul devine blond auriu, arata foarte bine dar nu este chiar nuanta de pe cutie.
Din proprie experienta te sfatuiesc sa nu te vopsesti acasa, (la primul vopsit)mergi la coafor, coafeza intinde bine vopseaua, se uniformizeaza frumos.
mel_g spune:
Nu sunt la primul vopsit - trebuie sa-mi vopsesc doar radacinile si nu mai vreau sa merg la coafor . As incerca l'oreal dar nu stiu care.
NinaR spune:
quote:
Originally posted by mel_g
Nu sunt la primul vopsit - trebuie sa-mi vopsesc doar radacinile si nu mai vreau sa merg la coafor . As incerca l'oreal dar nu stiu care.
Pupici
Mel
Nu poti sa vopsesti doar radacinile, trebuie sa uniformizezi culoarea.Incearca L'Oreal Casting Gloss, nu contine amoniac, nu arde si nu usuca firul de par. Eu cred ca este cel mai bun.
tierry spune:
Poti incerca L'Oreal Les blondissimes. Au trei nuante care deschid fara decolorare.
Uite aici: www.lorealparis.ca/en/haircolor/index_preference.asp" target="_blank">http://www.lorealparis.ca/en/haircolor/index_preference.asp (primele 3 nuante).
allisi spune:
mel_q eu ma vopsesc de vreo 10 ani .decolorarea parului doar la radacina am tot facut-o timp de 6 ani pana intr-o zi cand o doamna mai inaintata in varsta si cu o experienta in acest domeniu ,mi-a sugerat sa nu ma mai decolorez ca risc sa nu mai am par pe cap si imi strica si vederea .mi-a sugerat vopseaua de la palette E 20 .eu sunt fff neagra la par iar aceasta vopsea mi-e imi deschide foarte bine parul.pot sa-ti spun ca am incercat si alte vopsele de la garnier ,londa profesional,...dar pot spune ca de palette sunt cea mai multumita.bafta
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by allisi
mel_q eu ma vopsesc de vreo 10 ani .decolorarea parului doar la radacina am tot facut-o timp de 6 ani pana intr-o zi cand o doamna mai inaintata in varsta si cu o experienta in acest domeniu ,mi-a sugerat sa nu ma mai decolorez ca risc sa nu mai am par pe cap si imi strica si vederea .mi-a sugerat vopseaua de la palette E 20 .eu sunt fff neagra la par iar aceasta vopsea mi-e imi deschide foarte bine parul.pot sa-ti spun ca am incercat si alte vopsele de la garnier ,londa profesional,...dar pot spune ca de palette sunt cea mai multumita.bafta
Lidia
Si Wella Koleston e foarte buna.
Criss si Alex