Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (220)
Raspunsuri - Pagina 7
Biancas spune:
Cred ca si la Dani in gura ii muncesc caninii, e cam marait de ieri + ca si baleste iar
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Buna ziua din Germanica,
Giova cred ca e chianua dupa chef
Abea astept sa ne povesteasca dar cine stie cand....
Am cautat pe aici cum sa fac niste cartofi la cuptor fara carne si smantana....nu pot inlocui smantana cu lapte? Am dat peste o reteta ciudata-cartofi la cuptor cu zeama de varza ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
cosmi1975 spune:
pai in lapte ...fierb asa in smantana se fac mai ok dar cu zeama de varza cred ca mie mi ar place
maraki spune:
Cosmi, nu am smantana. Cum sa-i fac? Merge un rand cartofi, unul branza,si la sfarsit lapte cu ou ? Deci daca-i fac asa nu mai merge sa pun usturoi?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Cartofii frantuzesti eu ii fac cu cartofi fiert taiat rondele, oua si smantana(cat de multa). Oua cam 6-7 ,pe fiecare rand cate 2 macar si fac deobicei 3 randuri ultimul cu ou. Intre randuri pun sanatos smantana.. Pun la cuptor si ii las cam 1 ora. Iarnacand am carnatz proaspat de la porc pun si carnat afumat
si atunci nu mai trebuie carne.
Cartofii frantuzesti se fac cu branza?
Cand vreau ceva rapid tai cartofii fierti bucatele, pun ou, smantana si branza topita, ung o cratita cu unt si amestec totul pe aragaz pana se incalzesc toate si se lipesc ca branza topita asta face. Nu iasa asha aspectuos pt ca cartofii se cam zdrobesc cand mesteci dar e f gustos si pe langa niste carne merge excelent![]()
Maraki, laptele inmoaie cartofii deaia se pune smantana si nu lapte. Eventual poti amesteca niste smantana cu lapte. Am mai auzit pers care fac asta.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
PUFU distractie placuta 
COSMI las' ca se adapteaza si logodnicul.Spor la
Io tot visez o menajera 

INGRID las ca le leaga ea,e doar cu o luna in urma Dianei,nici ea nu lega acum o luna mai mult de 2 cuvinte!rar de tot nimerea 3.
ASTERY chiar ce mai zici de Razvan? Si cum o sa il duci la cresa? Numai cateva ore pe zi? La mare mai mergeti? Acum nu mai e asa de cald,o sa va puteti plimba mai mult.Sa il duci seara in parcul de distractii,sa vezi cum reactioneaza si daca ii place.Diana era toata numai niste ochi imeeensi
( de fapt si io ma uitam ca la felul paispe
la ce zapaceala era acolo) Da' si cand a prins Diana gustul la calutzi,masinutze etc. aoleu ce circ si dat cu fundul de pamant tragea cand trebuia sa o luam de-acolo
Ne-am intors si noi si Diana a si adormit deja! A fost fain ca erau la targ expuse si ... animale.Deci a vazut pe viu multe vaci,vitelusi,cai,magari,oi,capre,ponei.Erau si doua lame si ... un pui de cangur
Plus o caravana cu niste ursi. A repetat dupa mine si le zice la toate corect,doar cu l in loc de r ,normal. In schimb,a recunoscut din prima - adica le-a zis pe nume,doar la vaca si la cal.Si cand a vazut magarul a zis tot calu. Mai dragutz aa fost ca dupa ce a vazut oile si ii zic ce-s,repeta dupa mine,totul ok ... vede un berbec urias si zice LUPU MALE! 

Ma rog
Mai avem de lucrat.Cu ocazia asta i-am aratat pe viu "tzatzele" de la vaci de unde vine laptele.Acum ma gandesc ca trebuia sa ii zic ... uger 
Si hainele primite sunt dragutze,dar multe-s mari si sunt si de vara asa ca avem si pe vara viitoare rochii si tricouri,bluze.In schimb,pantalonii ce i-a primit ii sunt buni acum.Dar macar a primit o scurta de iarna cu gluga,rosu cu ceva carouri abastre,gabene,deci cam merge la blugi si pantalonii bordo si rosii.Si caciula plus un fular combinat cu manusi,e interesant. Numai mi se pare cam lunga jacheta aia,e pana la genunchi,desi e buna in rest,inclusiv la maneci.Clara lor era mai inalta,taica-su are 2 m.Iar mi-a dat indicatii vara-mea sa nu cumva sa mai cumpar haine, ca imi aduce si la primavara cand mai vin o tura,ca mai are puse deoparte.Ceva ceva tot trebuie sa mai cumpar oricum.
Merg sa imi fac o cafea .Uitam,Maraki tu pe unde bantui azi?
Aaaa deci la bucatarie,acum vazui!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
maraki spune:
Bianca nu am smantana si aici e inchis peste tot duminica. Deci nu merge cu lapte....cum sa-i fac atunci? i-am fiert in apa cu putina vegeta si cam atat....sa fierb si niste oua deci.....mai departe?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Aseara am facut atfel mudjeiul, nu cu smantana ci cu mustar si kechup. Am frecat usturoiul pisat cu putin mustar si ulei dupa care am pus kechup deasupra.
Bianca
Biancas spune:
Maraki, fa salata orientala. Eu fierb cartofii, pun oua fierte, sare, ulei si otet. Vara mai pun uneori si castraveti sau rosii. Cum maiba sunt inchise magazinele acolo?
Branza topita sau cascaval ai in casa? Daca ai poti face reteta nr2, la aia se pune samnatana doar ca sa nu fie atat de groasa compozitia cand se topeste braza si poti pune lapte in loc de smantana.
Moni, fain ce a primit Dia, calul de capatat nu se cauta la dinti![]()
Bianca