Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 22
Teutz spune:
Temele zilei:
- Povesti nu citim, pt ca mi se pare prea devreme, nu are rabdare si vrea sa bage in gura orice am eu in mana. In plus, seara nici n-as avea cum sa-i citesc pentru ca dupa ce mananca se culca imediat, pica rupta!
- Sosetele le tine in picioare, daca sunt simple, fara desene sau alte chestii pe ele, care sa ii atraga atentia. Mai nasol e ca, daca ea se fataie de-a busilea prin toata casa, ii tot aluneca sosetele din picioare.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
La multe lunisoare sarbatoritilor zlei!
Calin de Roxana.c
David de Simo29
Porumbita, eu inca nu m-am gandit la momentul cand ii vom rupe turta Alexiei, ca mai e pana in decembrie.
Chris, va doresc sa aveti rezultate bune la analize!
Teutz
de
Teutz spune:
quote:
Originally posted by dianocica
si atunci ii povestesc despre ursuleti, ce fac ei, cu ce se ocupa(i-a facut alex o ditamai familia...lacramioara care e la scoala, intr a 7a, studiaza manichiura si crossul, fratele valerica e la liceul sportiv, studiaza prelucrarea lemnului si rusa, mama-olimpiada- e centralista, din aia de 'rit' vechi, tata-sofronie- e macaragiu in baza
), cum se pregatesc de culcare, au imbracat si papusile in pijamale si se duc toti sa faca nani...si david se duce la nani...bla-bla..
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Betoooon!!!!Teutz
de
madaluta spune:
salutare..!!!
am lipsit pt k am fost la tara sa il aducem pe darius...gata am reintregit familia...
Suntem bine, nu au inceput inca semnele sarcinii si ma rog la DD nici sa nu inceapa( mai ales greturile0 caci nu stiu cum voi mai schimba pampersul sau cum ii vai mai face mancarica....
Ma intrebati cum a reactionat Cip...a ramas mut....da mut la propriu nu la figurat...cand a intrat in casa nu i-am spus imediat..da ma tot tineam dupa el si tot imi framantam mainile cum sa-i spun...imi facusem nu stiu cate scenarii, da tremuram toata si n-am putut sa-i zic nimic ..am inceput sa plang si i-am aratat liniutele... Nu-i venea sa creada...m-a luat in brate si m-a strans tare..i-au dat si lui putin lacrimile..dar si-a revenit repede la strea lui spirituala...A inceput apoi cu intrebari de genul: "fata..sigur este un test facut acum si nu cel de la darius??
"fata, da e al meu, k eu am fost cam plecat??",..sau.."Ce bine k am scapat de perioada de insamantari"....( k la darius eram cu ochii pe calendar, pe ceas..pe toate alea k sa nimerim perioada fertila)...Apoi a inceput sa dea telefoane si sa se dea cocos...k nici nu s-a apucat de bb 2 si l-a si facut...De dovada de virilitate..potenta..io stiu ce-o fi asta in mintea lui...?
plus k m-a alintat si pe mine cu un.. "iepuroaica lu'tata"...si cam asta a fost. astept pe 15 sa merg la ginecolog sa vedem ce si cum..deocamdata ma iau cu darius si nu am timp sa ma gandesc deloc.cel mai teama imi este sa-l iau in brate, dar n-am ce face.
va pup si va las k iesim la plimbare.
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
bebinuta spune:
Marani, noi nu am cumparat nimic nasilor, nu au cumparat nasii hainutele , ci eu, ei doar cercei i-au cumparat. Eu nu sunt adepta obiceiurilor. Fata trebuia botezata, dar le-am spus nasilor ca nu trebuie decat sa vina. Deci pentru botez, nasii au luat: lumanarea (doar pt ca sotzul a uitat sa-mi mentioneze acest aspect si s-a cum parat in ziua botezului)si au platit taxa la biserica (40 ron, pentru care au primit chitanta). Se suparau daca nu ii lasam sa faca macar aceste lucruri.
Baita dupa botez nu i-am facut, taierea motului nu o sa-i fac.
Eu cred ca trebuie faci cum simti tu.
Adei ii place f mult in scaunul de masina; Noi il folosim foarte des, pe distante si scurte si mai lungi (10-50 km). Sa speram ca o sa tina figura
cat mai mult.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
simo29 spune:
Salutare mamici si fulguleti!!!!

Azi avem 10 (zece) luni!!!!!!
Dam de baut! Chefuim non stop - ieri am sarbatorit 6 ani de casnicie azi il sarbatorim pe puiutul nostru drag!!!!
LA MULTE LUNISOARE DAVID!!!!
Multumim celor care ne-au felicitat - 1000 de 
Sa cante muzicaaaaaaaa 

Simo si David (9 noiembrie 2006)
marani spune:
DIANOCICA, MIRONA, TEUTZ, BEBINUTA, multumesc tare mult pt raspunsuri, m-am inspirat si din pozele voastre si din relatari. Cum zicea si Dianocica, important e ca bb sa se simta bine, si o sa fac cum zicea Bebinuta - "cum vreau eu", cu popa o sa am de furca ca vrea sa-mi bage fata cu totul in apa.
MADALUTA, ma crezi ca mi-au dat lacrimile? daca ai sti ce ma bucur pt voi!!!!!!! eu nu cred ca as fi fost atat de incantata de o sarcina acum. Sarcina usoara, fara greturi si alte probleme!
Ajutati-o pe Sonia
Dia1609 spune:
madaluta, felicitari, sa fie cu noroc si voie buna!
sa ai o sarcina usoara
yagmur, cu f mare intarziere, 
kikineata, felicitari pt dintisori... sa iasa usor restul 
dianocica, super intalneala! va invitam si la noi, ca doar vem jumper ![]()
si acum nu mai stiu cine ce a intrebat, asa ca raspund cum pot:
papucei are doar o pereche, de la nike, primiti... am cautat sa mai cumpar, dar efectiv n-am gasit in tm care sa fie de piele, sa nu aiaba talpa rigida, sa aiba talonete, sa nu fie negri ... si ce am gasit si intruneau conditiile de mai sus, costau 2 mil
.. asa ca ama mai amanat, ca la sf lunii pleaca sotul in germania si ne facem stocul de pantofi si hainute de acolo
povesti nu ii citesc, ci ii spun seara la ureche pe soptite (si povezti din alea cum aude d de dianocica, super inventate
)... daca ii citesc, tb sa am un bec aprins si dc e vreo urma de lumina, nu mai adoarme
turta, motz si alte cele nu servim, mie personal mi se par o mare tampenie
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Laura13 spune:
salutari mamici!
multumesc din suflet, astept sa treaca umflatura. ma speriasem pt ca prima data la noi nu s-a vazut nimic.
povesti: NU
Madaluta 

sarcina usoara si sa dea D-zeu sa fie fetita!
Lorym s-a hotarat sa o intarce pe rianna, de asta vroia pastilele
dani mai are un dintisor, sta fff bine in picioare, chiar si fara sa se tina dar nu rezista mai mult de 1/2 min. se ridica in picioare din genunchi daca se tine cu o mana. nu se ma "trage" in picioare. am fost la pediatra:
UNT - NU, sub nici o forma. are acizi grasi saturati (adica RAI), dani nu vrea ulei de masline mi-a spus sa ii dau ulei din samburi de struguri....din acela vad ca a vrut. smantana cica ar fi mai bine de evitat, branza cu mamaliga si iaurt!
azi am servit orez cu legume si carnita de pui (prima data), i-a placut.
cam atat, eu tot naspa...... incerc sa imi revin si sa revin si la voi!
Va pup cu drag pe toate!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
dianocica dani a fost imbracat aseara cu: hamleti (ciorapei lungi), pantalon raiat, body cu maneca lunga, geaca de fas grosuta si caciulita. afara 11 grade. e bine?
te pup dulce ca te gandesti la noi!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006