Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (17)
Raspunsuri - Pagina 20
Balbina spune:
Alina, stiu de creme brulee cum se face, am vazut si cum arata aparatul ala de "sudura" . Vas de ceramica am avut unul cindva, dar mare, si sa stii ca pastra foarte bine caldura, mincarea raminea in el fierbinte extrem de mult timp. Am facut si blaturi (pandispan) in el si imi ieseau ok. Tare rau mi-a parut cind l-am spart.
Mihaela, se vede ca esti in trimestrul trei de sarcina, te-a apucat si pe tine verva gatitului. Am tras cu ochiul in albumul tau cu bunatati si am salivat din greu la fiecare poza noua.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Mihaela, se vede ca esti in trimestrul trei de sarcina, te-a apucat si pe tine verva gatitului. Am tras cu ochiul in albumul tau cu bunatati si am salivat din greu la fiecare poza noua.
Si io-s tot in trei dar fug cat pot de bucatarie . Dar mai arunc cate un ochi pe aici si ma satur privind
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004) si viitoare mamica de al doilea ingeras
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
Alynutza spune:
Natalia stiu ca in State am fost super curioasa sa le gust faimoasa 'creme brulee', a fost interesanta, dar sincera sa fiu prefer crema noastra de zahar ars, mai ales ca mie imi place foarte tare sosul (si la ei nu are sos, doar crusta aia subtire de zahar ars deasupra). Cred ca tocmai mi-ai dat idee ce sa fac bun in weekend, ca stateam in cumpana.
Miha si robotul meu are paleta speciala pentru framantat, seamana cu cea de taiat, doar ca e din plastic si unul dintre 'brate' e mai scurt, nu sunt egale, ca la cea de taiat.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Balbina spune:
Am facut ieri o prajitura cu banane (vorba vine), numai ca in loc de banane am pus dovleac, copt si pasat, iar in loc de vanilie, am pus scortisoara si nucsoara. Vreau sa va zic ca a iesit o prajitura excelenta, imi pare rau ca nu am poze, dar va rog sa ma credeti pe cuvint. Recomand sa o pregatiti, mai ales ca sezonul dovleacului e in toi acum.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Alynutza spune:
Natalia m-ai innebunit. Dupa placintele cu dovleac nu m-am dat in vant niciodata, insa dovleacul copt la cuptor as manca toata tava si n-as imparti cu nimeni. Noi ii spunem 'dublete'.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Balbina spune:
Alina, si mie imi place dovleacul copt. In general, am descoperit dovleacul in prima sarcina, pina atunci nu-l puteam suporta. Dar de cind am prins gustul, in fiecare toamna fac bunataturi din dovleac: placinte, supe, tarte, etc, pun si in mincare, pe linga alte legume. Imi place si sa rontai pur si simplu o feliuta de dovleac crud, l-am molipsit si pe sot.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Balbina spune:
Am deschis capitol nou, cu lista corecta a retetelor.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda