Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
bebebia spune:
Care credeti ca este cel mai important lucru cu care copilul dvs trebuie sa ramana din educatia pe care i-o faceti? De ce?
Eu imi doresc sa am o fetita puternica si sigura pe ea. Am iesit din copilarie cu complexe si temeri. Ma urmaresc toate inca! Imi pasa prea mult ce cred altii. Iar sotul meu este exact invers: puternic.
Pentru alte aspecte ale educatiei: comporament, politete, valori consider ca le putem invata repetat in timpul vietii, nu sunt cele mai importante.
Mama de Bianca 01.01.2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eli1977/eli1977.jpg)
eli1977 spune:
LA MULTI ANI, TOT CE VA DORITI, MARIUTELE NOASTRE!!
Diana, mai, cred ca e ceva in aer..nu stiu..ca si Andrei, care doarme toata noaptea de la 5 saptamani, si el mai are nopti cand se trezeste brusc..apoi adoarme la loc..se trezeste si se ridica in picioare, se tine de patut si gangane, pe urma il ia Buni in pat si-l adoarme iar..si azi noapte s-a trezit la 5.ce-o fi?noi suspectam dintisorii..
Cata, ce ma bucur ca ai ajuns si tu la concluzia ca Matei e un copil bun tare..toata lumea cred ca-ti zice, daca vezi si tu lucrurile asa, treaba e buna!!!
multumesc de complimente, ,hai sa nu exageram..
da, in 1977 sunt nascuta, de Boboteaza, pe 6 ianuarie..imi place frigul!!
Dana, mercic mult de aprecieri, am facut nunta in 2005 .asa am vrut eu rochia, de epoca.a fost un roz sters cu broderie crem-ivoire..na, fiecare cu fluturasii lui.
ma duc sa plimb copilul, ca tati are azi activitate importanta..pe 13 saptembrie e ziua ompierilor si organizeaza diverse chestii..azi, in avans, fac in parcul izvor ziua copiilor, concursuri, desene pe asfalt..muzici, din astea..Ce-o iesi pe frigul asta, nu stiu, sa nu stea ei sa deseneze singuri pe asfalt pe acolo..daca nu vin copii
criss68 spune:
Nu mai tin minte decat ultimele 2 intrebari
1. Cum mi-a schimbat viata (de cuplu?) copilul
Pana sa o avem pe Ligia erau zile destule in care abia ne intalneam, nu aveam nici o treaba unul cu altul. Eu eram ocupata cu invatatul, faceam repede mancare si cand venea sotul acasa eu dispaream la sala de sport, il gaseam dormind si abia in weekend aveam cat de cat o viata impreuna si nici atunci totdeauna. Acum, vrem nu vrem trebuie sa stam impreuna, deci ne-am mai apropiat. Asta e principala schimbare. Mi se pare neesential faptul ca in repartitia fondurilor acum intai punem pe lista nevoile copilului. Mai important mi se pare faptul ca ne comportam parca ceva mai responsabili cand conducem masina, si in general in tot ce intreprindem nu ne bagam in chestii riscante pt ca avem un copil care are nevoie de noi.
2. Cel mai important lucru cu care as vrea sa ramana copilul din educatia mea este onestitatea.
Inteligenta, cum o da dumnezeu.
Munca - va vedea ce facem noi si daca ii va place va munci. Oricum, invatand ca onestitatea este cel mai important lucru, va sti ca nu i se cuvine nimic fara munca.
Asta implica si sinceritatea chiar fata de noi. Sotul meu, caruia ii gasesc o mie de defecte este f sincer si imi place mult asta. Am observat la un moment dat ca certandu-l prea des pentru anumite lucruri avea tendinta sa minta sau sa ascunda si atunci m-am oprit, vreau in continuare un om sincer.
In familia in care am crescut, unde nu pot spune ca am avut o educatie proasta, nu exista sinceritate. vedeam si ca parintii nu sunt sinceri si transparenti fata de noi, dar mai ales daca spuneam adevarul picam tot noi rau. Mai ales mama se prefacea prietena cu noi pana ii spuneam ce aveam pe suflet si apoi urma scandalul. Asadar a urmat o educatie fara sens, ca parintii incercau sa corecteze prin educatie niste lucruri inexistente, ca ei habar nu aveau cum suntem noi in realitate.
Mai era o intrebare legata de copilul adolescent dar am uitat-o, daca o repeti, Cata poate stiu sa raspund si la aceea.
Pun cateva poze aici, sunt de 2-3 luni inoace, ca tare lene mi-a fost sa fac upload
http://www.dropshots.com/cri_cri#date/2007-07-08/17:36:35
Dati voi mai departe.
Pupam mamicile si bebicii!
criss de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
Liuda spune:
m-ati inebunt...
aaa, scuze, neata!
bai (am voie sa mai scriu asa) explicati-mi diferenta intre pojar si pojarel si rubeola si rujeola, ca eu sant ca in galeata (stiti voi ce e in galeata) si nu mai inteleg care si ce este... ca poate are si fie-mea si eu stau cu curu' in sus! Of, funduletul!!!
si acum una mai tare - CRISTINA baga fata aici la mine cum a facut podoaba ta varsat de vant ca suspectez la fie-mea ceva... de ziua ei! Are de 2 zile 2 bubite pe mana, azi inca 3 pe fata, ceva gen piscat de tantar. Febra nu, altele, nu!!! Am dat cu raid in camera la ea, ca doarme ziua patroana pe dormitorul masii in caz ca e vreo vietate acolo care o pisca! Astept sa vad daca mai apare si astept si de la voi explicatii, ca m-ati inebunit cu atatea boli si eu nu am idee care e diferenta!
yLILIMIC - SA TRAIESTI SA INFLORESTI, SA AI PUTERE PENTRU TOATE DESCRISE ACOLO CA EU DEJA AM CAPIAT NUMAI CITIND CATA TREABA AI!
Eli - fata ce faci, ma omori, ce cu pozele alea? AAA si acum o saptamana eu am scris aici ca am visat ca am intrat in puscarie pentru doi ani (pentru samnatura si stampila falsa - o sa ma omoare firma asta) si am plans de nebuna jumatate de noapte in somn ca nu o sa o vad pe Diana 2 ani! M-am trezit sclifosita rau de tot!
catalina mama ce lauzi plodutzu'.... vezi sa nu patesti ca mine, cum o laud - cum e cu fundul in sus! Bravo fata! Are cu cine semana ca si tu esti cuminte rau, eu asa impresie am!
Daconst - ce face ginerica? si lamureste-ma si tu cu bolile astea ca tot sant pe alaturi!
sa traiasca fie-mea cu numele!!!
va pup si la multi ani Mariilor, si sotilor vostri care poarta acest nume!
loremunteanu spune:
La multi ani Mariilor! Sa petreceti frumos azi!
Loredana Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lala77/lala77.jpg)
lala77 spune:
Roxanici : Poti sa incerci la tel. 021-317-26-05 sau tel verde 0 800 800 085. E tel distribuitorului. Sau poti sa mergi la Sensi Blu sa o comanzi. Eu asa am facut rost de accesorii mai ciudate de la Avent. Daca ai drum prin Bucuresti, ii gasesti in Str. Povernei, nr. 28-30.
Nadiutapm: Sa stii ca nu e singurul bebelus care nu vorbeste. Alice spune "un fel de " mama doar cand plange. In rest, "baraie" ca masina continuu, si il face pe taticul sa viseze cum o sa conduca fica-sa combina (de care este fff mandru). Cat despre dinti, am auzit ca apar la diverse varste, dar nu cred ca exista nici un copil fara. Noi avem doi jos si cred ca o sa mai avem doi sus, dar nu se stie cand ca mami mai are putin si-si iese din minti de la marait si miorlait.
Liuda spune:
am plecat la cuplaraturi... am treaba, sant nasa saptamana viitoare si nu am nici macar chiloti de nasa, nu mai zic de custum si pantofi de nasa!
Daconst spune:
Liuda,pojarul e rujeola si pojarelul e rubeola.Cred ca arata cam la fel,doar ca rubeola e o forma mai usoara si trece mai repede.Sunt contagioase si se iau pe cale virala.La rujeola(pojar)e febra mare cu secretii nazale,tuse,se poate confunda cu raceala.La rubeola(pojarel)poti sa veti doar petele pe piele care dispar in 3 zile.
La noi vad ca nu a mai aparut altceva decit pe obrajori,deci inclin sa cred ca e o eczema.Ma gindeam ca e de la atata pupat.Ca-l tzucaim toata ziua si eu si al meu.
Bebebia,hai cu pozele sa-ti vedem minunica!
Nadiuta,ai cercetat in familie,voua cind v-au iesit dintii?Ca e erdeditar si n-ai ce face.
Cata,la intrebarea ta:
Eu as vrea sa ramana cu increderea in el,din toata educatia noastra.Noua,la amandoi asta ne lipseste si e tare rau in viata.Restul,cred ca depinde de gena,ce se prinde de el.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
"O VREM PE MESSA INAPOI!"
Daconst spune:
Liuda,cu varicela,vezi daca are si pe corp,adica unde e acoperita cind doarme,ca daca nu are,sigur sunt tzantzarii.Al meu si acum mai are semne si am venit de 2 saptamani aproape din tara.
Criss,vazut pozele,ai o ranjita de fata.Nu stiu cu cine sa zic ca seamana,cind o vad la tine zic ca cu tine,cind e linga barbat-tu zic ca cu el,cred ca de la amandoi are ceva!
Bai am inghetat la faza cu fierul de calcat,Doamne fereste!Si eu le mai comit,ca mai cade si al meu sau se loveste cind nu ma astept,dar incerc sa fiu atenta.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
"O VREM PE MESSA INAPOI!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eli1977/eli1977.jpg)
eli1977 spune:
Criss, ce frumoasa e Ligiutaaa!mai, m-a omorat in poza aia cand e imbracata cu verde, cu ochisorii ei maaari si expresivi!
Liuda, sa-ti fie de bine , nasa maaaareee!du-te de-ti ia costumatie, ca de chiloti zau ca nu te intreaba nimeni!!
maaai, ma duc la o nunta in seara asta si zau daca stiu cu ce sa ma invesmantez....imi pregatisem o costumetie mai sexy, asa, dar cu frigurile astea...sa vad cum rezolv..
moama,si tre sa merg si la cumparaturi, termina copilul mancarea azi si sa vad ce-i fac pt sapt viitoare.
de luni o trimitem pe Buni la odihna si tratament, la Caciulata...asa ca 2 saptamani stam noi cu Andrei.Tati si-a luat concediu , sa stea cu el, cred ca iau si eu o saptamana.