Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Buna dimineata!

Am fost in dim. asta si i-am luat o proba de sange Stefaniei pt. hemoleucograma, dar i-au luat cu ac normal, ca pt. adulti si eu care credeam ca o sa-i ia din deget. A plans mititica cu lacrimi de crocodil.

Sa va spun cum a mancat ieri piureul de legume...a inghitit cateva lingurite date de mine si apoi n-a mai vrut pana cand n-a apucat ea lingurita si si-o ducea singura la gura ...bineinteles ca eu aveam grija sa i-o "incarc" si s-o ghidez sa nimereasca gura...oricum la sfarsit eram amandoua pline din cap pana in picioare de dovlecel dar daca asa mananca asa facem de-acuma.

Acuma doarme saracuta ca a epuizat-o plansul si aerul rece de afara. De trezirile de noapte nu va mai spun ca v-ati plictisit de mine, dar au fost n...

Meniul de azi

banana + mar crud + 1 masura cereale de orez, sper sa vrea.

dovlecel + putin morcov (am inceput sa-i dau cate o leguma sau doua, ca nu mai vrea multe gusturi amestecate)

seara - 3 masuri cereale (in speranta ca doarme mai mult)

Am vazut ca vorbiti la lapte...spuneti-mi si mie care este mai gustos si mai apropiat de laptele matern? as vrea sa o obisnuiesc cu cate putin ca sa nu refuze in caz de urgenta.

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

poze

Varsta Stefaniei

www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Diana_jors eu am probleme cu ochisorul. I-am dat tot felul de picaturi: tobre, nettacin, ser fiziologic, sificetina... nu i-a trecut cu nimic...
Am fost la Oftapro este o clinica de ochi pentru copii. Am nimerit o doctorita buna (spun asta ca doua mame si doctora mea de familie mi-au spus numele ei dupa ce am cunoscut-o) si dupa control mi-a spus ca are canalul lacrimal infundat. Mi-a dat un alt aantibiotic mai puternic si mi-a zis timp de 3 saptamani sa-i fac masaj acolo la unghi...Problema este ca nu sta sa-i fac masaj, il fac cand suge si ii este foarte foame. Au trecut doua saptamani si tot nu i s-a desfundat. Cand o apas acolo ii curg lacrimile si uneori ii apare si secretia aia purulenta... Nu stiu ce sa fac, nu as vrea sa ajuns la desfundarea canalul lacrimal chirurgical... sunt suparata rau...Daca si tu ai alte pareri , stii alte solutii le ascult cu placere..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

intru si eu sa imi laut bebelul ca a dormit toata noaptea, dupa 2 luni de treziri Si eu la fel Radea sotul ca am dormit amandoi ca 2 valize, nici nu stiu cand a plecat el la munca

Asa... eu am dat comanda la La Redoute in urma unui mail pe care l-au trimis ei ca livreaza din nou. O sa vad daca ajunge, oricum, banii pe card mi-s rezervati, si comanda imi apare "in pregatire". A, de ce dispar uneori comenzile mici: vin in pungi, sub forma de "scrisori" si aici depinde de oficiul postal. Mie la oficiul 8 imi trimiteau aviz sa o ridic de la posta, ca e prea mare "scrisoarea" pentru cutia postala. Dar unele oficii le duc la cutia de posta si pe agata pe-acolo, si le poate lua oricine. Asta e una din explicatii, s-a intamplat...

Legat de aquagym: si de mine e departe de casa, dar n-am gasit mai aproape si nu mai scump Numai ca mi-e aproape de serviciu, si cand lucram mergeam direct de la munca.

Absoluta: eu am incercat oxacilina, genticol si kanamicina. Fac si eu masaj la unghi, tot asa iese, dar... toot degeaba deocamdata. Merg si eu la un oftalmolog luna viitoare (nu apuc mai repede) si sa vad ce mi se spune...

mady: incearca cu un vas de apa pus in camera, se mai evapora si mai umezeste aerul.

Multumim pentru aprecieri pentru spatiul de joaca... ii place tare mult acolo si se tot rostogoleste dintr-un colt in celalalt...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Multumesc fetelor pt lamuriri in legatura cu laredouteNasol e ca nu prea le am cu franceza.
Mady nu mai plange ca poate nu a racit. Vladut are mereu mucisori dimineata si uneori tuseste pt ca ii trage in gat si se ineaca. Eu folosesc la greu batista bebelusului. Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Raportez succes cu banana + mar+cereale, cam 100 ml papati! Ce m-am bucuraaaaat!

Mady, te inteleg ca esti suparata, poate totusi nu e decat alarma falsa...sa stii ca am tot citit ca umidificatorul e foarte bun, cred ca o sa ma interesez si eu de unul.

Stefania e tot cu nasul infundat, acuma ii pun ser efedrinat + hidrocortizon, Karvol pe batista langa pat, apa de mare inainte de aspirare cu batista bebelusului...nu stiu de ce nu-i trece odata.

De o saptamana bat drumul catre spital zilnic, ba cu Stefi la control, ba la mama care e internata, of, urasc spitalul. Acuma la 2 ma duc iar dupa rezultat. Sper macar asta sa iasa bun.

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

poze

Varsta Stefaniei

www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Cria mersi si eu cred acelasi lucru...k acu nu mai tuseste...si eu am avut aceeasi senzatie dimineata,dar eu stiu...ma duc sa ma asigur!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

mda...neatza. mady, stai calma, ca vin si eu sa plang langa tine Nu mai stiu ce sa mai fac cu asta mica, face niste mofturi la mancare de-mi vine sa plec pe campii fluturand stegulete galbene.

deci: sunt unele mese la care ia 150 aproape fara probleme, dar si mese la care ne chinuim ca nebunii. papa 50-60 si incepe circul, plange, impinge biberonul afara din gura, il trage cu mana afara din gura, panarama si scandal. daca o pun jos, se mai calmeaza, mai radem, ne mai jucam, si dupa vreun sfert de ora avem sanse sa mancam si restul. Matzaita ieri a fost cam toata ziua, nu numai seara...s-a extins In brate era super ok, cand o las jos...nu-i bine... Seara a urmat circul de culcare, pentru prima data cand imi face asa ceva. Era obosita varza, i se inchideau ochii, in brate adormea, iar cand opuneam in patut, incepes sa urle a din gura de sarpe, cu ochii inchisi urla, bre!! Pana la urma am lasat-o in patut, am tinut mana pe ea si-am mangaiat-o pana a adormit (asta in cam 10 minute).

Cu sucul de mar...orice mar i se pare acru si se stramba, dar nu scuipa, spre fericirea mea.

Cam ata de la noi. Hai s-o si laud: se ridica din muschi de pe mana mea pana ajunge sa stea aproape in fund in brate. fara pampers se intoarce relativ bine pe o parte. coordoneaza mainile, in sensul ca-si scoate si baga suzeta singura. si....lucru nu tocmai bun...cred ca a invatat sa tipe-chiuie

Deci? ce fac cu mancarea? asta-i problema mea la momentul asta

veau si eu gimnastica, vreau si eu relaxare...dar nu, eu am parte de examene, dintre care unul chiar azi!!

Mergi la inceput

P.S. Raluca pupici de la mine si Antonia pentru tine si Luca! ce mai face el? e ok?

damn...daca stau si ma gandesc, de vreo 3 saptamani face a mea show-urile astea...buey, iar va simte pe voi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Laina: bafta la examen!

Eu de luna viitoare incep ultimul an de faculta (sper) - prelungirea, ca n-am fost in stare sa o termin anul trecut Asa ca ma inscriu si eu in clubul studioaselor, mai am 2 examene si licenta.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Diana: bafta mare! eu abia incep anu' 3...mai am pana termin... dup'aia incepe frumusetea: examen de intrare in barou, stagiatura, definitivat etc etc. Am de munca. Da' nu ma plang Mai ales ca foarte curand am in plan sa fac si scoala de soferi....nebuna eu.

Mergi la inceput