* Bucurii de sept-oct 2006 (79) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 18
MamiLili spune:
Alina, multumesc de invitatie! Mi-as dori sa ajung la Arad si sa va cunosc pe tine si pe Pufy, de fapt pe toate aradencele mamici de Bucurii. Daca voi avea drum pe-acolo va anunt!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
pufymic spune:

Sebicu

Lili wellcome back!Super pozele!
Imi era dor de postarile tale!
Noi suntem ok....in week-end ne-am chefuit la petrecerea pentru ziua lui Adelina(de alina morostes)....maine iarasi la ziua Ioanei(de gabitzica)......apoi ne pregatim si noi de chef.....dezmat maxim la aradence
!
Cu gradi e ok, nu mai plange dc il luam inainte de a-i culca pe copii9ca nu vrea sa doarma acolo).....
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
lullabay spune:

LA MULTI ANI SEBI!

Pufy ce de-a petrecareala..las ca vine Lili si va pune la treaba!
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
sympa spune:
"La multi ani!!!Sebi"

Sa cresti mare si frumos....
Mamalili...vazut poze frumoase din vacanta,doamne-doamne ce par frumos are Mathias..aveti ce tunde la un an!
Pufy..ma bucur ca-i mai bine cu gradinitza.Va chefuiti de numa-numa.Distractie placuta in continuare...
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze
MamiLili spune:
Sympa, uitasem sa-ti zic, ce freza noua aveti! A stat cuminte Teo la tuns?
Mmmmm ce-as mai veni pana la Arad cu atatea petreceri
. Lasa ca nici Iasul nu se lasa mai prejos, deja au inceput Bucuriile iesene sa numere anii si nu lunile. 
Aaaaa Lullabay, m-a emotionat mult, mult de tot postarea ta de ieri in care povesteai nasterea lui Stefanel. Imi amintesc cu drag si cu multe amanunte, fara sa recitesc, de nasterea fiecarei Bucurii acum un an. Imi amintesc perfect trairile fiecareia dintre noi, emotiile, grijile, nerabdarea, curiozitatea, cumparaturile care se faceau in asteptarea Bucuriilor.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
xandrutza_76 spune:
Lili, foarte frumoase pozele! Mi-au placut si comentariile! Iar Mathias e tare simpatic! Si ce barcuta frumoasa ![]()
Pufy, ce bine, o tineti in petreceri, ne mutam si noi ![]()
Alina, 
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Susa spune:
Buna seara mamici si bebici
Multumim frumos de urari pt anisor si ne scuzati ca nu am intrat mai des ca sa felicitam si noi bucuriile care s-au mai sarbatorit...
Avem pozici de la www.dropshots.com/LucasDaniel#date/2007-09-08/18:14:53" target="_blank">mot a fost foarte frumos mai ales ca am avut si petrecea de inaugurare a noii noastre locuinte in aceeasi zi... a fost bine...am ales ce se vede in poze .....adica mingea. va pupam si incercam sa intram mai des....
sanatate tuturor
sympa spune:
Mamalili....n-a stat deloc...cu forta l-am ras.Mi-a fost asa de mila de el dar nu-i statea nicicum bretonelul si de tuns doar un pic nu se punea problema ca nu statea el la bibilit.E la 4 oara ca l-am ras.Pana acum a fost cat de cat o.k , de-acum incepe distactia.Exact la fel am patit si cu Andrea.Doar de pe la 3 ani a inceput sa steasi ea cumintica pe scaun la frezat.
Susa...v-am vazut pozele de la mot.Tenismen il faceti pe Lucas.Mi-a placut si cum v-ati aranjat casa.Imi imaginez ca si curtea e super mare .O sa aiba spatiu de joaca.Eu m-am saturat de parcuri...ma gandesc ce fain se jucau ei la mama in curtile alea superimense.Si soacra mea e vecina cu noi...asa ca aveau unde fugi si de gura noastra.
Roxana1..ma bucur ca e mai bine Dariuta...Multa sanatate..
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze
cata14 spune:
LA MULTI ANI! bucuriilor care au facut deja un anisor si celor care urmeaza.
ne pregatim si noi cu chiu cu vai de petrecere. Eu cred ca sunt in pragul depresiei datorita maselelor lui fiu-meu care ma tin in picioare noaptea. cred ca nici nu scriu prea coerent.
Numai bine va doresc,
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata! 
Susa, am vazut pozicile de la mot, pupici lui Lucas! Totusi parca a pus mana si pe stetoscop, nu?
Sympa, Cata, 
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi