*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

BUNA,
saci de dormit fara maneci gasiti in carrefour la raionul de lucruri pt copii si costa aprox.400.000 lei ( vechi). Am vazut si pe net dar la vreo 2 milioane.. Eu am luat acum o luna pt finutul nostru ( l-am botezat recent) si ma voi duce sa-i iau si lui Albert ca tare rau imi pare ca lui nu i-am luat. Gasiti sacii pe raftul cu paturici ( vis-a-vis de scaune de masina.

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

quote:

Asteptam vesti de la
Clopo UM 27.07.2006,
Bebica UM 31.07.2006,
Paky UM 02.08.2006,
Simoan UM 26.07.2006,
Madailie2003 UM 31.07.2006,
Alegrutza UM 05.08.2006 Oliver

...
Adresa noastra comuna de e-mail este: mai_iunie2007@yahoo.com

Salut, am vazut ca sunt pe lista celor date in cautare generala .
permiteti sa raportez: bebe Oliver s-a nascut prin cezariana pe 25.04.2007, la ora 11.15,la 37 saptamani si 3 zile, 2200 g, 46 cm.Scor 9 la 1 min si 5 min la fel.
Acum suntem nishte mici grasunei.Avem 6200 si 67 cm
Am aflat si eu despre tragedia ce ne-a lovit promotia de mamici, imi pare tare rau pentru Sosonica. Ma bucur ca operatia a fost o reushita. Sa ne ajute Dumnezeu sa fie doar bine de acum incolo.
Va pup

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Buna capsunici si mamici de capsunici!

Am vazut si eu mai inainte pozele de la intalnirea de ieri...doamne cat as fi vrut sa fiu si eu acolo...foarte frumoase pozele...la fel si printisorii si printesitele

Andrada...frumos ai povestit intalnirea..Antonio e un scump...si e foarte bine ca are personalitate...oricum...ai toate motivele sa fii mandra de tot de puiul tau!..ca noi toate dealtfel!

Alyna24Nu te`am mai vazut de tareee mult timp...si niic pe forum n`ai fost asa des...Bine..eu vorbesc care postez un mesaj odata pe luna

Vreau sa spun si eu La multi ani fericiti Soniei!...sa dea bunul Dumnezeu ca toate necazurile abatute asupra ei si mamicii ei sa dispara ca si cum n`ar fi fost niciodata!

msemcu Te admir ..eu sincer nu stiu daca sau cum m`as putea descurca cu 3 printese...Esti o mamica eroina!Foarte dulci si frumoase printesele tale!

Am si eu un sac de dormit...dar mi se pare ca e putin cam gros...in fine...desi il am de dinainte sa se nasca Antonia nu l`am folosit inca...cred ca in curand o sa incerc!

Am pus si eu pozici noi cu Albastrica la trei luni

Avem si noi trei lunisoare!!

Maria Antonia de Mone&Ionutz

(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

chris multumim pentru urari .

cristinamaria eu am vrut sa iti trimit ieri sms daca vii la intalnire da am zis sa nu ma trezesc eu ca nesimtita chiar in ziua intalnirii sa te anunti. Tre sa ne intalnim acum ca ai ratat intalnirea. Poate mergem intr-o zi intr-un parc impreuna. Tu il scoti pe rares pe la pranz din casa? AM uitat sa iti spun ai linkul forumului la pozele lui Rares.

mihamora eu am facut pozele. Astept sa le puna si celelalte fete care au mai facut ca sa apar si eu . Am vazut apelul intr-o seara da era mult prea tarziu ca sa sun inapoi.

alegruta ma duc sa te sterg din lista de urmariti.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

buna fetelor!
Imi pare tare bine ca v-am cunoscut live si sper sa repetam intalnirile mai des.De exemplu la sfarsitul lunii e baby expo.De ce nu si acolo?
Noi sarbatorim azi 4 lunisoare grele dar frumoase.Nu stiu daca ma intelegeti dar eu imi iubesc puiul in fiecare zi mai mult.
Am fost foarte mandra de el ieri ca a fost cumintel la INTALNIRE.
Revenim!

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TEODOREI DE MOTANNEL!

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Fetele care au facut ieri poze sa le uploadeze pe webshots

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Tot eu
Cand ne vom intoatce la servici?Cand face bebe 2 ani (adica 7 mai in cazul meu)sau la 1 iulie cand am intrat in concediu?(intrebare pt ELLA)

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

carstea,
raspuns:cand implineste bebe 2 ani, deci termenul curge de la nasterea copilului si nu de la data intrarii in cic; se intampla asa din cauza de pre si postanatal care poate fi luat in functie de preferinta mamei, singura cerinta imperativa in acest caz este sa se respecte cele 42 de zile postnatal.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Multumesc Ella!

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput