Nou stil de viatza (150)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Asa, Carmen, ca bine graiesti.
Ti-am urmat sfatul.

Doina, . Ce mai faci, cum o mai duci?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Delidana
Doina, . Ce mai faci, cum o mai duci?

chiar asa, ce-ti mai fac puiutzii?

Mergi la inceput

Oare Daria ce mai face? Am vazut o poza de-a Giuliei si mi-am amintit de ea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna seara dragelor.Trec si eu scurt sa va salut si sa va tzuc pe toate.
Ma pun pe facut chestionare.
Somn usor va doresc.

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Delidana , aici sunt, pe baricade, nu am disparut. Dar cum v-ati obisnuit, eu seara intru, de la servici nu am timp deloc.

Bfly ma bucur ca ti-am fost alaturi. Speram si la anul, cand Andrei va implini 2 anisori, sa fim tot impreuna.

Tzuni , de ce tii "Daneza", chiar vrei sa slabesti asa mult? Eu cred ca, cu putina vointa in ceea ce priveste alimentatia, combinata cu sportul (aici vad ca ai vointa destula, cat sa dai si la altii), este suficienta sa mai dai jos. Eu cred ca arati bine. Dar binenteles conteaza cum te vezi tu. Asa ca nu pot decat sa-ti urez bafta !

Delidana sunt o gramada de cofetarii bune in Bucuresti, asa ca este destul de greu sa recomazi ceva. Eu, din pacate, nu prea agreez torturile diplomat, le prefer pe cele din ciocolata. Un tort bun de ciocolata l-am luat de la cofetaria Tip-Top. Dar cred ca depinde de fiecare.

Va las acum ca imi este cam somn. Cred ca de oboseala imi este si frig.
Pupici tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Salutare fetelor.
hai ca vin si eu la voi ca e groasa treaba pe la mine.
Aida, multzam de introducere, da' acuma imi amintesc ca acu fo 2 ani io puneam aici primele caramizi. aveam albumul ala cu "frumoasele", nu? ei bine, a trecut ceva vreme, de ingrasat nu prea m-am ingrasat, am tot oscilat plus/minus 3,4 kg. acu ma lupt sa ajung totusi la kg de dinaintea de sarcina, adica cam 56. si am 66 la 170 inaltime. e pe termen lung. mi-am dat termen pina prin februarie caci nu mai pot sa tin nici o dieta. m-am saturat de ele si nu mai am putere sa-mi impun tot felul de restrictii. mai ales ca m-am lamurit ca nu functioneaza. stilul de viata este esential.
asa ca manac pe cit posibil fara paine si dulciuri, multe fructe si incerc si legume desi nu ma omor dupa ele. si m-am apucat de sportul care la mine a dat dependenta. taebo de 5 ori pe saptamana cite o ora. este nebunie. mi se potriveste de minune. fac de 3 saptamani si nu pot spune ca la cantar sunt rezultate extraordinare, dar vad o mare schimbare la cm. mi se tonifica muschii si incep sa incap in hainele vechi.
nah, asta e deocamdata si m-apuc sa citesc ce mai puneti voi in aplicare pe-aici ca ...totusi 150 de capitole.... e munca, nu gluma .

Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Delidana, torturi buna gasesti la:

- Carrefour (oricare dintre ele)
- Cof Maria (sos Pipera, aproape de Str Scoala Herastrau)
- Cof Alice (Mihai Bravu, aproape de str. Vatra Luminoasa)
- Cof Nefeli (St Cel Mare, aproape de spit Colentina)
- Cofetariile Ana (Dorobanti etc)

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neata fetele...de ce nu e raportul azi???? ca as avea ceva fain de declarat Sper sa ma mentin (sau chiar sa mai dau jos ceva pana marti)
Azi merg iar la scoala..dar sa va spun ce teatru am avut aseara cu juniorul meu...are 4 ani jumate si de luni bune el spune ca vrea la scoala,nu la gradi,ma dispera in magazine cu ghiozdane,chiar i-am luat unul de la second,asa,sa-l poarte prin casa si gradina,pe strada imi arata toti copiii..ok,i-am spus ca trebuie sa mai astepte 2 ani,dar de cand am povestit eu ca am fost la scoala e innebunit!!!!
Azi nu merge la gradi ca e putin racit si fie platesc babysitter,fie intreb daca am voie sa-l iau cu mine,sa stea intr-un colt sa deseneze ceva.
Oameni buni....disperat cupilu' meu,a luat medicamente de buna voie,ca sa fie sanatos la scoala,a mancat ca sa faca muschi,ultimuele cuvinte inainte sa adoarma au fost :Maine nu mergem la gradinita,mergem la scoala...
Aseara si-a luat geaca,ghiozdanul si a zis ca se duce la scoala..eu ma gandeam ca se duce in gradina si el ma striga din parcare,ca se duce la autobuzul 872,la scoalaLA 8 seara...
Acu urati-mi bafta,ca sun la scoala sa vad daca ma lasa sa-l iau cu mine,imi cam sta in gat chestia asta,mai ales ca e a doua oara cand ma duc,dar nici sa-i rup inima la copil nu-mi vine...

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Neatza!

Anca, cu cat patos povestesti si cat de implicata esti!
Sa ai o zi asa cum ti-o doresti.

Anda, bine-ai revenit.

Ioana, spor la facut chestionare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Merci Carmen.Uf ca nu mai pot si nu mai vreau...si noaptea visez chestionare(fara gluma).
Eu azi sunt iar acasa pt ca lucrez in weekend...luna asta 3 din 4 sf de saptamana le lucrez.
Cum se simte puiul mic,mai e racit?

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput