amigdalita cu puroi/diaree/varsaturi/febra - 3 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

diana, de augmentin vroiam sa-ti spun si eu, ma bucur ca a mers si la voi. si serban (3 ani si 7 luni) are amigdalita, a fost jale pana a luat prima doza de augmentin dar l-a acceptat intr-un final, e bunicel (mai ales fata de zinnat care e amar rau).
lui serban i-a facut extraordinar, deja de la prima doza a scapat de febra si arata ca nou (ce e drept, n-a avut si celelalte manifestari de care vorbesti). manifestari intestinale a avut si el la alte episoade trecute, au trecut repede.
pentru scaune moi, incearca orez fiert, cu morcov pasat eventual, cu sare pentru deshidratare si, daca crezi ca accepta, fa-i ceaiul de menta cu mucilagiu de la orezul fiert. banana mai merge.
serban, in mod atipic cred eu, cand are gatul varza rontaie paine uscata (bake rolls eventual), sticksuri, biscuiti si alte chestii care in mod normal ar trebui sa-l irite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Imi pare rau ca e bolnavior.

La noi nu a mers deloc cu AUGMENTIN.
Dupa trei zile ni-a schilbat antibioticul cu OSPEN.
Intotdeauna cand ii dau antibiotic, ii dau niste prafuri care se dau in perioada asta. Eu folosesc BIOTICS, care se pune intr-un pic de lapte. Asta nu da voie sa se irite flora intestinala.
In plus folosesc cu mare succes cand are diareie ENTEROSEPTIN. Se gaseste numai la Plafar. La diaree acuta ii dau 2-3 pastilute si se face bine.
Pentru gat ca sa nu il doara, eu folosesc spray TANTUM VERDE. Ii dau doua trei pufuri dupa masa. Nu are voie sa bea si sa manance min 30 min dupa asta ca sa isi faca efecta antisepticul.

Sanatate maxima

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ianis.

Si multa, multa sanatate.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

Diana sper din tot sufletul ca ianis se simte mai bine azi. si ca marc nu a luat nimic. te rog mult pupa-l bine bine de la noi , ii trimitem multa sanatate si pofta de mancare sa-si recapete fortele. La Multi Ani Ianis!

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput