Colectia de toamna-iarna 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 21
Mihaelutat spune:
Buna dimineata colectie.
Sa incepem cu inceputul si anume intalnire.
1. Participante:
-E
-Miri
-Madau
-Anda?
-Xandra
-Mirabilis
-Noki?
-Feli?
-Madutza?
daca am sarit pe cineva va rog sa ma corectati.
2. Locul-Zerillos, Piata Lahovari, caldirea lipita de Spitalul de Oftalmologie
3. Ziua 18.09, Ora 19-19.30
Va rog confirmati datele de mai sus in vederea rezervarii unei mese, lucru de care ma voi ocupa personal.
Acestea fiind spuse urez un calduros Bun venit vecinei mele, Noki. desi am facut si acest lucru telefonic, o mai asigura inca o data, daca mai e nevoie de faptul ca ne-a lipsit, si mei si lui Titi si o astepatam in mijlocul nostru.
De asemenea dorim sa uram sanatate infinita piticilor bolnavi, dintre care amintim Nichita,Vladut si ceilalti mucioasi sau kkciosi dupa caz.
Titi s-a mai reglat cu nasul, pare ca e pe trecute, azi mergeme la vaccin deci imi caut dopuri de urechi, ca o sa ma dispere cu zbieretele.
Cam atat, astept confirmarile legate de intalnire.
Pupici
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Vecina, daca nu cumva gasim o bona amatoare pana maine - ceea ce stim bine ca e imposibil - io una sunt fortata sa zic pas intalnirii.
Adila e full de treaba, masina mea e stricata in continuare, mama e la Bistritza...concluzia e una singura si trista.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Vecina-Noki daca e vorba de masina, stii bine ca te poti baza pe mine. Te rog sa il convingi pe Adila sa isi asume responsabilitatea faptelor sale si sa stea cu rodul dragostei voastre, sa ii asigure o doza de educatie parinteasca maine dupa-amiaza "ca de nu eu vin cu pusca si cu doi copoi" vorba cantecului si il mazilesc in Parcul Circului in vazul poporului.
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
Hello!!
Fetele ,fac tot posibilul sa ajung maine ,nu stiu nimic sigur momentan ,am aceeasi problema ca Noki ,n-am bona ,mama azi se externeaza si nu stiu daca va fi in forma sa alerge dupa puiutz ,va anunt mai pe seara!
Noki ,bine-ati venit ,super pozele!!
Anda ,ce face poetul?E mai bine?Sanatate multa !!
Si al meu e mucios de citeva zile si tuseste dar nu e grav ,facem aerosoli care-l ajuta mult deci o sa treaca repejor@
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
joy04 spune:
neata. sunt bine....schimb scutecul si vb apoi
Joy 39 & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
AMR 5 ZILE