rasturnare de situatie in cazul Maddie

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu vad de ce ar trebui politia portugheza sa dea informatii despre stadiul in care se afla cu ancheta.
Cand se va finaliza, vom afla toti despre ce este vorba.

Ca apar tot felul de variante - asta e doar gura presei, care, in lipsa de alte subiecte, mai lanseaza cate o idee ca sa-si tina publicatia in top.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si mie mi se pare lispa de profesionalism in felul in care politia portugheza se complace in tot acest amalgam de zvonuri si presupuneri. Poate ca nu sint declaratiile lor oficiale, dar daca sursa ziaristilor nu ar fi in interiorul politiei, ar iesi in fata si ar spune stop!

Acum doua zile am vrut sa intru si sa va spun ca mi-a trecut inca un scenariu prin cap. Cum mie mi se pare ca totusi parintii fetitei au un mod de manifestare un pic nepotrivit cu tragica situatie (prea calmi, prea stapini pe ei, prea uniti in toata aceasta poveste) si cum am fost invatatata inca de mica ca fum fara macar un pic de foc nu exista, m-am gindit ca poate ei stiu ce s-a intimplat in realitate, ca fetita intr-adevar a fost rapita, dar este in siguranta si ei stiu acest lucru. Poate ca eu un plan pus la punct e competitie (s-a spus la un moment dat ce interese mari exista in acel complex turistic), poate ca i-au platit pe parintii Madeleinei sa participe la denigrarea lui, in avantajul altor atractii turistice. Poate ca a fost asta la inceput, dar apoi au pierdut urma fetitei din diverse motive, poate ca asta e si ei nu sint implicati, dar vinovatia pe care o simt la ei sa vina de la faptul ca si-au lasat copiii singuri. Astazi cind am vazut ca se stie cine era acel om ascuns pe scari in seara respectiva si ca se pare ca este un ex-angajat al complexului respectiv, mi-am adus aminte de scenariul care mi-a venit in minte acum citeva zile. Mi-e greu sa cred ca parintii sint implicati, dar sint atitea nepotriviri in declaratiile lor si au asa o atitudine nefireasca, ca eu una ii simt vinovati sau macar ca ascund ceva numai de ei stiut. Oricum toata lumea este vinovata in felul ei, de la parinti pina la politie si rapitori, cel mai rare ma doare ca singurul adevar clar in aceasta poveste este soarta unui copil nevinovat si asta ma umple de revolta.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">31+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by nelia

cum am fost invatatata inca de mica ca fum fara macar un pic de foc nu exista,........
.

Ba exista. De ex acum in America, un barbat a sunat la politie ca i-a disparut sotia. 8 zile a insistat sa i se ia urma la celular. Politia a zis ca i-a luat si n-au gasit-o, si el a fost interogat in tot acest timp ca suspectul nr 1. In a 8-a zi cind dadea alt test la poligraf s-au hotarit sa ii ia in sfirsit urma la celularul (minune mare nu murise), si au gasit-o. Avusese accident de masina si statuse 8 zile prinsa in caroseria deformata a masinii care cazuse intr-o rina. 8 zile fara apa, fara mincare, cu leziuni interne, asta ptr ca politistii au insistat ca sotul e suspect..

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

La 4 luni dupa ce Maddie a disparut - tatal sau - spune ca a simtit ca era cineva in apartament.

De ce a spus doar acum? Si de ce s-a dus dupa asta la bar linistit?

sursa:
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=485017&in_page_id=1770&ct=5

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Daca intr-adevar a spus asta cred ca un psiholog poate explica cum mintea incepe sa iti joace feste si nu-ti mai amintesti lucrurile asa cum au fost.

E absurd sa crezi ca ar fi simtit asa ceva si nu ar fi verificat apartamentul.

Cat despre teoria conspiratiei cu denigrarea statiunii turistice, cred ca sunt turisti suficienti pentru toate statiunile.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Da Clover e un "feeling" dezvoltat in retrospectiva, asa a spus si el.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

8 zile fara apa, fara mincare, cu leziuni interne, asta ptr ca politistii au insistat ca sotul e suspect..

Off topic, eu stiam ca nu rezisti mai mult de 3 zile fara apa. Ca sa vezi, alte zvonuri de presa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Letitia1

8 zile fara apa, fara mincare, cu leziuni interne, asta ptr ca politistii au insistat ca sotul e suspect..

Off topic, eu stiam ca nu rezisti mai mult de 3 zile fara apa. Ca sa vezi, alte zvonuri de presa.

Pai n-a rezistat f eroic, ca acum e in kidney failure:
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/09/28/AR2007092800508.html?nav=rss_nation

Daca asta pare incredibil, te poti intoarce la celalalt scenariu mult mai plauzibil in care parintii au impins-o pe Madde pe scari, apoi au sedat-o, au plecat la restaurant unde s-au facut manga, apoi au bagat-o in geanta frigorifica, dupa o luna au inchiriat o masina si au transportat-o palmat sub privirile politistilor si ziaristilor intr-un loc secret.
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Si un scenariu si celalalt sint zvonuri de presa, ca lumea sa fie tinuta in tensiune si sa se cumpere ziarele.

Mergi la inceput