***LA REDOUTE (49)***

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

Asta faceam, cautam ceva de pus in cos!!!

Eforie-august

uraaaa...uite ca mai sunt printre noi si fete care au bani in plus in cont

frumoase tunica sa stii ...eu o am pe negru de cand era vreo 15 euroi e un pic transparenta dar merge super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Fetelor care ati primit mail de la Ambasada ,raspundeti si spuneti-le numarul comenzilor,nr client,n-o lasati moarta.
Lasa sa faca toti ce au de facut pentru a sse lamuri problema pana la capat.
Ar fi pacat sa vedem ca dupa ce primesc cec-urile ne taie craca iar.Nu-i asa?

Monikka

Monica eu am trimis imediat cum am primit mailul!
cand am trimis initial mailul nu putea sti numarul comenzilor pentru ca erau blocate conturile pe Laredoute, dara cum am stiut!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am primit si eu un mail...de la Beatrice. Imi spune ca s-au reluat comenzile, ca pt scurt timp unele tari au fost scoase din lista pe pb tehnice desigur. Si de fapt vroia sa ma intrebe , pentru a ma lamuri, cum ma cheama si adresa (eu am schimbat la conturile mele numele si adresa cu ale Andreeip la momentul comenzilor respective dar cand am scris mail am uitat sa scot semnatura si apareau deci 2 nume).
Ma rog, i-am scris ca i-am trimis ieri cecul si cosul printat si ca sper sa imi inreg comanda...om vedea.

Acum ideea e ca am primit acest mesaj doar pe unul din conturi, pe celalat nu, dar azi s-a ocupat Andreap de tot si a trimis cristinei mail cu cosul facut printscreen. Speram sa le inregistreze cat mai sunt dispo produsele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

continuati aici

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput