vreau sa ma ingras

vreau sa ma ingras | Autor: Ioana@

Link direct la acest mesaj

am o problema...vrea sa ma ingrash...repde...nuj dak se poate aja rapid...dar vreau cineva sa ma ajute...am..167..50kg...si vreu sa ajung macar la 55kg...pls help me..!!!!!!...:(

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu pare ca ai avea nevoie sa te ingrasi. De ce simti nevoia sa te ingrasi si mai ales repede?

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Sper ca nu ai vreo problema medicala si de aceea trebuie sa te ingrasi foarte repde.Incearca sa mananci dupa 6 seara,multa paine,cam tot ceea ce este interzis in curele de slabire.Multa bafta desi nu pare ca ai avea nevoie de asta.Sa te simti norocoasa,eu incerc sa slabesc si nu reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

vrei sa ai exact cat am eu, la aceeasi inaltime, iar tu ai exact cat as vrea eu sa am si tot ma chinui sa slabesc. nu vrei sa facem schimb?
nu-ti dori sa te ingrasi, o sa vina in timp, fara sa mai vrei.
asa am facut si eu, aveam in urma cu destui ani 47 de kg si am tinut cura de ingrasare, considerandu-ma prea slaba. mama imi spunea sa nu-mi doresc, ca o sa am tot timpul sa ma ingras. si asa a fost, pe urma am inceput sa pun kg. pe mine si nu ma mai apropeam. am luat in timp aproape 10 kg. acum imi doresc sa fiu ca atunci. oricum metabolismul se schimba odata cu inaintarea in varsta, asa ca mai bine nu te forta sa o faci artificial.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Ioana, de ce vrei sa te ingrasi? Eu zic ca e echilibru intre inaltimea ta si greutate...
Off topic: SEASOUL imi place treaba scrisa de tine la subsol...super tare..

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

daca iti vei calcula BMI, o sa constati ca esti underweight, ca si mine dealtfel numai ca sunt la 170 cu 50 KG...am vrut sa ma ingras de cum am aflat ca sunt sub greutatea normala, n-am putut, asa e firea mea sau vb aceea de rea ce sunt nici carnea nu sta pe mine, si vazand in jurul meu cata lume incearca sa slabeasca am renuntat.

daca ti mortis incearca niste pastile care produc pofta de mancare, nu vei rata sa pui niste kile pe tine!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Rapid nu stiu daca iti iese... Eu m-am ingrasat pe perioada sarcinii (14kg), apoi am slabit (10 kg), apoi am luat niste vitamine pt ca imi cadea parul si de atunci se tot aduna kg... Acum la a doua sarcina stau mai bine, adica am 5 luni dar am pus doar 2 kg.

Cand te gandesti cate suntem care am vrea sa slabim...

Pup!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

...am trecut doar sa-ti spun ca te urasc!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Draga Ioana,

in afara de inaltime si greutate mare lucru nu ne-ai zis despre tine.
Daca fumezi, lasa-te de fumat. E o modalitate de a aduce oarece modificari in metabolismul tau. Daca nu fumezi, ai fost intotdeauna mai slabutza si mancarea pare ca nu se pune pe tine orice ai face- consulta si un nutritionist.

succese!

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Ioana,5 kg iti pot da eu cu mare placere..si pe gratis Eu ma chinui sa dau jos 7 kg de foooooarte mult timp,nu vrei sa facem schimb??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Iti spun eu: fast-food, dulciuri multe, paste, cartofi, sucuri dulci vreau si eeeuuuu!

Din pacate eu trebuie sa slabesc.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput