* Bucurii de sept-oct 2006 (79) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

quote:
Originally posted by AdinaF
Fabian al meu e tare dulce. cand il rog sa ma pupe, scoate o limba de un cot si ma spala pe toata fatza...iar Alex ma musca de dinti..credeti-ma ca-i posibil.

O zi faina fetelor, acum dispar ca ne pregatim incetisor bagajele.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Cred ca sunt tare dulci. Eu daca ii zic la fii-mea sa-mi dea o pupa imi intinde obrazul sa o pup eu

Lexi sanatate micutzei. Ma da ce precoce e la dintzusi. La noi deabia a iesit al treilea colt.

Lilina, sanatate lui Vladone!

Cristinaaaa pe unde sunteti Sper ca te simti bine...

MamiLili ai plecat, haaa? Las ca vii tu inapoi

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sarbatoritilor zilei!

Nicol vazui fetita ta cea frumoasa, Antonio o cheama.

Lexi mama dar ce harnica e Maria, vrea dantura perfecta fata! Felicitari!

Am fost si noi la analize azi, a durat juma de ora pana i-a luat sange, curgea f greu, am iesit uzi amandoi si umflati de plans...

Nu stiu daca si la noi in Moldova se respecta chestia asta cu turta, poate fetele din zona ma lamuresc si pe mine.

gety nu le am cu pronosticurile, de obicei sunt pesimista.

Eu mi-s tare bucuroasa, piticul asta mic ma uimeste pe zi ce trece, azi a batut din palme singur cand i-am zis bravo, face singur cu mana cand ii zic pa... e asa de dulce... i-am cumparat carti cu animale domestice, animale salbatice si cu fructe, deja a inceput sa recunoasca catelul, vaca si pisica, avem de munca cu celelalte.

*****************************************Mirabela, mamik de pitik www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Vauva, frumos trebuie sa fie la gradinita voastra. Pe aici nu am auzit de asa ceva, in Pitesti niciatat, abia daca avem vreo 3 gradinite particulare mai de doamne ajuta.
Zina noi papam dimineata unt pep aine (de cateva zile, deja este foarte incantat de aceasta mancare) apoi piure de fructe (o piersica si o jumatate de mar, uneori si un pic de pruna, cateva picaturi de lamaie si mai rar si niste suc de morcovi), dupa piureul de fructe mai cere si tzitzi asa ca servesc baiatul. La 12-1 este ora de somn cand suge iar, la trezire papam mancare gatita (supa de legume cu carne, sau supa de legume cu galbenus de ou, sau piure de cartofi cu peste sau cu ficat de pui, mamaliguta cu smantana si branza care insa inca nu ii place, orez cu carne si legume, orez cu mar copt, carne cu legume la cuptor), la 5-6somnic iar deci tzitzi, la trezire pe la 7 papam iaurt in fiecare zi (uneori il mai pacalesc cu branza amestecata cu smantana (nu ii place deloc branza), seara inainte de somnic tzitzi si uneori cand ma mulg ziua ii mai fac si ceva cereale. Si eu mai fac ciorba de legume ptr noi dar inainte de a-i pune sare opresc ptr el, sau legumele la cuptror cu/fara carne le pun sare numai dupa ce ii opresc lui fara, asa ca dintr-un foc gatesc ptr tot familionul..
Nicole, tu umblii cu cioara vopsita, bag eu seama. Chiar are figura de fata Antonio. Asa eram si eu cu fi-miu pana sa il tund, toata lumea imi zicea ca este fata, si chiar si acum mai zic unii, desi are clar moaca de bandit.
Mirabela si noi avem carti cu animale si Rares la toate le zice calul, adica face precum calul si le arata cu degetul. Azi afara a vazut o vaca si imediat mi-a aratat-o cu degetul si mi-a spus ca este cal. Offf, trebuie sa mai duc copilul pe la tara ca este cam orasenit rau, dar unde mai gasesti intr-o curte si calul si vaca si magarul si cutul si oaia si……
Ora de plimbare cam trebuie sa ne-o schimbam si noi, numai ca inca ami avem 2 somnuri pe zi si dimineata oricat ne-am chinui nu reusim sa iesim mai devreme de 10 din casa si abia intram pe la 12-12.30, asa ca primul somn il facem abia la 1, deci somnul 2 nu poate sa fie mai devreme de 5.30-6. Intre cele doua somnicuri ne jucam putin, facem papa, mai iesim pe la banca 20-30 de minute si cam atat. Seara nu prea iesim mai devreme de 7.30 si deja acum la 8.30 este intuneric, asa ca mai stam si pe bezna pe afar aca si in casa pana la somnic trece greu timpul.
Motul noi l-am taiat la 7 luni jumatate asa ca am scapat de grija asta, am fost numai noi si nasii ptr ca nu support chestiile de genul « obligatii » cu invitati si cadouri pe care poate nu le folosesti niciodata. Mai bine mai simplu, ptr mine faptul ca am facut obiceiul cand am considerat noi ca este necesar fara a chinui copilul toata vara cu parul lung si am petrecut alaturi de nasi a fost super. De ales Rare a ales surubelnita, banii si aurul, nimic colorat din toate astea. M-am bucurat ca nu a ales cartea.
Cand va aud ca au cate 4 dinti deodata ba mai mult ca au si masele puii vostri imi vine sa mor ptr ca noi ne chinuim de la 6 luni cu 2 dinti iar altii doi ii asteptam de 4 luni si nu vor sa mai iasa.
Vai ce mai visez si eu la o noapte de somn de la cap la coada !!!!!
Eu nu m-as risca cu mezelurile, contin tot felul de minunatii. Mie nu mi-au placut niciodata asa ca la mine in frigider rar gasesti asa ceva. Iar Rares nu are decat sa mai astepte cu asemena mancaruri, el deocamdata sa pape ce ii fac eu zilnic ca e bun.
Gata fug sa culc barzaunul ca este tare suparat pe mine si ma apuc de zacusca. Pufyyyyyyy,pe nde esti ? Ce mai pui in camara ptr iarna ? eu is cu zacusca si compotul dar trebuie si ceva muraturi, dar cand ?

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Adina, esti tu o draguta si jumatate si chiar am nevoie de suport in perioada asta si chiar ajuta sa stii ca cineva se gandeste la tine .

Am scris si ieri un mesaj de-un kilometru si ceva si pe cand i-am dat "send" mi-o cerut parola si s-o sters; ghinion.

Acuma ce sa va mai zic, io-s destul de stresata ca am si slabit vreo 2 kile, este una dintre cele mai grele perioade din viata mea. Nu ma stiam asa de sensibiloasa, poate nici nu eram, dar caand vine vorba de Roxi si de "suferinta" ei, apoi chiar rezist greu.

Am stat cu ROxi la cresa in fiecare zi, toata ziua, cu mici exceptii de mers la baie sau testat copilul plangacios; cand ma vedea ca nu-s, se punea pe un plans cu sughituri. Ea si inca un baietel plang cel mai tare de-acolo; urla, de fapt.
Azi am lasat-o 15 min singura, spre sfarsitul programului cand a venit si tati dupa noi, asa, ca sa-i fac si lui un demo despre cum se intampla lucrurile cu fiica-sa ca zice ca-s nebuna si ma stresez eu degeaba. Roxana a plans insa nu suficient de convingator ca zilele trecute dar a plans intr-una si cu lacrimi de crocodil, cu muci si cu sughituri. Imaginati-va. E terifiant, nu?
Ideea este ca de luni o sa incep sa o las cate o ora, apoi de marti 2 ore etc etc si apoi, de miercuri s-o retrag daca imi cedeaza "balamaua" de care vorbeau intr-un mesaj anterior.
Daca as gasi bona pe care o caut as renunta la cresa dar as mai duce-o totusi inca doua trei saptamani, asa, numai ca mi-am promis sa nu renunt usor.
Asa ca... e greu, mai mult pentu mine, cred, decat pentru ROxana, as vrea sa castig la loto sa-mi fac cresa mea si sa stau acolo cu ea toata ziua

Cam atat despre "suferinta" mea... hai ca revin la lucruri mai vesele si urez la multi ani tuturor Bucuriilor care au implinit un anisor si la multi ani si gemenilor mei preferati, pupici si de la Roxana care-i cam face ochi dulci lui Luca, unul dintre gemenii de la cresa
Sfarsit de saptamana minunat va doresc

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Floricel79, mie mi-e teama sa o las pe Maria la cresa chiar si de la 2 ani, daramite tu si mititica ta, care n-a implinit anisorul. N-o sa am ce face, ca o sa trebuiasca sa ma intorc la servici. Iti urez bafta in continuare, poate o sa fie bine pana la urma, daca nu, sufletelul tau de mamica o sa-ti dicteze ce sa faci.
AdinaF, la tine a fost hainutze multiplu de 2. Vreau sa mai cumpar, am vazut un deux-pieces delicios, dar mai astept sa faca anul, ca mai primeste si atunci si o sa vad dupa aia ce-o sa-i mai cumpar.
Mirabelac, imi spui si mie niste scoruri la cartulii si daca sunt cartonate? Eventual de unde le-ai luat. Eu am gasit cu 20-30 ron, dar mai testez piata.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Tanima, eu saptamana viitoare fac zacusca, sa vina sa ma ajute mama la curatat . Dar cel mai tare ma oboseste de pus zarzavatul la borcane. Le dau prin robot radacinoasele, dar tot mi-e greu. Dulceturi nu mai fac, ca nu se mananca la mine, iar la murat pun numai castraveti.
Eu la botezul Mariei am primit lucruri frumoase si utile. Acum n-o sa mai chem atata lume, chiar ma gandeam pe cine sa chem si pe cine nu.

Mergi la inceput

Mirabelac, si eu sunt pesimista in general, mai ales cu echipa nationala, dar stii cum e, un pic tot mai sper. Oricum, acum stau mai bine decat in celelalte preliminarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Am citit tot dar sa ma si bateti daca mai tin minte ceva
sa vedem:

carticele a primit si pitix de la matusica lui sunt cu animale si fructe si sunt cartonate numai ca aici sunt vreo 50-60 mii lei.
pupam pe Roxana ca sa nu mai planga la gradi iar pe mamica sa fie tare si sa reziste.
a, si pe David of ce curajos a fost!

daca am uitat pe cineva sa nu v-a suparati , ma lasa memoria...

la capitolul zarzavat am fost foarte am facut suc de rosii zarzavat,castraveciori , ardei pentru umplut, vinete, gogosari simpli si gogosari cu conopida. si as mai vrea sa pun niste conopida simpla ca tare ii place sotului meu.

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput

Nicole, si mie imi place conopida la nebunie. Mai ales cu maioneza. Si i-am administrat si Mariei in piureutz. De axemplu, azi a papat supa crema de conopida. A iesit foarte aromata, cred ca si da la radacina de patrunjel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

si pitix o mananca nu prea ii place in schimb broccoli. ultima data o dadea afara. si cand nu ii place ceva are un stil aparte zici o vomita asa face. pentru noi o fac in otet. yami yami ce imi mai okace.
ieri i-am facut crema de porumb. ia placut la nebunie cand s-a terminat a inceput s-a planga in scimb m-am chinuit o gramaga ca am strecurat-o sa nu ramana cojile alea .

a, si am copt vinetele acasa o serie nu am mai fost la mama la curte ca mie greu sa ma car si cu vine si ptix prin oras. si am facut cum am citit pe DC la cuptor dar au iesit fff bune. nu m-a asteptam sincer.
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput