Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (222)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hahaha. Si Daria vorbeste in somn. de cateva ori a spus doar mama... dar acum cateva zile am surprins-o facand ca porcul si ca (virgula) calul :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si Diana e la fel cu ascultatul la telefon,dar pe ea am reusit sa o conving sa vorbeasca si cu altcineva ,nu doar cu cei din familie.La inceput doar asculta cu maaare atentie strainii.
Diana vorbeste si cu strainii,dar mai ales in tren,tramvai si autobus ,acolo nu-i tace gura o secunda In rest nu vorbeste mult cu strainii,dar nici nu tace malc.Cand si cum are chef.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

BIANCA uita-te la nr meu de mesaje si o sa pricepi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by monica70

Politia - nenea politzistul care vine la nenea rai,le da na na cu bata si ii duce sa ii inchida
Salvarea - nenea doctorul care vine dupa nene asi tanti care au buba mare sa ii faca bine
Pompierii- care vin cu apa ca sa stinga focul
Asta ultima e mai greu de inteles,dar acum i-am explicat in premiera.O sa mai reiau povestea si altadata,pana retine tot.Ca asta o sa imi amintesc la cate nino nino trec p-aci si ea striga prima cand le auda : nino nino!
MARAKI sper sa nu faci atac de apoplexie

Fac eu inaintea ei ...a fost desteapta si s-a duc la culcare

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Moni..daca te-ai uita la ale mele si la ale tale..ai vedea ca in timpul de cand sunt aici..am scris mai mult decat tine in acelasi timp.... fa diferenta si vezi cum iasa

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

... Si tot degeaba,daca nu stii sa-ti folosesti "calitatile astea verbale" si in favoarea lui Dani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

Diana vorbeste si cu strainii,dar mai ales in tren,tramvai si autobus ,acolo nu-i tace gura o secunda In rest nu vorbeste mult cu strainii,dar nici nu tace malc.Cand si cum are chef.

Si Dani "vorbeste" cu toata lumea, straini, familie toti ii sunt prieteni si nici unul dusman...
Fac si eu rime la ora asta

Mergi la inceput

Degeaba razi ca asa e.Cum urca intr-un mijloc de transport pune ochii pe cate unul/una/unii ii striga nenea sau dandi si incepe sa se laude cu ce are Dia hane moase... poteta (poseta) sau le explica cine suntem ,ne arata si zice mami tati ,apoi striga despre ce vede pe geam moceta (motocileta),buzu (autobuzu),taiu(tramvaiul) ,cutzu,calu,apa etc. Orice numai sa nu taca
Am plecat la nani!Noapte buna.Mersi de show

Mergi la inceput

Moni, la momentul potrivit le voi folosi. La noi inca nu a venit momentul ala de explicatii . Si daca nu seamana cu mine la vorba...ce fac? Poate seamana cu taica-so care nu e chiar asha vorbaretz ca ma`sa.
Azi vb cu soacra-mea la tel si mi-a cerut telefonul I-a zis vreo 2 sunete si apoi s-a apucat sa faca din gura ca bomba "tuv,tuv"...se uita cu un ochi la TV unde luase foc ceva (o nava)...si el repede ii explica la bunica-sa "tuv,tuv". oare de unde stie? De la taicas-o ca doar se mai joaca impreuna si impusca, si arunca grenade si se aprinde..alea alea..
Moni in locul meu s-ar fi apucat cu sigurantza sa spuna: Uite Diana..nava aia a luat foc si focul arde si acum se scufunda si vin oamenii si trebuie sa salveze oamenii... .
Eu am spus...Da mami, vezi focul? Arde acolo.
Moni, fara suparare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bia.. daca tu il consideri pe Dani un copil care nu stie nimic pentru ca daca nu vorbeste e nimic ... poi atunci asta devine. Sorry.

Mergi la inceput