Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (221)
Raspunsuri - Pagina 20
Biancas spune:
Anasol..cand eram gravi cu Sandra as fi dormit non-stop, mergeam la servici si mai puneam capul pe masa si trageam un pui de somn ca imi permiteam ca eram singura in birou la vremea aia
, apoi m-am mutat cu altele in birou si sefa pe la ora 14 ma trimitea acasa sa dorm ca imi picau ochii in gura
. (k-lumea sefa nu?
)...cu Dani nu mi-a fost asha somn, dar la amiaza tot ma apuca somnul
.
Somn usor.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am vrut sa scriu ceva aseara, dar am fost asa de stupefiata de mesajele postate de Anymony, ca nici sa tastez n-am putut.
Ma doare sufletul pt tine, iti doresc sa fii la fel de calma si in continuare si sa nu ai regrete. Un astfel de om nu merita nimic din partea ta. Imi pare rau de Ioana
, cu un astfel de tata...![]()
Ma duc sa fac un dush si revin.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#
monica70 spune:
La faza cu cafeaua sefu e de vina,ca n-a vrut sa apara prea multe cheltuieli cu protocolul,a mai luat de cateva ori si pe firma,dar in rest luam noi.Trebuia sa ii zic ca asa procedeaza toate firmele de italieni,se da din partea casei,chit ca nu-i asa.Unde am lucrat doi ani,ne cumparam de la aparat,doar uneori mai ne faceam din cea de protocol,ca directorul nu se prea baga la sa cheltuieli,stia ce zgarcit e patronul.Unde am lucrat 6 ani aveam de toate,dar era o firma italiana cu noi in cladire,aia avea ciuciu,era si patronul respectiv super zgarcit.Le-a obligat pe fete sa faca scoala de soferi pe banii lor.Mie mi-au platit-o ei si am facut-o din proprie initiativa,plus ca nici n-am condus masina firmei decat doua saptamani cand a fost in concediu colega.Dar a zis ca e cadou,ca era multumita de mine patroana - la conta cu nevasta patronului colaboram.Si mi-au adus cadoruri de Pasti,Craciun,de ziua mea,odata parfum,bratara de argint,salul ala,manusi,pana si o bratara de aur am primit
De mancare nu mai zic ca mancam numai bunatatzuri
Pacat ca dupa numai 6 ani s-au retras din Ro cu afacerea.Si dupa ce a plecat,m-am ales cu PC,imprimanta,multifunctional (copiator,scaner,fax,imprimanta) ,birou si scaun de birou,rafturi plus rechizite la greu,ca nu le cara inapoi.Am mobila pentru camera Dianei deci ca-s faine,aproape noi.Deocamdata sunt depozitate la frate-meu. Colegului, medic veterinar ,i-au lasat Dacia ce o folosea - au fost domni - si celalalt PC+imprimanta.Enrico i-a zis inca sa ia ce vrea de acolo,dar noi romanii mai rusinosi si fraieri,n-am luat.Eu i-am zis ca vreau sa cumpar alea,dar mi le-a dat asa ... In schimb a luat la greu iubita romanca a administratorului italian,mobila de dormior,canapele si fotolii de piele.TV etc. Era haios ca erau numai bilete pe mobile si alte cele cu numele noastre,le pusese Enrico
sa nu se produca "confuzione" ![]()
V-am zis asta ca sa vedeti de ce-s eu mai optimista,ca nu-s chiar toti asa de rai.Si n-a fost data sa cer o marire de salariu si sa nu mi se dea,normal ca am cerut cand era cazul si nu exagerat.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Giova spune:
Neatza!!!
Noi deja avem 2 ciocniri de dim., cu gurita de masuta si cu capul de tocul usii. nu e chiar asa de tragic....
Anasol, Mirela
sotilor vostri, multa sanatate si fericire alaturi de familie!!!
revin....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anymony spune:
Neata si de la noi
Ne-am trezit si noi-Ioana cu noaptea in cap la 7 jumate. la noi azi noapte a fost furtuna cu tunete si fulgere!!! Bine ca nu s-a trezit copilul.Stomacul inca ma mai doare-trebuie sa merg la un control ca nu-i a buna!
Va multumesc ca sunteti linga noi...Asta e ! Asa trebuia sa se intimple pina la urma!
Anasol , Mirela, sa va traiasca sotii si sa va cresteti copiii fericiti si sanatosi!
Vad ca e gata cu pregatirile de scoala! Bravos! Ieri in oras era aglomeratie se pregateau de scoala-caiete, blocuri de desen... Cind ma gindesc ca acusi o sa avem si noi copii de mers la gradi si la scoala...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
oachi_79 spune:
Neata!
Razvan urmareste Veronica
sta cu gura cascata, n-am treaba cu el. Eu beau cafeaua. Imediat trebuie sa ma apuc de bagaje, ca n-am facut nimic.
Any imi pare rau pt tine, aseara cind am citit am ramas masca. Lasa ca va fi totul bine. Ne ai pe noi. Si vorba fetelor: tinara, frumoasa si cu o printesa superba.
si 
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
anasol spune:
gata, io m-am trezit, dav inca mai doarme, i-am stricat de tot programul cu trezirea de dimineatza, m-am trezit cu niste dureri de burta si spate ca la cm
, ma doare asa tare de zici ca-mi vine cm-ul acum
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
ana-maria
6+ si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
Eu ma omor cu lucrul si afara plouaaa,e nasol rau.
Am vorbit cu Diana la telefon si mi-a zis printre altele ... mami tzatze baie
- cica era cu dresul meu de baie in mana,il scosese din sertar.Azi nu e prea cuminte,zice taica-su.Numa' prostii face.Nasol ca nu poate sa o scoata afara cu vremea asta 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
irinatunza spune:
Buna fetele !
Any, sper ca noaptea ti-a fost un sfetnic bun si ca ai acum puterea sa iei hotarirea buna pt tine si sa renunti odata la omul asta care cu sigurantza nu te iubeste de-ti face chestii din astea.
Ti-am zis si aseara, uita-te in oglinda si ai sa vezi cit de minunata esti si o sa-ti fie mai usor sa iti vezi de viata ta.
Fetele, una dintre fetitele cu care se joaca Sabina pe-afara a facut varsat de vint.
Sper sa nu faca si Sabina, mai ales ca ne-am intilnit si cu Ioana ieri. 
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
Giova spune:
Am zis ca revin...si am revenit dar dupa o groaza de timp.
ati auzit de scandalul de la Stelute de ian-feb. 2007? au dat moderatorii pe o groaza afara.
Any sper ca esti mai bine, cat poti in situatia de fata. daca ai nevoie de sprijin,sa te descarci, chiar si virtual, noi suntem aici.
eu incerc sa-l culc pe turbat. a fost prietena mea cu fetita (iubita lui marco) Anna. bai ce a lovit-o, se bateau pe aceeasi chestie, of..... Nu a vrut sa manance pranzul, a tot mancat cu Anna covrigei, struguri, mar. Anna e cu jumate de cap mai mare decat el, la kg l-a intrecut de mult.
Bunica trebuie sa iasa din operatie, cica 2 ore tine, sau o dfi iesit, habar n-am, ca nu m-a sunat inca nimeni.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)