6 ani de cand lumea s-a schimbat .......

6 ani de cand lumea s-a schimbat ....... | Autor: alessia105

Link direct la acest mesaj

Se apropie a 6-a comemorare a zilei in care lumea s-a schimbat ... 6 ani de cand vietile a zeci,sute,milioane de oameni au luat o intorsatura dramatica si nu vor mai fi niciodata la fel ..haide-ti sa ne oprim o clipa..si la ora la care primul avion a lovit primul turn ..sa ne indreptam gandul spre toti cei a caror viata s-a schimbat in acele minute tragice ..haide-ti sa nu ii uitam !!!!

http://nl.youtube.com/watch?v=MKhISwBXaCI

Edit :
V-as ruga sa nu deviem subiectul ..pentru ca parca le-am murdarii memoria cu discutii politice absurde, care nu vor face altceva decat sa ne incaiere si sa ne simtim muuuult prea mici intr-o lume guvernata de ambitii , ura si religie dusa la maxim ...Haide-ti sa lasam politica si discutiile despre cine e vinovat sau nu ...despre adevaruri sau adevaruri ...haideti sa ne gandim strict la OAMENI ...
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Off topic: Intentia ta e buna, dar parca vad niste deturnari ale subiectului, asa cum se intampla de fiecare data.

On topic: Mi se furnica pielea de fiecare data cand vad imaginile respective. Chiar acum de curand am vazut un film documentar despre 9/11. Era vorba de niste persoane care efectiv au supravietuit prabusirii turnurilor, nu apucasera sa iasa, dar in mod miraculos au scapat, casa scarii unde se adapostisera, a ramas intacta pe o portiune.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Dumezeu sa ii odihneasca pe cei pierduti in acea zi
Multa putere pt cei ramasi in viata sa treaca peste pierderea celor dragi din acea zi .

PS:subiectul este trist.. de fiecare data cand aud, sau vad ceva despre acea zi, plang cu siroaie... sper ca acest subiect sa nu devina un subiect de scandal si sa ramana strict un loc unde sa sc o vorba buna pt cei ramasi in viata si un Dumenzeu sa ii odihneasca pt cei ce si-au pierdut viata atunci.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

cum sa-i uitam?

Dumnezeu sa-i odihneasaca in pace!

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Fetelor dragi ...

Cand am inceput sa scriu acest subiect( chiar daca este mai devreme de 9/11) eram sub imperiul sentimentului puternic de admiratie,solidaritate si compasiune fata de TOTI aceia care au avut de suferit ...a miilor de morti ,a zecilor de mii de copiii ramasi care nu vor mai apuca sa spuna "te iubesc mama/tata"...a sutelor de miii de raniti ..a milioanelor de vieti schimbate de pe urma acestei tragedii ...strict a oamenilor nevinovati care au avut de suferit de la aceasta tragedie incoace ...
Ca un facut am primit acum in preajma comemorarii un dvd cu "World Trade Center " si cu "Zborul 93" ...am plans la amandoua in hohote si mi se pare ca de la an la an ii uitam pe oamenii care au avut de suferit ( in orice fel ..oriunde in lume ) si ne idreptam parca tot mai mult si mai mult pe politica ...pe discutii nesfarsite depre unii ..despre altii ...despre adevaruri si adevaruri ...
Chiar v-as ruga sa nu deviem subiectul ..pentru ca parca le-am murdarii memoria cu discutii politice absurde, care nu vor face altceva decat sa ne incaiere si sa ne simtim muuuult prea mici intr-o lume guvernata de ambitii , ura si religie dusa la maxim ...Haide-ti sa lasam politica si discutiile despre cine e vinovat sau nu ...despre adevaruri sau adevaruri ...haide-ti doar sa ne gandim strict la OAMENI ...la oameni ca mine , ca tine ,ca voi ...oameni care au platit /platesc doar pentru faptul ca nu sunt de o parte sau pe alta a baricadei ...
L-am deschis mai devreme , pentru ca in we se intra mai greu pe Dc si sunt adeptul "anuntatului din vreme " si as fi vrut a postam in 11/09 cate o floare virtuala pentru Toti ...pentru cei disparuti, pentru cei raniti intr-o forma sau alta ...pentru noi toti ...in speranta unei lumi mai bune !

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Doamne cat de dureros poate fi pana si in ziua de azi cand vad aceste imagini cum am plans si in acea zi trista pt americani.
Si am stat si atunci ca si acum si m-am tot gandit cum Dumnezeu au putut sa loveasca turnurile in asa fel.....incat sa le loveasca asa de tare sa se darame in totalitate amandoua.
Nu pot sa va spun ce am simtit in acea zi chiar si daca nu am pe nimeni in acea tara.
Am fost si sunt cu sufletul si gandul la toti care au suferit si inca sufera de pe urma acelor nemernici.
Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei care nu mai sunt si sa le de-a putere celor care au pierdut atunci pe cineva apropiat!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Pt acei care nu mai sunt si pt cei care inca sufera si

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Dumnezeu sa ii odihneasca in pace pe cei plecati dintre noi ,si multa putere celor care atunci au avut de suferit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Trist subiectul, crud adevarul!
Ma rog pentru sufletele celor disparuti cat si pentru supravietuitorii a caror suferinta putem doar sa incercam sa ne-o imaginam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Doamne Dumnezeule...Acea zi va ramane vesnic intiparita...Niciodata nu o vom uita...Va ramane vie amintirea..Dumnezeu sa le dea putere tuturor care au suferit de pe urma atentatului...11 septembrie....oricine se gandeste automat la atentatul de la World Trade Center...Mi-aduc aminte...eu nu realizam pe vremea aia...dar tatal meu plangea cu lacrimi de crocodil..Pe oricine din orice colt de tara este afectat catusi de putin de ceea ce s-a intamplat atunci!
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei ce nu au avut norocul, de a scapa.Si putere multa celor care au suferit de pe urma acestuia.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput