singerare intre menstre

singerare intre menstre | Autor: roxica

Link direct la acest mesaj

v-ati mai confruntat cu asa ceva? la 10 zile dupa ciclu am avut singerare dupa contact..singerare care s-a continuatciva zile..numultadar at cit sa murdeasca slipul;am fost ieri sa-mi fac testul PAP si nu a putut din cauza ca a zis ca am singe acolo...sa-mi rezolv intii problema singerarii si apoi imi recolteaza proba; tin sa spun ca sangerari dupa contat am mai avut si alta data dar nu atita zile; ati ptit asa ceva? eu m-am speriat tare...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

ar putea fi si o rana pe col, daca zici ca apar dupa contact sau o dereglare hormonala.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Iei cumva anticonceptionale? Acum multi ani am facut metroragie sub Rigevidon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

http://www.romedic.ro/boli/Metroragia_0366.html

L.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

RANA PE COL

eu am asa ceva, si dr mi-a explicat simptomele, printre care la loc de frunte este sangerarea dupa contactul sexual. (alaturi de dureri la contact, sau secretii mai mult sau mai putin sangerii)

mergi la consult ginecologic, chiar daca ai sangerarea asta mai putin abundenta cred ca medicul te va putea consulta sa vada daca e sau nu vorba de rana.

e foarte important sa afli din timp (daca e cazul) de diagnosticul acesta, si mai ales sa faci tratament asa fel ca rana sa se vindece COMPLET!

ranile pe col, netratate, duc, in 10 - 14 ani la cancer!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si

Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Rana pe col. Vei primi tratament si daca nu se rezolva , cauterizare.
Neapart sa mergi la ginecolog cat mai urgent.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

stiu ca am rana pe col..inainte de nastride doua ori am tratat-o si s-a vindecat..am raspuns foarte bine la tratament..apoi drcu care am si nascut de fiecare data cind ii aminteam spunea ca sa o las in pace ca nu e nimic..ca sa vedem dupa nastere ..dupa prima nastere a zis ca a disparut apoi dupa a doua nastere la ultimul control mi-a spus ca nu e nimic sa o las inace..raspuns care pe minma ultumeste si de aceea am hotarit sa schimb medil ma duc luni la altul sa vedem vad ca de ieri nu am mai singerat;
multumesc frumos pentru informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

scuze..am probleme cu tastatura..sper ca ati inteles ceva din ce am scris; nu iau anticonceptionale si am trompele legate daca asta poate influenta cu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Din cate stiu eu problemele de la rana pe col pot recidiva. Sora mea are o rana pe col de 3-4 ani si desi a facut tratament si la fel ii spusese ca este ok, in ultima perioada iar o supara, in principal vara se pare ca e mai deranjant. A facut si a doua oara tratament dar tot nu au trecut problemele, asa ca ea ia in calcul si o cauterizare ca se pare ca tratamentul nu prea da roade. Momentan dr nu i-a indicat asa ceva, dar...Inca mai asteapta. Si eu zic sa mergi la dr sa vezi in ce stadiu mai este rana.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput