Strumfi de iulie-august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello si de la noi .

Am lipsit 2 zile pt ca n-am avut comp.
Karli, mai am 5 kg in plus, da' mai am pana sa ajung silfida. Deocamdata am ganduri ucigatoare legate de astia cu magazinele lor care n-au marimi mai mari de40 la pantaloni! si..multumim !
cat despre problema cu laptele, bine ca s-a rezolvat!
Paticut, ai scris f frumos si multumesc pt vorbele frumoase!

Sa stiti ca nu mai sunt suparata! am incheiat-o odata cu ultimul punct de la mesajul respectiv! oricum, va multumesc ca va ganditi la mine!

Bun venit Veroboroda,Otylyca si Robymary!
Luna, felicitari pt prima luna a Adelisei!
Nikole, si tu mie!
Burtika, eu il scot pe Filip de obicei de 2 ori/zi. Dimineata si dupa-amiaza si stam am=afara cate 2 ore, 2ore1/2, de obicei; cand bate vantul sau e mai rece stam mai putin, cam o ora sau il scot doar 1 data/zi.Depinde si de programul lui si de treburile mele..

Inchei aici si mai scriu poate mai tarziu, ca acum nu mai apuc.

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Siminoc, uite o pt. perseverenta si reusita.fetelor de va intalniti acu'...mor de necaz ca nu sunt si eu la o barfa mica acolo cu voi, asa ca nici vorba sa va impart flori si voua, mai degraba giana, sunteti o familie f frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Deni ce frumoase sunt pozicile! Sa-ti traisca flacaii ca tare frumosi sunt. Iar Tudor mai e deja mare, abia mai incape in cadita, mor de dragul lui. Imi place ca e bine facut dar chiar nu e gras deloc.

Timi nu exista aici, sau n-am vazut eu insa oricum nu mai conteaza caci crema asta e super buna i-am dat aseara la iritatie (care mai avea putin si sangera mititica de ea)si azi a disparut, se mai vede doar rar.

Am mai vazut si pozicile Adelutei, e superba.

Fetelor imi cer iertare ca poate nu raspund dar citesc tot insa mai greu cu raspunsul. Imi mananca fie-mea timpul.

Azi am fost in parc ne-am intalnit cu tati in pauza lui de pranz, am stat pe iarba, apoi am mers si am luat fetii tetine nr 2 ca ii ramasasera mici celelalte, binenteles ca nu m-am putut abtine si i-am mai luat o pereche de blugi (pai acu vine frigu' eu cu ce-o imbrac?) si o rochita cu maneca lunga mai grosuta, in rest de toamna inca n-am gasit ca lumea inca, tot maneci scurte vand astia pe aici. Ah si am facut curat in sertarele ei si am inlaturat toate hainutele de inceput ca i-au ramas mici (marimea tiny baby) acum abia purtam marimea new born. Si binenteles ca m-a apucat nostalgia dar si depresia ca am cumparat hainute frumoase si le-a purtat de max 3 ori. Acu' ce sa zic, ma bucur ca a crescut fata. Al meu sot a zis ca oricum nu ma lasa sa dau nimic ca dupa cat de inebunita sunt dupa asta mica acum sigur in 2 ani ma convinge sa ma mai bag la un bebe. Eu nu prea vreau dar parca vad ca are dreptate si can o creste printesa mai vreau.

Cand am venit acasa, am hranit printul, printesa, am spalat, am intins rufe, am impachetat ce era uscat de ieri si acu sunt aici.

Va pup.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nultam de felicitari.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara frumoaselor,

Oana, sa va fie de bine botezul si sa-ti traiasca Victorasul crestinizat, l-am admirat in poze, e un puiut dulce, scump si elegant.

Lunitzo, e bine daca le-a imbracat de 3 ori, eu am pe care nu le-a pus deloc.

Am intrat azi la Zara si m-am imbolnavit ce lucrusoare frumoase aveau, cu greu m-am abtinut sa nu dau iama, dar tot am luat o pijama pe care scrie "maman e la plus belle" . Cred ca de acolo o sa-i iau toaleta de botez.

Va las ca s-a trezit printesa,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Jadi si Brazuca, am vazut pozele de la botez. Foooooooooarte frumoase si pozele si bebeii si voi !!!!!!!!!!!!!!!!
In alta ordine de idei, mie cred ca mi-a venit ciclul. Ma doare spatele si de aseara curge putin dar rosu. Se poate asa repede, practic duminica am 7 saptamani de cand am nascut. Dar daca nu mai alaptez, sa fi venit deja ciclul ? Nu mai tin minte de la prima sarcina.
Azi am fost la plimbare si la cumparaturi si bebe mancase la 10 si cand am venit acasa la ora 13, el dormea dus. S-a trezit abea la 15.45 si a mancat, era rupt de foame. Apoi a recuperat mancand la 2 ore si ceva, a tras un episod de plans din cauza de crampe si mi-am adus aminte de ce citisem sa ii pun o sticla cu apa calda la burtica. L-am plimbat putin prin casa si s-a linistit (saracul nici voce nu mai avea de cat plansese si se vaitase) si apoi l-am pus in pat pe-o parte cu sticluta pe burtica. Asa linistit doarme acum-multumesc de pont !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by jadi

Pentru cine are rabdare sa vizioneze "o parte" din pozele de la botez, le gasiti aici .

Deni & Vlad & Tudor

gata, am vizionat de la ora 4 pan'la 9 "o parte" din poze ; astept "cealalta parte" .... eu ce sa mai comentez? au zis fetele tot.... Tudor e frumos, e durduliu numa' fain, aproape ca nu mai incape in cadita cum zicea Luna (ca si Adelutza de altfel... norocu' meu ca-si mai 'strange picioarele acasa' ) deci? eu mai adaug doar ca seamana super tare cu fratioru' lui, Vladut. Iar voi, biserica, ceremonia, petrecerea, invitatii... sunteti toti foarte frumosi! Iar tu arati foarte bine, nu vad de ce nu consideri si tu (sau dl.jadi) la fel! Si mi-au ramas ochii si gandu' la tortul acela...

Luna asa deci: i-au ramas tetinele mici ... de parca zici ca nu-i mai vin chilotii ; si ce zici tu de Adela mea? vezi-ti de aceeasi Adelise ca ma uitam la unele poze cu ea si parca o vedeam pe-a mea. Si s-o bronzat mey fata? or ai tinut-o numa' la umbra pe iarba-n parc? ce pisicoasa e in poza cu ochelari ; deci e frumoasa! tu esti moldoveanca la baza sau ce esti? vezi ce directa sunt?

andutzy... bine v-am regasit! nu prea active, caci dau 7 refreshuri pe ora si nici un mesaj nou aproape... ia pune-ti mana si populati aici zona, nu doar eu ;
concluzia de fapt?
ce bine era GRAVIDEEEEEEEE!
remember?

oricum ne place si ne sta bine si MAMICI

pt.ca eu una de ADELUTA de cand am vazut-o!
(doar ca ei ii lipsea suzeta asta din imagine...)

Valen te ajut eu sa le pe fetele astea care-si fac de cap in CAPITALA fara noi

va pupez si va urez orez!
nu... mai bine noapte buna! papa zzzzzzzzzzzzzzzz

karligutza cea mai fericita mamica
si
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput

ah... am uitat sa mai intreb de nasica de moflea; unde esti? pe unde umbli? ia iesi la liman! acum! ca altfel te spun! c-ai mancat sapun....

doamneeeeeee... zici c-am innebunit... gata ma duc la culcare ca am adormit-o si pe Adeluta si sper sa prind un pui de somn.

si
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput

credeati c-am plecat?
pai nu v-am spus ca aici s-a pus pe plouat... si imi place; eu iubesc ploaia si vremea rea daca eu stau bine merci imbracata adecvat sau la caldurica.

asta nu ca v-ar interesa, dar trebuia sa fac si mesajul 800 ca arata mai misto asa decat 799 ... parca ar fi preturile alea enervante in rafturile magazinelor

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Pentru cine are rabdare sa vizioneze "o parte" din pozele de la botez, le gasiti aici .

Deni & Vlad & Tudor

Superba petrecere. Sa va traiasca micul crestin frumos.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput