cat de des va spalati pe par?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Nu am citit cele 16 pagini de comentarii(mea culpa); tot ce va pot spune ca am pletele in vint(ultima data cand l-am avut scurt, era anul 1989!!!),am firul subtire dar des, nici urma de bucle in el, si foarte gras. Daca nu ma spal cel putin la 2 zile, zici ca mi-a spart cineva un borcan de maioneza in cap. Asa ca, ma spal pe cap ZILNIC, folosesc Fructis, nu folosesc nici un fel de produse de uscat, ondulat, parfumat, fixative, sau alte nebunii. Sampon, conditioner, si ATIT.De uscat nu-l usuc cu nimic ce ar putea fi considerat "uscator de par" fie el cu baterii, electric sau orice altceva. Toate coafezele, frizerii si chiar si doctori dermatologi mi-au spus ca ideea cu spalatul "mai rarutz ca-i mai dragutz" e o simpla idee arhaica si prosteasca( eu ii citez pe ei, asa ca va rog frumos sa puneti rosiile inapoi in camara). Un mit al unor ideei de acum 100 de ani. Eu in veci n-am avut probleme cu "peruca" mea, si toata lumea-mi spune ca am par de "haiduc"..
Asa ca...nu e vorba de SPALAT. E vorba si de toate culorile de par( numai la noi am vazut dame vopsite culoarea morcovilor, a rodiilor, si a tuturor legumelor din gradina:| )pe care le foloseste lumea. Sint dame care se vopsesc de cate 10-12-14 ori pe an, trec de la o culoare la alta asa cum trec bondarii din floare in floare.
Asa ca.... spalatul ...cat mai des, "prelucratul"...cam mai rar.

Bafta !!!

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Si ca sa fie treaba rotunda, iaca si un link cu "pletele" mele de haiduc in mizerie

http://pic4.piczo.com/amintiridealtadata/?g=31734448&cr=4

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Olguta, ai un par superb!
Gata, frate, incep sa ma spal si eu zilnic. Dar acum cand da frigul m-am gasit si eu, ca am o problema destul de nasparlie iarna. In ziua urmatoare spalatului pe cap am o durere de cap foarte nasoala. O fi de la pori? Nu e de la pori dar probabil sunt eu mai sensibiloasa. In tineretile mele ma spalam pe cap si plecam uda la par si nu ma mai interesa cate grade sunt afara acum...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Spalatul parului zilnic nu e rezolvarea problemelor....Te cred si eu ca te speli zilnic daca folosesti o porcarie de sampon....si imi pare tare rau ca spun asta. Va spalati parul cu toate porcariile chimice din comert, doar ca au reclame frumoase.
Ia incearca la o farmacie un sampon sanatos, sa vezi cum iti mentii parul curat.
Eu nu as avea timp in veci sa imi spal parul zilnic si sa il usuc la perie....cred ca as innebuni. Pentru asta, folosesc Klorane, e mai scump, dar merita. Acum folosesc Sephora, sampon profesional pentru volum care este bestial. Este un sampon crema. Il spal frumos la 3 zile, plus produse de styling in el. Dar nu uit niciodata balsamul leave in.
Un alt sampon foarte bun este Boots, este incredibil si miroase super.Iubitul meu este indragostit de mirosul ala.
Ca sa nu mai spun, Olguta, ca pentru a iti spala parul zilnic trebuie sa folosesti un sampon special, mai putin chimic tocmai pentru a nu iti distruge scalpul. Sebuumul ala isi are si el rostul lui.Asa ca pune mana pe un sampon pentru uz frecvent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Olguta, am vazut pozele - ai un par superb !
Ce mai conteaza cu ce si cum il speli, poti face reclama la sampon!

Eu am ceva natural il par (onduleuri rebele) si tot timul mi l-am dorit asa intins.

ma uitam pe youtube la clipul asta cu Maria Dragomiroiu http://www.youtube.com/watch?v=tI6HyaBAOmk&mode=related&search=
si ma intrebam oare ea cum isi intretine parul?! si cit de des il spala.
E asa de frumoasa si are un par superb. (parca un pic e prea lung)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robymary spune:

eu ma spalam cam la 3 zile tot lung si drept il am si mi se ingrasa din a treia zi dar de cand am nascut nu mai am timp si ma spal o data pe saptamana, folosesc sampon si balsam Kallos dar sunt de parere ca fiecare isi poate spala parul cat de des crede ca trebuie dar nici chiar in fiecare zi.Produsele folosite ar trebui sa fie de la aceeasi marca si nu genul 2 in 1 ca nu faci nimic.De asemenea poti evita ingrsarea daca nu bagi mana des in par si daca atunci cand prajesti ceva la bucatarie il acoperi cu ceva iar apoi il aerisesti in dreptul ferestrei cateva secunde cu peria si stand cu capul in jos si astfel iti si revigorezi pielea capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robymary spune:

eu ma spalam cam la 3 zile tot lung si drept il am si mi se ingrasa din a treia zi dar de cand am nascut nu mai am timp si ma spal o data pe saptamana, folosesc sampon si balsam Kallos dar sunt de parere ca fiecare isi poate spala parul cat de des crede ca trebuie dar nici chiar in fiecare zi.Produsele folosite ar trebui sa fie de la aceeasi marca si nu genul 2 in 1 ca nu faci nimic.De asemenea poti evita ingrsarea daca nu bagi mana des in par si daca atunci cand prajesti ceva la bucatarie il acoperi cu ceva iar apoi il aerisesti in dreptul ferestrei cateva secunde cu peria si stand cu capul in jos si astfel iti si revigorezi pielea capului.

Mergi la inceput