rasturnare de situatie in cazul Maddie
Raspunsuri - Pagina 8
alessia105 spune:
quote:
Originally posted by gonghy
Fetelor v-am tot citit dar am spus sa nu ma bag ca de...sunt destule fete care poate cunosc mai bine cazul decat mine,dar acum ce am vazut la stiri m-a socat
Parintii si-au omorat prunca cu o doza prea mare de medicamente-sedative
Doamne,ca nu imi vine sa cred asa ceva.
Si mama fetitzei ce lacrimi de crocodil avea la inceputuri si ce afectata parea de ochii lumii.
S-a anuntat clar ca fetita e moarta??? La ce stiri ? Link ceva ???
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
gonghy spune:
Asa spuneau astia la Pro tv acum seara la 19.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
marimar spune:
cita naivitate sa crezi ca parintii si-au omorit copila, din greseala, si apoi sa ascunda corpul ( unde oare?????) apoi sa faca eforturi supraomenesti sa tina cazul in actualitate, in timp ce ei plimba corpul fetei in portbagajul masinii: ridicol ! si absurd si ilogic !
Unde e oare logica in toatea astea??? Logic gindind, cum au putut face toate aceste lucruri??
Dar e cel mai usor de crezut, nu-i asa, convine cel mai bine acest scenariu de film horror, care demonstreazace usor sint de manipulat oamenii,
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
ocebine spune:
Nu am o opinie pro sau contra...imi pare rau pentru micuta...dar statistic vorbind, copiii in mare masura sint agresati de catre cei care le sint aproape: parinti, rude, vecini...
Nu detin informatii la subiect in asa mare detaliu si cu asa mari convingeri...dar vezi cazul Susan Smith de acum citiva ani...acelasi circ mediatic.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Andrada spune:
La fel ca si cazul Azaria, cind practic tot disperarea mediei si a publicului a adus condamnarea mamei,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
principe spune:
eu cred ca tocmai fiindca parintii au facut mult tam-tam ,a fost un caz extrem de mediatizat ,portughezii vor sa-i scoata pe ei(pe parinti) vinovati,cu asta demonstrind ca portugalia este o tinta safe ptru turisti.
nu cred ca parintii sunt implicati, poate scrie in nspe ziare.daca ar fi fosr vinovati sigur ar fi vrut sa treaca mai ne luat in seama cazul, fara sa traga prea mult atentiia asupra lor.
sa atragi atentia intregii lumi asupra ta si sa o minti in un asemenea caz, trebuie sa fi un actor extrem de abil ..nu cred ca ar fi ajuns atit de departe fara sa se tradeze.
eu sper din tot sufletul ca fetita sa fie vie.
monica mami de print
alessia105 spune:
quote:
Originally posted by gonghy
Asa spuneau astia la Pro tv acum seara la 19.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
ia mai vezi odata ....ca ai cam scapat niste cuvinte si semne de punctuatie esentiale ... http://www.protv.ro/stiri/international/maddie-fetita-disparuta-in-mai-ucisa-de-proprii-parinti.html
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
liliana29s spune:
Nu cred ca parintii sunt implicati. Nu cred in stirile din ziare. Ok , a fost sedata si a murit , de unde probe de singe in masina ?? Ca nu-ti curge singe de la sedative. Si cum au scapat de cadavru daca ar fi asa ??? Imposibil.
Nu cred ca niste parinti ar fi capabili de asa ceva.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dani!!!
A_Iulia spune:
Indiferent daca pare sau nu de crezut, probabil va fi un proces, se vor aduce probe, se vor dovedi fapte, etc.
Ca nu va fi nimeni condamnat pe ochi frumosi sau ca vreun hotel care-si pierde clientii a pus o "vorba buna" sa fie acuzati, sa fim seriosi. Mai ales cand este vorba de cetateni UK.
Nici macar nu avem habar pe ce argumente se sustine dosarul de inculpare, avem doar relatarea cuiva din familie. Dar daca nu am aflat noi ce probe sunt, asta nu dovedeste nimic.
In aceeasi masura, presa poate scrie (si o face) vrute si nevrute.
Insa pana la verdict mai e cale lunga.
Adina + Olivia 04.03.2004
mamica dulce spune:
Nici eu nu pot sa cred ca si-au sedat copiii...si ca faceau asta frecvent,numai ca acum au gresit doza..sa fim seriosi.Nu am idee ce s-a intamplat cu fetita,insa mi se pare dezgustator sa joace in picioare sufletul parintilor care,dupa ce si-au pierdut copilul mai sunt si acuzati de crima.Daca o fi intr-adevar asa ..e o lume complet nebuna.
Ce n-am inteles de la inceput e ca,intr-un asa resort de lux sigur sunt baby-sitteri,de ce nu au angajat una??
Ok,pe de alta parte -au lasat 3 copiii mici in camera.Poate i-au pus la culcare si s-au dus la cina.Eu una nu cred ca as face asta,dar pe de alta parte nu te gandesti ca-ti intra cineva in camera si-ti fura copilul.Cand doarme fi-meu de 4 ani pot sa ma duc si la film si nu se intampla nimic...daramite la cina pe terasa,in fata casei..(am vazut poze in ziar ,facute de la masa la care au stat si bungalowul era chiar in spate,se vedea,nu erau plecati la mama naibii)
Nu ma duc la film,e clar dar atata timp cat sunt sanatosi si dorm poti sa-i verifici fara grija la jumatate de ora...nici daca esti cu ei in casa si tot nu intri mai des in camera in care dorm.
Sper sa se faca mai repede lumina in cazul asta.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc