ATENTIE Vodafon FURA la mesaje!!!!!!
![](images/user_woman.png)
Nu este prima oara cand trimit un mesaj de pe tel si imi scrie ca sunt la primul mesaj ,iar cand ajung pe ca caracterul nr 3zecisi ceva trece automat la mesajul nr 2 si deja mai am doar 10 caractere .Dar ce este mai nasol e ca la primul mesaj daca mai sunt decat 2zeci si ceva de caractere trece automat la mesajul nr 3 .Si in loc sa platesc un singur mesaj ,ma pune sa platesc 3 .Se remediaza numai daca sterg de cateva ori bune litera dintre granitele mesajelor si atunci imi da voie ca sa scriu pana la capat .Sunt puse o gramada de capcane ca sa ne traga in piept hotii astia .Cred ca scriem repede si nu mai suntem atenti cand se trece de la un mes la altul .Dar ce ma deranjeaza cel mai tare e ca e a nu stiu cata oara cand mi se intampla asa ceva dar am zis eu ca poate nu am fost prea atenta ,dar nu este asa . Ne fura toti care cum pot .Oare ce tr ca sa fac ,tinand cont ca eu nu sunt nici pe abonament?Dau tel la ei la dispecerat si o sa-si ceara scuze dar cu banii mei pe care mi i-au furat cum ramane?
A mai patit cineva asa ceva ?Sau sunt SINGURA?
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
SEASOUL spune:
Eu patesc din ce in ce mai des sa trimit un mesaj,sa primesc confirmarea de trimis dar de fapt mesajul nu a ajuns niciodata la destinantar,desigur eu sunt taxata.
Schimba reteaua ca altceva nu cred ca poti face:(
Iubika spune:
Un prim pas ar fi sa schimbi tel cu unul care te lasa sa trm un singur mesaj. Nu te grabi sa dai vina pe Vodafone, chiar daca nu au cele mai bune servici.
Pozici superbe! The Cutest Babies!
Zambiti, va rog!
Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Nici Orangel nu e mai bun ... folosesc ambii operatori ... E "fun" si cand trimiti un singur mesaj si ajunge de 3 x ... deci platesti de 3 x ...
Daria & GIULIA_(2004_08_16)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Niciodata nu am avut parere buna despre Vodafone, la nemti am fost abonata si m.a pus naiba sa trimit un sms pt. un cantec iar de atunci in fiecare luna ma taxa la cate o melodie ( fara sa trimit sms )Sant hoti!!!!!!!!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
canne-marie spune:
Eu iti dau dreptate.
Vodafone ,a furat , fura si va fura mereu.
Mie imi fura din minute ,am ajuns sa mi le socotesc mereu.Bine ca am bip la minut si afijare la ultimul apel.
Si nu este asta singura problema cu ei.Daca suni la relatii cu clienti numai " bobitoci/toace " sunt.Nu sunt in stare sa-ti rezolve o problema.Si daca vrei sa-ti reziliezi un contract cu ei ,te plimba de iti vine rau cu tot felul de oferte de 3 lei,doar - doar de le accepti si nu renunti.
PS: Pt.CEI CARE TINE-TI CU VODAFONE,ORI LUCRA-TI ACOLO, ORI NU VA-TI ARS INCA.
annes
Iubika spune:
quote:
Originally posted by canne-marie
Eu iti dau dreptate.
Vodafone ,a furat , fura si va fura mereu.
Mie imi fura din minute ,am ajuns sa mi le socotesc mereu.Bine ca am bip la minut si afijare la ultimul apel.
Si nu este asta singura problema cu ei.Daca suni la relatii cu clienti numai " bobitoci/toace " sunt.Nu sunt in stare sa-ti rezolve o problema.Si daca vrei sa-ti reziliezi un contract cu ei ,te plimba de iti vine rau cu tot felul de oferte de 3 lei,doar - doar de le accepti si nu renunti.
PS: Pt.CEI CARE TINE-TI CU VODAFONE,ORI LUCRA-TI ACOLO, ORI NU VA-TI ARSINCA.
annes
Cred ca exagerezi putin cu negativismul. Nu a zis nimeni ca`s perfecti, dar crede`ma ca nici nu e asa de rau cum lasi tu sa se inteleaga. Nu lucrez la ei, dar sunt utilizator de 6 ani. Si nu am de gand sa renunt.
Pozici superbe!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
stralucitor1 spune:
eu lucrez ptr Vodafone Italia, se pune? incerc sa va raspund sper sa nu gresesc :probl lui clau depinde de modelul telefonului, abonamentul lui maraki era probabil furnizat de o alta fima-partner (cel putin aici asa e, isi fac publ prin reviste si la tv, omu' trimite un sms ptr o sonerie sau un joc si se alege cu un fel de abonament....problema e ca operatorii Voda nu au cum sa dezactiveze un serviciu al unei alte firme...asa ca trebuie sa citim cu atentie clauzele scrise marunt-marunt); seasoul, daca mesajul nu ajunge la destinatar problema in 99% din cazuri este in sim-ul celui care primeste, trebuie facut un control; canne-marie nu pot sa ma pronunt despre eficienta customer care-ului Vodafone din Romania
dar fiti sigure ca nu sta nenea Vodafone sa fure minute sau sa va incarce cu mesaje, totul e automatizat..sigur ca sunt si erori, deh mai greseste si masina uneori....
'Success' comes before 'work' only in the dictionary
To and Me
clau2toma spune:
quote:
Originally posted by stralucitor1eu lucrez ptr Vodafone Italia, se pune? incerc sa va raspund sper sa nu gresesc :probl lui clau depinde de modelul telefonului, abonamentul lui maraki era probabil furnizat de o alta fima-partner (cel putin aici asa e, isi fac publ prin reviste si la tv, omu' trimite un sms ptr o sonerie sau un joc si se alege cu un fel de abonament....problema e ca operatorii Voda nu au cum sa dezactiveze un serviciu al unei alte firme...asa ca trebuie sa citim cu atentie clauzele scrise marunt-marunt); seasoul, daca mesajul nu ajunge la destinatar problema in 99% din cazuri este in sim-ul celui care primeste, trebuie facut un control; canne-marie nu pot sa ma pronunt despre eficienta customer care-ului Vodafone din Romania
dar fiti sigure ca nu sta nenea Vodafone sa fure minute sau sa va incarce cu mesaje, totul e automatizat..sigur ca sunt si erori, deh mai greseste si masina uneori....
'Success' comes before 'work' only in the dictionary
To and Me
Sunt de acord ca mai greseste si masina dar greseste cam des.Daca greseste masina asa de des ,de ce nu o schimba ca doar au bani?Deci vinovati tot ei sunt asia marii ca banii la ei in buzunare intra.
Si apropo de marca telefonului ,e Nokia 6680 .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
si eu am o problema si chiar nu stiu cum sa o rezolv. stralucitor daca imi poti da o idee chiar te rog. am una bucata tel nokia care prezinta semnal fals. adica telefonul arata ca e dechis si are semnal dar daca suni pe el ti se spune ca e inchis. dupa ce dau restrat isi revine. initial am crezut ca problema e la telefon asa ca am fost la service-ul nokia cu el de 2 ori mi l-au verificat , recalibrat si au zis ca tel e ok. am facut un scandal monstru acolo crezand ca sunt ei prosti dar... am facut proba si am bagat in telefon alta cartela si surpriza este ca merge. deci problema este undeva la operator. am schimbat si simul dar tot nici o rezolvare. aveti ceva idei? poate fi problema de la vodafone?