Colectia de toamna-iarna 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 14
maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
... lui i-ar pica bine sa rad eu cand il loveste pe el???
Camelia, s-ar putea sa fii suprinsa sa vezi ca... da!
Eu deja m-am lamurit: taticii au alt stil de a educa copiii. Mai violent, "barbatesc"... Eu una sunt de acord cu asta, altfel cred ca as creste o fetita daca ar fi 100% sub influenta mea.
Exemplu concret: se innebunise Cristi dupa o vacuta de plus care mai si facea "muuu". Jocul pe care l-am inventat eu impreuna cu copilul a fost ceva de genul "cum o iubesti pe vacuta ? ", Cristi o lua in brate si ii lipea obrajorul de ea si scotea un sunet tare dulce...
Cand ne-a vazut tata-sau, imediat a intervenit: "Cristi, fa-i buf la vacuta! ", si zbang cu ea de podea. Cristi se tavalea de ras si la faza asta, si... parca ii sta mai bine sa se joace asa baietos, decat cu dragalelile maica-sii
miri__b spune:
Camelia Nu prea am de ce sa fiu trista.fi-miu n-a fost bolnav, nu ma asculta dar ce sa-i faci, mai lucram la asta.
Leea mi-au dat lacrimile cand am citit de pupic si imbratisare.
noi de abia veniram de afara,fi-miu a cerut cea-ceam=ceai si ma bucuram ca mai are o gura si nu are ce bea inainte de masa;ma duc in dormitor sa me schimb si el vine cu bidonul de 5 l si cu biberonul sa-i fac ceai.nici nu tin minte unde-l lasasem, s-o fi urcat pe scaun dupa el, nici nu avea dop. dar n-a durat 5 sec de cand il lasasem pana a ajuns dupa mine.in bidon cred ca mai e vreun l de apa, dc se varsa asta e.
Miri si David - 23.12.2005
miri__b spune:
Acum ca am si hranit copilul pot sa multumesc Cameliei ptr aprecieri. tin minte ca celorlalte le-am multumit. dc nu o mai fac o data.
Astept sa se faca ora 1 sa culc copilul,si Sorin a ras odata cand m-a lovit David si cand mi-a picat mie bine i-am tras un perdaf.acum facem front comun cand devine violent, bine ca nu a lovit nici un copil numai pe noi 2 si pe maica-mea.
lui David i-au iesit 6 dinti intre 6 si 8 luni si pe urma juma de an nici unul. acum mai avem caninii de jos, unul a spart altul urmeaza, si inca un rand de masele?lui parca ii ies repede totusi.
Miri si David - 23.12.2005
maria_alexia spune:
Acum sper ca nu o sa intelegeti ca noi incurajam copilul sa fie violent!
Fazele gen lovit alte persoane (cum povestea si Joy) sunt strict oprimate si la noi, de catre toata lumea!
Eu incercam sa va arat doar o alta perspectiva asupra lucrurilor, mai aproape de cea masculina...
anda77 spune:
de la asociatia vrajitoarelor de pe Dc, ce chinuiesc copiii cu crese, gradinite, bone, tzara, bunici si alte alea cumplite, transmite andreeascapone, vrajitoarea din sucursala Foisorul de foc (fierbinte rau, dogorator chiar):
am fost azi la analize si p-orma la gradinita nr. 3 unde bucatareasa azi mi s-a parut alba la fata, poate nu e colorata, nu stiu ce sa zic, nu mai sunt sigura. l-am lasat putin in grupa lui sa merg pana la bucatarie si s-au auzit in 3 secunde tipete, plansete si pumni in usa: nichita cu "mamaaaaa". Aoleu, greu-greu o sa fie de luni, nici 5 minute n-a stat fara sa ma vada. vineri luam analizele, luni mergem la gradi, sper ca-s bune. oooof.
Daca imi dati voie, as vrea si io sa-mi spal niste rufe pe-aici ca sa ma descarc:
Eu am luat decizia sa duc copilul la gradi pentru ca nu mai am incredere in bone. chiar daca par, arata ok la inceput, sunt ori nebune, ori rele, ori puturoase etc. n mai am incredere sa las copilul. o femeie care e de prost gust in relatia cu un adult, nu este o persoana in care sa ai incredere ca s-ar purta bine cu copiii. Ei bine, familia mea nu intelege asta.
Eu sunt divortata, imi cresc singura copilul, colaborarea tatalui se rezuma la 3 ore joia dupa-amiaza, dupa ceas.
mama este casnica, locuieste cu mine in cladire, nu vrea sa stea cu copilul ca "nu poate". asta e. dar de ce imi da sfaturi destepte, va intreb? acum e revolutie, parintii mei considera ca sunt o nebuna rea care vrea sa chinuie copilul, ca de ce nu ma pun io pe cautat alta bona....
tatal copilului e ok cu gradinita, bine el cred ca era ok si cu liceul la varsta de 2 ani...
colac peste pupaza, pediatrul copilului, care e prieten cu tata, a declarat ca daca duc copilul la cressa pana la 3 ani, nu mai vine la noi in semn de protest!
si eu trebuie sa rezist la toate astea, la care se va adauga suferinta din primele saptamani a lui nichita. si sa fiu tare.
na, ca v-am povestit si de la mine din casa.dar m-am mai descarcat.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
GANDACEL .
(da o sa-ti cer mielul, totusi)
fetelor, am tipat la el. adica i-am spus ca nu-i bine si nu-i frumos, dar tonul a fost destul de tipator, asa este.
si sa nu credeti ca nu l-am lasat cu ignore....ba da, s-a tinu dupa mine in toata casa, se lipea de mine, ma tinea in "brate" de genunchi sau vena si se culca cu capul de talpile mele.
si a durat asta cam 15-20 minute. (poate exagerez, dar mi s-a parut infernal de mult timp)
nu l-am luat asa...una doua in brate.
si stiu ca nu fac bine cu tipatul, dar ma mai scap, recunosc.
MIRI io am inceput sa ma uit pe strada dupa tine, poate poate te vad cumva prin piata.
RIPLEY mi-a placut faza cu cacatzish. ai mare dreptate dar eu ma fac ca nu pricep sau nu aud unele si altele, doar ca se mai intampla sa si se reverse paharul si uite asa ma nevrozez aiurea...
gata, m-am plimbat 2 ore, am fost cu Ela si Daria nitel in parc si apoi in piata, acum trac la stat in pat. mai intai fac o baita.
Joy 38+ & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
AMR 11 ZILE
madau spune:
Iaca am aterizat si eu ....de dimineata haladuiesc prin tot orasul cu treaba, nu va spun ca-s fiarta de nervi, e o nebunie totala in orasul asta...cred ca o sa-mi iau scuter. Dar sa revenim.
Incep bine...SUNT TERMINATA, CU NERVII LA PAMANT, IMI VINE SA-MI TAI CAPUL SI SA-L ARUNC LA PESTI IN DAMBOVITA...mai fetelor, nu stiu ce sa ma mai fac cu somnul Mirunei, e din ce in ce mai rau, acum mai nou, o culc la noi in pat si apoi o mut la ea, ptr ca altfel daca o pun in patul ei zici ca o pun pe jar.,..ei bine nu va spun ca de vreo saptamana si-a luat obiceiul ca aprox la 1 ora, cand se intoarce de pe o parte pe alta sau se frichine prin pat sa traga cate un tipat de sar pe tavan, cred ca o sa fac infarct. Si uite asa decurg noptile noastre, abia adormi si te trezeste Miruna cu tipatul, tre sa o shushui..se opreste si o ia de la capat. E ca picatura chinezeasca, zau asa. De remarcat ca daca o iau la noi in pat nu mai face asa, dar nu vreau s-o culc cu noi in pat. Ca nu mai dormim nici unul bine. Ce sa fac?????????? Dati-mi o idee, ceva ca simt ca mor
Anda io-s intr-o stare foarte optimista dupa cum vezi asa ca iti dau si tine un sfat transhant, in acord cu starea mea : io cu bonele am ce am, din ce in ce mai mult mi se confirma faptul ca e greus a mai gasesti pe cineva serios si dornic sa faca treaba, majoritatea sunt niste taranci proaste si puturoase care vor sa scoata niste bani foarte usor, avand senzatia probabil ca la parintii copilului banii cresc in pom, asa ca din punctul meu de vedere, asta e cu bonele. Cat despre pediatrul copilului, daca are ceva de obiectat, de ce nu vine el sa stea cu copilul...acu' si daca s-a suparat degeaba, voi sa fiti sanatosi, ca s-or mai gasi pediatri buni pe lumea asta. Ma mira insa sa spuna asta un om care banuiesc ca stie in ce situatie esti acasa, ar trebui sa te sustina. In fine... Io zic sa mergi mai departe cu cresa, sunt sigura ca se va acomoda foarte bine Nic, in fond si la urma urmei, daca nu aveai alta varianta ce faceai? Nu tre sa-ti faci mustrari de constiinta, trebuie sa muncesti si sa-i asiguri copilului tot ce are nevoie, iar daca stai acasa nu se poate. Ia o de la mine..si mergi pe principiul.."cainii latra..ursul trece"
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
xandra28 spune:
anda
te apreciez pentru curaj si perseverenta, da-i inainte si baga-ti picioarele in ce zice unul si altul (banuiesc ca asa si faci).
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
anda77 spune:
madau, asa zic si io, dar e mai greu ca nu ma sustine nimeni. decat cativa prieteni. multumesc, imi prinde bine ce spui.
cu pediatrul, sper sa se rasgandeasca ca nu vreau alta schimbare si cu asta...
cu miruna, io zic sa rezisti ca e smechera. nu o deranjeaza nimik in pat, e clar. adik salteaua e buna, e taricica la ea in patut, nu? curent nu e, nu? atunci ce sa vrea? cu voi, asta vrea. se intampla des in situatiile in care patutul copilului e in aceeasi camera cu cel al parintilor. cand cresc smecherii, obiectul dorintei e aproape de ei...mai tare vor...
daca simti ca nu mai poti, incearca sa iei in mom.critic juma de pastila de distonocalm. nu fac misto, vb serios. pana treci puntea...
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
merci xandra.
mami de poet(09.12.2005)