Vreau sa ma vopsesc cu color naturals de la GARNIER ,nuanta saten auriu,dar nu as vrea sa imi iasa un saten roscat,am mai fost vopsita cu garnier 100%color cu saten profund si a iesit chiar nuanta mea naturala.ce parere aveti ati folosit saten auriu si cum a iesit?va multumesc mult.
Foloseste apoi nivea ptr par blond si o sa fie nuanta spre cenusiu nu spre roscat.
Si sint blonda acu. Vezi ca in ro apa are fier care se pune pe par si oxideaza ( de aici nuanta de roscat) din cind in cind trebuie sa il speli fie cu otet, fie cu clarifier, fie cu samponul ala ptr blonde,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada, adica cum il speli cu otet? Cred ca doar il clatesti la sfarsit cu apa cu otet da' in ce proportie ca metoda asta n-am incercat-o?
Eu pun in apa de clatit adica dupa ce am terminat de limpezit balsamul de pe par pun intr-o sticla apa si cateva picaturi de violet de gentiana care se gaseste la farmacie pana se coloreaza apa violet dar nu prea inchis si dau pe par peste tot si nu mai clatesc si ii ia nuanta de blond roscat daca iese din vopsea si devine blond gri.
Esty, cat despre Garnier nu stiu ce sa zic ca nu am mai utilizat-o de mult si eu ma faceam blonda nu satena.