Restaurant sic, la pret mic.... :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anuska/Anuska.jpg)
Maine implinim 10 ani de casatorie si ne-am gandit sa ne sarbatorim in doi cu o cina la un restaurant. Asa ca va rog sa veniti cu propuneri unde sa mergem, sa fie mancarica buna, nu prea costisitoare, la nefumatori, eventual separeu, chestii d-astea!
Si daca trebuie facuta rezervare, cu cat timp inainte, precum si locatia (adeca vreau sa fie din Bucuresti si sa-mi spuneti unde-i!).
Multam anticipat!*********************************
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Raspunsuri
![](images/user_man.png)
dracusorul spune:
incearca restaurantul xanadu, e la intersectia calea mosilor cu mintuleasa . vezi pe sapteseri.ro mai multe detalii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
canne-marie spune:
Buna .
Mai este un restaurant de la Calea Mosilor cum te duci spre Foisorul de foc,este vizavi de fantana arteziana si se cheama IZVORUL RECE, este pe partea dreapta cum vi de la Mosilor.
Este fff frumos acolo,intim si au si terasa.
Felicitari ! ! ! si petrecere frumoasa in
annes
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
Mie imi place terbil la Daverro, este in Tineretului, intersectia Vacaresti cu Tineretului si au o mancare super buna la preturi rezonabile. Daca vrei ceva mai deosebit si foarte intim puteti incerca restaurantul Pekin. E in "pasagiul" Victoria, vav de magazinul Victoria si au doar 5 mese, una fiind in separeu. Dintre restaurantele chinezesti are preturile cele mai rezonabile.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
POZE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">http://www.helpsonia.com/povestea-sonieiAjutati-o pe Sonia !/url]
annablue spune:
Noi de aniversare am fost la Quattro Stagione, pe Soseaua Nordului nr.5-7 (parca astea sunt numerele, sigur il gasesti dupa nume). E langa Herastrau si e f placut, cu muzica f decenta si la volum potrivit, cu picoli f atenti si rapizi, plus preturi foarte ok.
Se merge numai cu rezervare si noi am fost foarte placut impresionati de loc si cat de bine ne-am simtit.
Au si terasa si in interior.
Aniversare placuta !
Ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
grati.ela spune:
Thalia - Cuza Voda f.rezonabil, portii mari, vinul casei bun. Nu e insa romantic si nici prea rafinat.
Taj (mancare indiana)- 13 Septembrie - superatmosfera, servire super, preturi maricele insa.
Mancare extra, preturi suportabile, atmosfera draguta: Crocodil Dundee (Mihai Bravu - Prosper) - pe afara arata trist dar restaurantul e frumusel; au cea mai buna mancare arabeasca.18+
delsim spune:
Davvero, bdul Tineretului 55, specific italian.
Don Taco, str Dr Felix 1, specific romanesc si mexican.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anuska/Anuska.jpg)
Anuska spune:
Multumesc mult!
Am fost pana la urma la "Cocosu' Rosu"; a fost tare bine, mancare cu specific romanesc si buna, servire prompta si ireprosabila, ambient placut, muzica acceptabila. Aaaaaaa, si pt cine are copiii au spatiu de joaca amanajat in curte cu tobogan, balansoar, etc... Ne-a facut sa spunem ca vom mai reveni!
Si daca moderatorii considera ca subiectul nu mai poate prezenta interes il pot inchide.
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004