Remedii pentru oboseala
Voi cum faceti sa scapati de oboseala? Am unele zile in care , cu toate ca nu fac mai nimic care sa ma solicite intens , ma simt foarte obosita .Cunoasteti ceva remedii naturiste pentru intarirea organismului ????Si ...cam cate ore dormiti voi pe noapte?Eu , de pe la 23.30 pana la 7 .Oare de ma simt asa obosita?Analizele le-am facut si nu am nimic iesit din comun , doar o lipsa de calciu de care am grija .Voi cum faceti sa alungati oboseala????
Raspunsuri
mel_g spune:
si eu ma simt taaare obosita si din cauza asta sunt mai tot timpul nervoasa. Daca iau vitamine ma mai inviorez dar numai pe perioada tratamentului.
mamica dulce spune:
Ia-ti liber cateva zile si baga somn puternic! Sau du-te la munte sau la mama acasa sau undeva unde stii ca iti incarci bateriile!Daca nu trece du-te la doctorr si fa-ti analizele.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
iuliana_2007 spune:
Si eu am probleme din cauza asta si nu mai stiu ce sa mai fac.Mai iau vitamine dar nu ma ajuta cu nimic.Trebuie sa imi iau liber o vacanta ceva ca sa ma intaresc si sa prind puteri din nou.Altceva nu vad ce as face.
Eu cred ca oboseala mai este si de la faptul ca nu avem o viata 'ordonata' ca sa zic asa.Sa ne respectam un program de masa,de dormit,sa facem miscare,sa ne ocupam de noi,etc.Poate asta ne-ar ajuta mai mult.Nu stiu daca este cineva de acord cu mine dar asta este parerea mea.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
addiana spune:
si eu ma simt obosita... si as dormi intr-una... mi-am facut analizele, dar cred ca o sa mai merg sa le repet- au iesit prea perfecte, inclusiv calciu, si eu nu mananc deloc branzeturi... dar cel mai sigur am nevoie de o vacanta mica mica mica, fara trezit noaptea, fara nervi ziua...
diana, denisa si raisa
poze
pisicuta si matei spune:
Fix pe fix. Si eu ma simt extrem de obosita, oricat as dormi nu imi mai revin.
Nici nu stiu ce sa mai fac sa schimb acest lucru, recunosc ca nu a mai fost de mult intr-o vacanta, concediul l-am petrecut pe acasa si concediul cel minunat de anul acesta a fost anulat de ceilalti
si mai trebuie sa astept pana la iarna cand plecam in alt concediu
.
Oare chiar poate fi cauzata de posibile boli? Sau din cauza stresului, muncii...etc etc?!
Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor
clau2toma spune:
quote:
Originally posted by Idaira
Polenul si laptisorul de matca,sint produse naturale si ajuta la intarirea imunitatii
Ce a scris Idaira si Septilin si Spirulina.Eu ma culc in fiecare zi dupa 12 noaptea ,si ma trezesc la 8-9 ,dar toata ziua nu mai simt nevoia sa dorm .Poate o cauza a oboselii ar fi si ora de trezire .Eu zic ca 5 ,6 7 sunt cele mai dulci ore de somn.
herra spune:
eu stiam ca cele mai "bune" ore de somn sunt cele pana-n 12 noaptea...
oricum, dupa 12 ma culcam si eu (imi plac filmele cu crime :), dar de la un timp sunt nevoita sa ma trezesc la 5,30 - asa ca adorm pe la 22.
in concluzie, ma intereseaza subiectul.
despre power horse, red bull si altele din gama asta - ce stiti?
clau2toma spune:
[quote]Originally posted by herra
eu stiam ca cele mai "bune" ore de somn sunt cele pana-n 12 noaptea...
oricum, dupa 12 ma culcam si eu (imi plac filmele cu crime :), dar de la un timp sunt nevoita sa ma trezesc la 5,30 - asa ca adorm pe la 22.
in concluzie, ma intereseaza subiectul.
despre power horse, red bull si altele din gama asta - ce stiti?
[/quote
Da ,ai dreptate in ce priveste orele de culcare ,dar eu zic ca poti sa te culci la 9 seara ,ca daca te trezesti la 5 sau 6 dim ,tot obosit te trezesti . Dupa parerea mea conteaza f tare ora de trezire ca sa nu te mai simti obosit.O zi ,doua trei ,nu simti oboseala daca te trezesti la 6 dim si te culci la 10 seara de ex dar dupa asta nu mai tine . Iti spun ca am incercat si eu orele astea de trezire si tare obosita ma simteam ,numai in weekend nu mai aveam ni8mic cand ma trezeam la 10 .
goldi spune:
Coenzima Q10 - excelenta, mai ales cea de 20-30mg
Spirulina
Magne B6
Si daca faceti un coctail ...