Urmatorul pas in vederea obtinerii unei sarcini 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Draga Anis,in octombrie anul trecut,am facut laparoscopie pentru decorticarea ovarelor si extirparea unui chist de 3cm.Mi s-a spus ca in urmatoarele 5 luni am mari sanse de a ramane insarcinata.Si chiar asa s-a si intamplat.Dupa 4 luni de la operatie am avut prima sarcina din viata,pe care am pierdut-o dupa 6 saptamani.Dupa avort am facut o prima luna stimulare cu Clostilbegyt,fara rezultate(foliculii nu s-au dezvoltat suficient) si luna urmatoare cu Gonal F(injectii in abdomen).A urmat inseminarea si apoi Utrogestan.Luna asta stau pe bara pentru ca nu ma simt in stare de nimic,din punct de vedere fizic si psihic.Astept cu nerabdare venirea ciclului si sper sa se normalizeze tot(pun aceasta stare pe seama tratamentului de luna trecuta,a marii,etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Victoria,

Nu ai cumva lista de analize de la Cantacuzino??

Eu am fost azi acolo..si nu m-am gandit sa intreb de analize..de fapt nici nu stiam....in fine..

La mine CMV si Toxoplasma au iesit ca le-am avut....asa ca nu mai e pericol..iar celelate au iesit negative(mycoplasma si Chlamidya) .la.listeria .inca nu am rezultatul.

AniS

Mergi la inceput

Meme,

Imi pare tare rau......offf

Cum iti spuneam si in pg 4...cum a decurs inseminarea....ca proces?
Si ma cam bate gandul sa incerc ce iti spuneam..mi se par prea mici sansele de reusita la inseminare....

Anis

Mergi la inceput

Dupa atenta monitorizare a ovulatiei,in ziu 8,10 si 12,cand s-a constatat ca tocmai s-a produs ovulatia,imediat dupa ecografie sotului meu i-a fost recoltatata si prelucrata sperma.A durat cam o ora si jumatate,dupa care cu o seringa cu cateter mi-a fost introdus mie in uter un esantion de sperma o.k.Operatiunea in sine nu doare,e vorba doar de o jena locala .Trebuie sa ramai in aceeasi pozitie cam 30 minute,dupa care,te duci frumusel acasa si stai toata ziua in pat.Pot sa-ti spun ca imediat dupa inseminare eu am avut contractii,cu dureri foarte mari(abia am ajuns ,ajutata de sotul meu pana la masina).Am avut si o mica sangerare.Dar cred ca nu este o regula.Mi-au fost recomandate supozitoare cu lisadon ,care in cateva ore mi-au luat ,cat de cat durerea.A doua zi am mers la serviciu,nu m-am simtit grozav,dar oricum "functionam".In a treia zi totul
devenise o amintire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Fetelor,

am rasfoit prin analizele mele (credeam ca le-am invatat pe dinafara ).. si se pare ca n-am facut listeria... mi-a scapat!
imi dati si mie mai multe amanunte? pentru ce se face? din sange?

Mergi la inceput

Da, Tia listeria ,se face din sange...eu azi mi-am facut-O la Inst.Cantacuzino...e tot la fel cum e si cu toxoplasma si CMV...
In schimb...nu stiu ce analize mai trebuiesc.. .asa preventiv!

Merci frumos Meme...ca idee se poate rata inseminarea? Si nu ai facut nimic ca analize??De unde ai stiut ce s-a intamplat in a 3-a zi....uffff ce rau imi pare!!La ce spital si doctor ai facut-o? Offf..numai intrebari am.....

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Anis,

eu am facut: Chlamydia, Mycoplasma, Anti Toxo IgM si IgG, Citomegalovirus IgG si IgM, Rubeola IgM si IgG, VSH, hemograma, Proteina C reactiva.

Pentru ce se face aceasta listeria?

Mergi la inceput

Cred ca m-ai inteles gresit.Suferinta ,durerile au devenit o amintire.N-am stiut despre esec decat in clipa in care mi-a venit ciclul.Culmea este ca dupa vreo 7 zile de la inseminare am simtit oarecare dureri abdominale si incepusem sa ma bucur ca poate este vorba despre implantare.Mai mult,la un test facut cam la 10 zile de la inseminare mi-a aparut ,e drept ca foarte palida si a doua liniuta.Poate ca a fost o greseala.
Inainte de inseminare n-am facut nici o altfel de analiza suplimentara fata de cele pentru sterilitate.

Mergi la inceput

Am uitat sa-ti raspund la o intrebare:inseminarea este garantata cam 20%.

Mergi la inceput

Off Meme..am inteles....eu ma chinui in fiecare noapte cu gandul....cum sa fac sau ce sa fac..sa fie mai putin chin , sau stres? Pana la urma inseminarea e ca o loterie..uff
Daca ai uitat ceva sa-mi zici...te astept! Oricum..nu pot sa cred ,decat ca esti f curajoasa...eu nu stiu..nu cred ca rezista...unui eventual esec...am obosit de atatea
Prin urmare poti sa ratezi momentul inseminarii , prin nedepistarea la timp a ovulatiei??

Tia..uite un link despre listeria : http://www.ccc.govt.nz/Health/listeria.asp

AniS

Mergi la inceput