Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (219)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anda Marco e ok la degetel, asteptam sa pice crusta. nu mai e puroi.
Bianca ai luat-o pe ulei mama? de la atata munca ti se trage, las-o mai moale.

eu sunt fericita ca putem comanda iar pe laredoute.
nu am eu bani zilele astea, dar sper sa fac rost de 20 euroi sa comand o geaca de iarna pt. Marco.

fug sa-mi schimb kk-iosul si sa-i fac niste paste.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO din ce material e salul? Dar rochia? Si ce culoare are? capoze nu vrei sa pui Aveam eu un sal bordo nou noutz,primit cadou de la patroana italianca.Dar e din catifea moaleee si cu ceva bizbrizuri pe el,nici nu mai stiu ,ca n-am avut la ce sa il port
I-a pus Ghitza DVD cu "Frumoasa dansatoare" - de fapt tziganca trebuia tradus.I l-a cumparat fratelom Dianei,da' vad ca e mai pasionat cumnatu-so ,desi culmea si Diana se uita.Si sta pe jos.Pe parchet Evident ca nu tot timpul,se mai ridica,iar se aseaza ..

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova
fug sa-mi schimb kk-ul si sa-i fac niste paste.

vezi ce se intelege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Giova, si cum s-a rezolvat treab de pe laredoute ? au trimis aia banii inapoi la fete ?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Moni rochia mea e gri spre argintiu. nu am gasit material gri care sa mearga cu ea, ba batea spre verde, ba spre albastru, ba spre mov.
asa ca am luat bordo, din saten elastic, ca e mai grosut putin. rochia nu stiu din ce material e, nu e saten, aduce...habar n-am.
cred ca salul tau mergea de minune.

am vorbit cu mama, cica in Alba era caldut in dupa amiaza asta. aici erau 22 grade, dar batea un vant....

pe Marco zici ca l-am facut cu un macaronar...asa e de innebunit dupa paste.

Moni ce naiba se intelege? nu am prescurtat eu bine, dar tot nu ma prind. sunt mai grea de cap azi.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

GIO pai eu kk zic la caca, iar la cacacios trebuia sa scri ... cum ai corectat Reiesea ca fugi sa-ti schimbi tie caca Prescurtarile astea ... Cu mana noastra ne-am facut-o
Cred ca e faina rochia,eee ... daca stiam, iti trimiteam salul M-am dus sa il caut ca nu mai tineam minte cum e.E din catifea fina,dublata cu voal,are franjuri subtiri si niste aplicatii in model de flori din margelutze si inca ceva sclipicios argintiu ,dar la nuantza bordo mai deschis.N-arata chiar rau,da' nici n-am la ce sa il port deocamdata.Poate apuca sa il poarte Diana ca-l am de prin ... 2000.

Mergi la inceput

edit: am calculat bine prima data. dar ceva nu e bine, prea multi bani in plus.

Irina ne-au trimis CEC, eu il tin acasa, caci prietena mea, pt. care am comandat nu mi-a zis ce sa fac...
cica se poate comanda si sa trimiti cecul. ar fi mai bine....macar scapam de comisioanele bancii.

_

Mergi la inceput

Moni fain salul. lasa ca o fi bun si asta al meu....
am inteles acum cu kk....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

mama, fetelor ati vazut ce e in tecuci, fereasca d-nului ce tragedii..........oachi la voi cum e, intr-o noapte s-a spulberat tot
giova cum ii faci pastele lui marco , zii si mie ca io nu i-am facut niciodata paste......

http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4

ana-maria 5+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Sabina nu prea papa paste, eu fac doar cu brinza si ies f. bune.
Chiar Giova, da o reteta minune de paste si pt noi. Am facut mai demult reteta Toancai , dar n-o mai am si iesisera bune. Evident am mincat doar noi.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput