Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (221)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

trimite-l la socrii. si marco vroia paaaa, si ma tot tragea de mana. Noroc ca a aparut tata si s-a dus cu el afara.

dupa ce-i dau papica de pranz plecam la sinbiu, macar stiu ca-mi doarme pe masina.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Moni sunteti mortale cu cafeaua.
Giova drum bun sa aveti.

Am pus un filmulet de pe olita www.dropshots.com/iarinutza#date/2007-09-11/10:10:41" target="_blank">aici daca aveti chef sa va uitati. Vad ca mai nou sta cate 15 -20 de minute pe olita daca ii dau cate un sac de jucarii pe langa ea.

Noi mergem imediat afara ca s-a mai incalzit putin vremea si sa nu o ratam.

tuturor si o zi excelenta in continuare.

Ali11+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Mira, bine ati revenit din vacanta!
Moni, distractiv cu teroristii, nu? Io m-am distrat cu ei o multime la munca. Brrrr. Oameni relativ de treaba, dar incapatanati si impulsivi. Mi-au cam mancat zilele. SI zgarciti la bani. De ce crezi ca stau cu drag in CIC? De bani multi ce primeam. SI de zgarciti ce erau, nici ca au angajat pe cineva in locul meu si lucreaza bine mersi fara inginer de productie. . Nunta mica 80-100 de oameni? PAi si la 50 cat au fost la mine? Si fu si Botezul Anei in acelasi timp.
Anasol, deja ametesti? Offff. Sper sa fie trecator. Dar cred eu ca ti-e asa un somn! NU? EU cu Ana ma distrez zilele astea cu olita. Cere non stop la olita. Si eu tb sa ma aplec s-o iau s-o dezbrac, s-o pun pe olita, apoi s-o conving sa stea ( de facut, mai rarutz). LA final o iau, o ridic, o imbrac, etc. SI in 5 minute, iar aud " mami pishu" "kk".. Si eu moooor de dureri de burta! Acum a scos-o mama afara, ca eu una cam plang de dureri. DAr in general ma mobilizez si-o scot de 2 ori pe zi. Si vrea mereu si-n brate la mine. LA inceput mi-a fost teama, apoi cand am vazut ca am col tzapan si bebe voinic in burtika, m-am relaxat si-am ridicat-o fara griji. EU ma tot gandesc ca dupa operatie va fi mai greu ca n-am s-o pot lua deloc. Si incerc sa compensez acum.
fetele.
Bee 35+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE si Dia se cere la olitza si exact asa face.Pana la urma face in pampers.De atunci nu a mai nimerit la olitza.Cu teroristii sa vedem,ca am vorbit acum cu italianu',l-au adus sa tina legatura chipurile intre ei si noi,cu productia p-acolo.Da' e habarnist,a lucrat in textile,noi facem ghidoane de bicileta,acum tot ii explica p-aci,de-aia au stat in birou la PC unui coleg.Nu pot vedea inca filmele ca Floriano asta e tot aci calare pe telefoane Michidutza e prin sectie.La costum
ALI plimbare placuta,Gio drum bun!
ANASOL si eu ametesc iar ca naiba si nu-s gravi.Cel putin asa cred.
Aici plouaaaaaaa nasol

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nici eu nu pot pune filmulete in drop. nu am instalat programul pe compu lui mama si nu stiu altfel. naiba stie....

Moni esti mortala cu Bin Laden si cafeaua. intr-adevar era frumos sa ceara voie, dar.....
Ali mersi, sper sa nu ne prinda furtunile pe drum.
Bee ii va fi greu anei, daca tot in brate vrea. iar tie si mai si, poate accepta si bratele bunicii, sau apare piticul si va fi fascinata de el.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by monica70

Eu nu pot vedea acum filmele,ca se-nvarte un BIN LADEN p-aci
Ne-am trezit cu el aci azi
A venit cu un italian aseara si cica va ramane tot timpul sau asa ceva.Il cheama Salim,are 1,50 m (cu indulgentza),poarta ochelari si e imbracat la costum Italienii nostri si noi suntem in blugi de obicei.
Deocamdata s-a benoclat prin sectie si aci, discuta cu astia p-aci prin birou si se tot holbeaza primprejur Ba s-a pus sa isi faca singur si cafea tre sa ii amintim ca noi am cumparat-o Nici un italian care a venit p-aci nu si-a permis sa-si bage nasul in cafeaua noastra
Frumos cadou de 11 septembrie.Pentru cei din sectie mai mult.

Ce are fata daca si-a facut omul o cafea de la voi? kitrosilor!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

A vazut filmele in sfarsit.Mamaaa da' ce cuminte sta Iarinutza pe olitza!!! Bravo! SI Dav e lesinat dupa suzeta ,noi am scapat uraaaa! O sa ma mai uit odata acasa ca nu a prea inteles bine ce canta,vine sunetul de undeva de sub birou direct din PC,n-am boxe.PLus canta muzica la PC colegei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Neatza si de la noi!

Si eu m-am delectat cu ceva poze. Sardinia, Mira si familia ei=superb. Ce m-as mai plimba si eu pe bicicleta. Noi avem doua mountain bike dar zac la soacra-mea, ca acum nu ne mai putem plimba cu ele. Asteptam sa creasca Vladimir, sa-i luam si lui una.
Giova, am vazut si pozele voastre. Ati aratat foarte bine, dar cred ca ai facut cuie de frig. Pozele cu Marco (din septembrie) sunt extra. Alea cu fatzuca lui in prim plan cel putin... Vazut si pe David, e mortal cum vorbeste el pe dupa suzi. M-am tavalit la faza cu papusa. S-a chinuit ce s-a chinuit dar pana la urma i-a iesit. Cam atat am apucat sa vad.

Noi ne-am distrat excelent duminica in Portul Tomis, dupa regata. De unde v-am zis de dimi ca era cam frigut, la pranz s-a incalzit bine. Chiar m-am bronzat. tati si cu prietenii lui n-au iesit chiar ultimii, a fost misto, le-au dat si medalii, premii. Dupa festivitatea de premiere am papat, am baut, asta mic s-a fugarit cu gemenele unui prieten pana n-a mai putut. Pe urma ne-am mutat pe barcutza, unde am zacut la un pahar... de vorba. Vladimir atat a misunat pe acolo, pana a reusit sa se rostogoleasca de pe cabina pana in plasa de protectie de pe marginea barcii (noroc cu ea). Drept pentru care acum are un ochi cam vanat. Am facut ceva poze, o sa incerc sa le pun (daca m-o lasa, ca e tot pe langa mine, tot cere papa. De ieri am picat in extrema cu rontzait tot timpul. Una-doua vine si cere papa. Azi i-am facut ciorbita de perisoare, sper sa bage. CA-i slab mort. Am scos ieri olitza de la naftalina. N-a mai fugit de ea, dar nici n-a facut nimic. Faza misto e ca ii e olitza mare, ii scapa fundul in ea. M-am indoit de ras. Trebuie sa achizitionam alta.

Giova, vreau si eu la Sibiuuu. Sau macar la Alba. Unde de altfel am si visat ieri noapte ca eram. Chiar vroiam sa te sun, in vis.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hai ca Zorba s-a transformat in hora banateana

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Are ,ca nu ne place moaca lui si nici n-a curatzat dupa aia, a lasat mizerabil.Si putea sa zica posso prendere una cafe? Sau pe romaneste ca stie S-au mai servit si altii de multe ori, dar au deschis gura inainte.Si nu-i din partea firmei,ne cumparam noi pe rand.Unde am lucrat 6 ani aveam la discretie de toate,cafea,apa minerala,mancare.
Aici si italienii ce vin,isi cumpara ei si isi fac in sala de mese,ca ei stand in sesctie acaolo bantuie.Nici la WC nu prea vin la birou,decat sefii lor,4-5 persoane,restul la cele ale sectiei.

Mergi la inceput