* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Ah, uite ca am ajuns si eu in Constanta. N-am mai fost pe aici de 2 luni, parca sunt pe alta lume. E un praf de nu ma vad, trebuie sa ma apuc de curatenie generala. Luna asta mai stau acasa, ca de la 1 octombrie incep serviciul. Tot luna asta vreau sa-mi programez si operatia la picior (a 3-a !) sa-mi scoata suruburile din genunchi.
Imi pare rau ca nu am mai scris de mult, vara asta am tot fost plecati, mai mult la tzara, la ai mei, in Dolj, in iulie am fost la Navodari cu parintii mei si cu Andrei, la plaja (am vrut sa schimbam decorul si am fost cazati la sora sotului), apoi l-am lasat pe Andrei la parintii mei si am fost doar eu si sotul o saptamana prin Bucovina. Suuuuper nordul Moldovei, cu manastirile alea vechi ! Noi am fost cazati la Gura Humorului, dar in fiecare zi plecam cu masina sa mai vedem cate ceva in zona. Si mergeeeeaaaammmmm ... cate 7-8 ore pana veneam inapoi la hotel, rupti de oboseala. Singura chestie nasoala a fost ca toate drumurile erau in reparatii, se circula pe o singura banda, de ex., intre Gura Humorului si Suceava sunt 27 km, pe care i-am facut in ....2 ore jumate ! Au fost vreo 7 semafoare.
Eu nu am mai scris aici caci nu am avut net in perioada cand am fost la tara si apoiiiii ..... ma simt prost, fiindca acum l-am lasat pe Andrei la ai mei, la tzara. Noi stam aici cu chirie (in Constanta) si la anul ne expira contractul. Fiecare banutz in plus il depunem la banca, caci vrem sa ne luam si noi un apartament, ceva. Si nu ne permitem sa platim 6-8 milioane pe luna pentru o bona sau o cresa.
Asa ca ne-am gandit sa-l lasam la ai mei pana la anul in vremea asta (contractul de inchiriere expira la 1 august 2008). Ma simt foarte prost, ca o mama denaturata, simt ca imi lipseste ceva esential .... ma uit la pozele cu el si lacrimez singura prin casa ....
El insa e super-fericit !! S-a acomodat acolo (de aia am si stat cu el atat acolo, sa vad daca ii place), la plecare eu plangeam si el habar n-avea, fugea dupa pisica ! Toata ziua e pe afara, iubeste animalele cu foc, le smotoceste de numa', alearga pe strada (bine ca nu stam la sosea), etc. Ii duc grija mereu si o innebunesc pe maica-mea cu telefoanele si cu sfaturile, dar stiu ca nu am ce face, asta e situatia, trebuie sa strang din dinti si sa rabd.
De aia o sa scriu mai rar pe aici, caci nu am ce sa va spun. Ghiocelul meu nu mai e cu mine. Poate doar sa va relatez din ce-mi povesteste maica-mea despre el.
Eu o sa incerc sa ma duc la el cat de des pot, sper macar o data pe luna, cate 3 zile. Sunt 600 km pana acolo dar si o mie daca ar fi, tot m-as duce.
Va pup si va doresc numai bine, voua si ghioceilor.

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

aida, nuuuu ... inca nu-s gravi dar planuiesc in viitorul apropiat. Acum incerc sa-mi rezolv problemele ginecologice, ca am ramas dupa nastere cu o rana urata pe col care mi-am cauterizat-o dar se pare ca nu a reusit toata. Asa ca in octombrie trebuie sa mai fac inca odata procedura
Irina, imi pare tare tare rau ca a trebuit sa-ti lasi puiul la parinti si ca e asa de departe de tine. Nu vreau sa stiu ce e in sufletul tau, cred ca ti-e greu. Curaj, o sa treaca asa de repede si perioada asta de n-o sa-ti vina sa crezi ... numai sa incepi serviciul si atunci zboara timpul.
ciuf, bafta cu greencardul ca multe batai de cap va da. Ceva traznai de-ale lui Luca? Nimic in ultima vreme? Ai reusit sa-i termini camera Evei? Adica de mobilat ca de zugravit o tot admir.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Pupam fetele!!!

Pispi, ti-a dat Micaalsa pe pagina trecuta "ingredientele" pentru lotiuni. Prepara mixtura si sigur scapi de eritem. Si la noi a functionat FARA PROBLEME mereu. Roaga-te de o farmacista sa o prepare, mai fac figuri daca nu ai reteta.
Noi avem de la Spitalul de Pediatrie reteta. Speli funduletul si pasarica cu apa cu bicarbonat, parca o lingurita la un litru de apa, tamponezi cu prosopel uscat (FARA SERVETELE UMEDE O PERIOADA!!!), apoi ungi zona afectata cu mixtura pe care o agiti bine inainte. In 1-2 zile trece!

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by Irina71
.... ma simt prost, fiindca acum l-am lasat pe Andrei la ai mei, la tzara. Noi stam aici cu chirie (in Constanta) si la anul ne expira contractul. Fiecare banutz in plus il depunem la banca, caci vrem sa ne luam si noi un apartament, ceva. Si nu ne permitem sa platim 6-8 milioane pe luna pentru o bona sau o cresa.
Asa ca ne-am gandit sa-l lasam la ai mei pana la anul in vremea asta (contractul de inchiriere expira la 1 august 2008). Ma simt foarte prost, ca o mama denaturata, simt ca imi lipseste ceva esential .... ma uit la pozele cu el si lacrimez singura prin casa ....
El insa e super-fericit !! S-a acomodat acolo (de aia am si stat cu el atat acolo, sa vad daca ii place), la plecare eu plangeam si el habar n-avea, fugea dupa pisica ! Toata ziua e pe afara, iubeste animalele cu foc, le smotoceste de numa', alearga pe strada (bine ca nu stam la sosea), etc. Ii duc grija mereu si o innebunesc pe maica-mea cu telefoanele si cu sfaturile, dar stiu ca nu am ce face, asta e situatia, trebuie sa strang din dinti si sa rabd.
De aia o sa scriu mai rar pe aici, caci nu am ce sa va spun. Ghiocelul meu nu mai e cu mine. Poate doar sa va relatez din ce-mi povesteste maica-mea despre el.
Eu o sa incerc sa ma duc la el cat de des pot, sper macar o data pe luna, cate 3 zile. Sunt 600 km pana acolo dar si o mie daca ar fi, tot m-as duce.
Va pup si va doresc numai bine, voua si ghioceilor.

Irina stiu exact prin ce treci....si noi l-am lasat pe Cristian la mama langa Targoviste de mai bine de 2 saptamani si e crunt...si eu sun in fiecare zi si o singura data mi-a zis mama la telefon ...in rest smotoceste pisica de cate ori o prinde, mananca struguri si pere ecologice, alearga, tipa, se joaca, striga toti vecinii...ieri a vazut cum pune lumea porumbul in hambar si l-a intepat o albinuta la struguri ...are activitati foarte cool...plus ca i-a luat mama tricicleta si cel putin 3 ore pe zi e triciclist!

Va pup! Multa sanatate iti doresc!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Fetelor va pup, va imbratzisez si va multumesc!
Uitasem ce bine e sa ai cu cine vorbi, ca ai cui povesti si ce bine e sa primesti sfaturi!
Va multumesc pentru retete! Sa stiti ca noi nu folosim servetele umede, decat in cazuri de extrema urgenta, adica daca suntem in parc si n-avem incotro. In rest, la fiecare schimbat de scutec ne spalam.

Acum ce sa va zic...Am fost aseara din nou la un alt dermatolog. La Medlife, la doctorita Chelemen care ne-a zis ca suferim de eritem fesier suprainfectat, adica tot acelasi lucru. A fost mai explicita dar ne-a schimbat tratamentul. Acum avem 3 cremitze, cum le-a zis tante doctor. Si mi-a zis ca la cat de urta arata, sa nu ma astept sa treaca prea repede, adica vindecare completa in 2 saptamani.
Seara dam cu Travocort, dimineata cu Lomexin(sper ca am retinut corect) si in restul zilei cu o crema cu zinc de la Avene, care sa inlocuiasca Bepanthenul.
Iar peste 10 zile mergem din nou la control.

Am intrebat doctoritza daca e ceva ce am facut eu gresit de s-a intamplat asa ceva, in conditiile in care noi n-am suferit de eritem de genul asta mai deloc. Adica Bia se irita foarte rar. Si mi-a zis ca si daca speli copilul si daca il stergi cu servetele tot poate sa faca iritatia asta. Cica mai degraba nu fac copii care sunt spalati o data-n zi.. Dar asta nu inseamna ca noi trebuie sa renuntam la spalat.

Am observat ca a inceput sa o usture. Si ieri a inceput sa planga si sa tremure. Mi-era asa de mila de ea.... Asta e. O sa ne treaca pana la urma.

Inca o data va multumesc pentru sfaturi.
Va pupacim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Ciuf Sper sa rezolvati repede cu greencard-ul. Va pup si va tin pumnii.

Poli intr-adevar e tare trist ce s-a intamplat in Grecia. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce dezolant trebuie sa fie peisajul. Eu zic ca o sa-si revina Nik la vechile obiceiuri si o sa doarma in patutul lui.

Irina of of ce greu trebuie sa-ti fie. am incercat sa ma pun in pielea ta si mi s-a strans inima. Si asa imi e greu ca am ajuns sa petrec cu Bia doar 1-2 ore pe seara si cam atat, imi dau seama prin ce treci. Important este ca Andrei este fericit si multumit acolo unde e. Iti tin pumnii sa fii tare.

adar ma bucur ca mi-ai zis si mie o vorba si cu ocazia asta am vazut si ce fata mare si ochioasa s-a facut Maia. Va pupicesc. Ma gandeam sa-i iau si io lu Bia un carutz de ala de bebe ca am vazut ca ii place sa impinga. I-am luat o ratza si e tare incantata de ea.

micaalsa succes cu bebe 2.

alinaalex ce misto. 3 masele si sa nu stii. i-or fi crescut noaptea in somn. ca atunci bebeii cresc cel mai mult, nu? si asa or fi crescut maselutzele.

A-propos de crescut, Bia are 80 cm si numai 9460 gr. Mi se pare cam slabutza, desi nu ma pot plange ca nu mananca.

Catrinel draga mea pe unde umbli? Sunteti bine? Rugaminte: Am niste prieteni care vor veni in Germania si as vrea sa-i rog sa-mi cumpere si mie pastilutzele alea homeopate pentru dintzisori, dar nu stiu exact cum se cheama. Imi zici si mie te rog si cum se numesc si unde mai exact se gasesc? Multumim.

Si nu in ultimul rand Nausi bine ai venit. Vrem pozeee!

Va pupam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Pispi, cu mare drag! Sper sa iti fie de folos mixtura. Sa te duci repede, ca dureaza 2-3 zile prepararea. Pupam si noi.

PS: Maia e tare incantata acum de carut si de leagan. E disperata. Se trezeste dimineata si primul cuvant e HINTA (leagana in limba ardeleneasca ;) )

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Imi cer scuze k dau buzna asa aici la subiectul vostru dar voiam sa fac un anunt pt fetele din Constanta si imprejurimi( daca sunt): s-a deschis la Odisee un subiect nou gravidute si mamici de constanta
Va asteptam cu drag!

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Irina, bine ai revenit, cu sau fara ghiocel! off, off, tre sa-ti fie tare greu fara Andrei, eu n-am stat fara Marc pana acum mai mult de cateva ore, dar te inteleg.
Spor la strans bani pt. apartament!
Si bafta la operatia de la genunchi!
Mihaser, bafta pt. duminica! Dupa aia pleci la Cristi? cool!
Pispi, la noi asa a fost la fiecare dinte, nici n-am stiut cand i-au iesit, serios! mai, Marc e barbat, de aia nu se plange!
si noi am avut ceva probleme cu iritatii la fundulet pana acum 2 sapt., chiar nasol la un mom. dat, i-am dat cu toate cremele posibile, Bepanthenul nu a avut nici un efect, am schimbat si scutecele si pana la urma a trecut cu bicarbonat ( o lingurita la o cana de apa), tamponat cu compresa sterila si gata!

Mey fetelor, cand aud cum stau copilasii fara voi ma apuca pandaliile. Al meu....of, of, numai mami-mami-mami, e atata de mamos...Na, azi am fost iarasi la cresa aia minunata de care va povesteam ieri. Totusi, ca sa stau eu linistita si sa-mi iau definitiv gandul ca nu arunc cu atatia bani aiurea, am mai vizitat o cresa de stat. Si m-am lamurit: ramanem la asta privata! Deja am facut actele, mai tre sa facem analizele si vom incepe din 1 octombrie.
Mi-a placut tare mult si faptul ca in mom. in care am ajuns noi la cresa, copiii erau plecati in oras cu educatoarele. La o plimbarica. Asta e un mare plus. Ca io pe Marc nu prea il vedeam stand locului.
Partea proasta e ca Marc a stat ce a stat fara mine, cam o juma de ora, apoi a inceput circul , a plans pana nu m-a vazut, desi era si tati cu el! vai, deja mi-e groaza de prima zi de cresa, cand va sta fara mine 10 ore! asa m-a strans in brate, n-am cuvinte sa va spun...abia m-am abtinut sa nu plang si eu, si cum il lasam din brate plangea disperat! Simte el ceva saracul! o sa ne fie greuuuu...
Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar face el fara mine cateva zile, daca cu maica-mea abia daca statea cateva ore si alea cautandu-ma prin casa si plangand la usa...
Oricum eu nu incep serviciul pana nu sunt sigura ca el s-a obisnuit sa stea fara mine.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salut fetelor!

Am intrat putin pe forum, am postat un subiect la Parintii intreaba, parintii raspund si am zis ca ar fi urat din partea mea sa nu intru si pe la ghiocei, sa va salut.

Darius nu se simte bine deloc, de azi dimineata vomita tot ce mananca. Febra nu are. Cred ca a luat un virus de la copiii de la bloc , toti de varsta lui sunt bolnavi ( unii au diaree, unii vomita si au facut febra) cu toate ca nu au mancat nimic impreuna. Darius e f moale acum sta la tati in brate si nu zice nimic, e molesit, sunt f ingrijorata. La 20 mergem cu el la doctora sa vedem ce zice...

Va pupam!

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput