Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (222)
Raspunsuri - Pagina 6
maraki spune:
moni poate vrei sa spui primele cuvinte de injuraturi auzite pe afara....cum adica la 4-5 ani sa recunoasca primele cuvinte?????????????????????????
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
quote:
Originally posted by monica70
BIANCA Diana deja recunoaste peste 400 din cuvintele alea,si pronuntza peste 200 ,din care 75 corecte si 125 pocite Am calculat cu aproximatie,dar o sa fac o proba in WE.
Daca voi considerati ca doar la 4-5 ani copiii vostri vor recunoaste si pronuntza primele cuvinte,atunci aveti dreptatea voastra.Nu si a mea.
Una e sa constientizezi ce spui, si alta sa repeti un cuvant. E o mare diferenta. Dar ma rog..
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
ce stiti de Ingrid? Cum se mai simte?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Dupa spusele tale, deduc ca daca o pun pe Diana sa imi arate unde e clanta sau geamul le stie arata...(adica ai spus ca stie 400 de cuvinte din 750) si spune 200 cuvinte...le spune dupa tine sau le spune singura?
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
In primele 750 cuvinte erau si literele si cifrele si altele probabil. Eu am aproximat un 3-4-5 ani cand vor stii tot ceea ce este in cartea aia, nu primele cuvinte spuse.
maraki spune:
ma retrag la un film : Transformers
Bianca nu da idei,maine vezi video cum arata Diana clanta si geamul Cred ca daca-i arata Moni de vreo doua ori, invata si beba.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Anotimpurile se fac si in clasa a 1-a exact cu aceleasi cuvinte: se intorc pasarile calatoare, zapada se topeste...etc.
maraki spune:
quote:
Originally posted by Biancas
In primele 750 cuvinte erau si literele si cifrele si altele probabil. Eu am aproximat un 3-4-5 ani cand vor stii tot ceea ce este in cartea aia, nu primele cuvinte spuse.
pai va stii ce e o radiografie sau bisturiu? maine ma uit la cartile lui Angelo sa vedem pt ce nivel sant, ce contin si pt ce varsta scrie.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
In cartea aia sunt si conducte...trebuie sa le explicam pe prin ele curge apa .
Fara misto Moni, nu e carte de nivelul lor. Daca tu crezi ca e, da-i bataie inainte invat-o tot ce crezi ca trebuie.
monica70 spune:
GIOVA ai confundat si tu,Irina scrisese de MARAKI si de BIANCA nu de mine
MARAKI pai cartea aia se numste Primele 750 de cuvinte si are imagini cu chestii pe care Diana le stia inainte de a cumpara cartea,mai mult de-o gramada.
Si precizez ca a recunoaste inseamna ceva de genul ca eu intreb de exemplu care e dulapul si ea imi arata fotografia cu el ,chiar daca nu pronuntza cuvantul chiar deloc. Si sa nu-mi ziceti ca flacaii vostri nu recunosc cel putin 100 din imaginile respective ca nu va cred.V-ati uitat pe fotografii,macar cateva pagini? Nu ma refer al animale daca nu-i pasioneaza sau anotimpuri ,dar sunt imagini cu lucruri din casa,cu haine ,cu strada - masini,oameni etc.
BIANCA tre' sa te dezamagesc,dar n-o invatz pe Diana cuvinte pe care "nu le constientizeaza" .
Acum seara,a rupt coada la un calutz de la puzzle si a zis ca lupe coada.Chiar ti se pare ca nu stie ce zice?
Ca mai vorebeste pocit asta e.De exemplu la caciula zice... CUTULA La MIKEY (MOUSE) ii zice MIKUL si azi voia sa-l hraneasca cu seminte papa Mikule !!! poate pronuntia i se trage si de la engleza mea de balta.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME