desorelle

desorelle | Autor: alina88

Link direct la acest mesaj

este a doua luna knd iau desorelle si nu am avut decat sangerarea intre cele doua folii...ma dor ingrozitor sanii(ma trezesc noaptea din cauza durerii)si inca nu mi-a venit ciclul....este posinil k desorell sa-mi fi cauzat aceste dureri si dereglari de ciclu?la ce alte reactii advrese ma mai pot astepta de la ele?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Pe mine numa' cand am fost gravida ma dureau asa de tare sanii, dar pe sora-mea o dor cam de la orice pilule anticonceptionale. Fa-ti un test de sarcina (sau doua-trei), mai intai. Daca nu esti gravida, du-te la ginecolog sau la un cabinet de planning familial si schimba-ti pilulele. Nu e normal sa-ti fie asa.

Eu am fost unul din cazurile (rare) de hepatita din cauza Desorelle-ului. Nu-i vorba, ca nici cu alte pilule nu mi-a fost mai bine: sangeram (picaturi, nu mult) toata luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna. Eu iau Desorelle, dar nu am astfel de reactii. Totul e ok la mine si le iau de ceva vreme. Mai bine consulta un dr.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu iau Desorelle de mai bine de 5 ani. Insa nu am avut asa probleme. Insa inainte foloseam Microgynon si ma simteam groaznic.
Mergi la doc. sa-ti prescrie eventual altceva si sa eliminati posibiliateta unei sarcini.

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput