Pantofi verzi sau colorati

Pantofi verzi sau colorati | Autor: dilaural

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

am si eu o rugaminte...
Ati vazut undeva pantofi verzi eleganti? Imi trebuie pentru o nunta la care ma duc in 2 saptamani.
As vrea niste pantofi cu botul mai rotund si cu tocul nu exagerat de inalt... dar sa fie verzi si frumosi!

Sau daca nu ati vazut chiar verzi macar alte culori in afara clasicilor negri - maro - rosii...

Multumesc frumos!

Dilaural cu Andreea Eliza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Incearca la Veronesse, au mai multe magazine, unul pe calea Victoriei, altul prin magazinul Victoria si unul in Cora Lujerului. Ce putin pe astea le stiu eu.

si mai poti sa dai si o tura de mall, vezi pe la Leonardo si Bata. Imposibil sa nu gasesti ceva "colorat"

succese

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si la Musette si la Il Passo.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Pe calea Victoriei sunt niste magazine,nu retin numele insa au pantofi eleganti si colorati.In Plaza Mall mai sunt niste magazine,Il Passo Leonardo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Fetelor... va multumesc pentru idei... am sa le urmez...
Am fost la Lenardo in Orhideea si in magazinul Titan... NIMIC!

Ma duc si pe unde ati spus voi... Si va dau de veste ce gasesc.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

in magazinul cocoru la parter cum intri in partea dreapta apoi un stand pe partea stanga(primul cu incaltaminte si cateva posete) nu imi aduc aminte numele este un magazinas al unei fabrici care lucreaza cu piele de f buna calitate, au esantioane de diferite nuante de piele, din care lucreaza modelele lor.eu mi-am lucrat anul trecut multe perechi la ei, inclusiv din material textil.. o tafta .. si au aratat ff bine.dureaza cam 5 zile-o sapt. daca gasesti un model care sa iti placa.. ar fi o solutie..sau musette..eventual
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La CityMall am luat la reducere (am dat 170ron) pantofi super culoare verde inchis (piele lacuita) dar cu toc de 10 destul de comod. Magazin: Dino Ventura.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by maxinne

in magazinul cocoru la parter cum intri in partea dreapta apoi un stand pe partea stanga(primul cu incaltaminte si cateva posete) nu imi aduc aminte numele este un magazinas al unei fabrici care lucreaza cu piele de f buna calitate, au esantioane de diferite nuante de piele, din care lucreaza modelele lor.eu mi-am lucrat anul trecut multe perechi la ei, inclusiv din material textil.. o tafta .. si au aratat ff bine.dureaza cam 5 zile-o sapt. daca gasesti un model care sa iti placa.. ar fi o solutie..sau musette..eventual
succes

Suuuuuper ideea! Uitasem total de magazinul acela.
Chiar maine ma duc acolo... sper sa gasesc ce-mi doresc!

Va multumesc tuturor... sunteti niste dragutze!

Va arat ce imi iau cand finalizez actiunea!

Mergi la inceput