***LA REDOUTE (50)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Deci inseamna ca de aia mi-a zis tipa de la carduri ca ar tb sa imi faca un card de debit dar legat de contul curent atunci cand i-am zis ca il vreau pt plati on line internationale. Ma rog, asta nu vroiam eu, vroiam sa fie independent, sa il alimentez eu la nevoie. Pana la urma cred ca ma duc la BCR, il anulez pe cel pe care il am acum (care e deja folosit pe conturile ce vor fi anulate) si imi fac cerere pt altul.
Si acum tot trepidez ca nu pot comandaaaaa

PS si off topic: sambata trecuta am trimis retur la Quelle si inca n-am primit confirmarea de primire. Cat face un colet intern Buc-Satu MAre???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aissa nu stiu exact, eu am numai carduri de debit.

raspuns la intrebarea cu coletul: cu Posta romana - oricat Dar in medie 5 zile. Suna la infopost maine poate te lamuresc madamele.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sun maine... Ma uitam acum pe chitanta si ma intrebam de ce nu ne da posta romana numaurl ala minune de colet ca sa il pot urmari? Ha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

pentru ca e posta romana, aissa. Eu din 17 colete de la redoute am primit aviz postal doar pentru 5. Cand am mers fara aviz nu a vrut tanti sa ma serveasca, cica sa merg numai cu aviz. Buuun, am mers dupa doua sapt. si imi zice:pai de ce nu ati venit mai repede ca sta aici de 10 zile! Pai tu...daca nu am primit avizul cu ce sa vin? Sincer am urlat la ea cat ma tinea gura. La fel am patit cand am mers sa ridic un colet pe numele sotului(acelasi nume de familie, aceeasi adresa) si nu mi l-a dat, ca tre ridicat personal. Am facut scandal si dupa aceea nu am mai avut probleme.asa ca mancati bine inainte sa mergeti la posta ca sa aveti putere sa urlati, ca altfel nu se poate. In concluzie posta romana va si posta poate daca va fi privatizata. Pana atunci nu avem decat sa o suportam.

alina

Mergi la inceput

Toata lumea a primit catalog? eu nu am primit, chiar daca am facut comanda si in primavara si acum. Oare de ce am impresia ca e la vreo doamna de la posta? Are cineva doua?De fapt nu stiu cu ce m-ar ajuta. Sunt mai multe produse in catalog?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

nici eu nu am catalog, daca cineva are unul in plus... please...

cine ma ajuta sa scriu un mail catre beatrice, si sa ii explic ca nu am primit nici un cec din cele trei comenzi anulate si ca vreau sa fac comanda de banii astia, sa imi spuna ce sa fac?please!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nici eu n-am primit catalog.
E vreo diferenta intre catalog si produsele de pe site?

Danielac, eu nu te pot ajuta, imi pare rau...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica gen spune:

Eu din ce-am rasfoit, nu tot, ce-i drept, sunt produse la pret intreg...neinteresant.. Eu zic ca site-ul e mai tentant, catalogul eventual te poate ajuta sa vezi cum vine o tzoala pe om, sau culori...(eu, de exemplu, am luat la copii niste puloverase, altceva decat ma hotarasem pe site, caci in catalog parea material de proasta calitate)

Si eu am o comanda test din 6.09, dar am pierdut notiunea timpului si nici n-am realizat c-au trecut cele 8 zile (eu toate coletele le-am primit la 8 zile).

Gen, mami de Robert 2.11.2001 si Lexi 14.08.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by danielac

nici eu nu am catalog, daca cineva are unul in plus... please...

cine ma ajuta sa scriu un mail catre beatrice, si sa ii explic ca nu am primit nici un cec din cele trei comenzi anulate si ca vreau sa fac comanda de banii astia, sa imi spuna ce sa fac?please!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

daniela ti-am trimis pm

Mergi la inceput

Fetelor sper ca saptamana asta sa primiti multe, multe colete.Si mai sper sa fac si eu odata comanda, fratele meu ma cam incurca fiindca vrea si el ceva dar inca nu e sigur ce.
Catalogul nu are mai multe produse inseamna ca nu ma intereseaza, poate era util doar sa vad cum sta haina pe om, ca sa zic asa. La un moment dat parca se putea rasfoi catalogul la ei pe site. Oare se mai poate? Nu am mai cautat sa vad.

alina

Mergi la inceput