Scurgere alb-galbuie

Scurgere alb-galbuie | Autor: lorenuzza

Link direct la acest mesaj

Am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati urgent!!!D aproape 2luni am o scurgere alb-galbuie si nu inteleg de la ce e!In iulie am fost la mare si a fost destul de rece apa si matusa mea mi-a zis k e posibil sa fi racit jos:D!!!Ce pastile sa iau sau ce sa fac ca sa nu mai am scurgerea aia...nu miroase urat...nu ma ustura...ma incomodeaza doar ca ma simt uda si nu mai suport sa stau cu grija!Vreau sa iau niste pastile sa imi treaca!Mentionez ca nu mai sunt virgina!Va rog sa imi raspundeti!Multumesc!A mai patit cineva asa ceva?Sa imi zica ce pastile a luat sau ce a facut si in kt timp ia trecut!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Fuga la ginecolog.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Singurul sfat pe care as putea sa-l dau ar fi sa consulti un ginecolog,si sa eviti automedicatia.Cu siguranta o sa-ti ia o lama si in functie de rezultat o sa-ti dea si tratament.
Incearca sa te speli cu ceai de galbenele si vezi cum te simti pina ajungi la gine! Oricum eu as evita sa iau trat medicamentos din auzite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Inca nu am auzit sa faca cineva facultatea de medicina prin corespondenta, si din motiv bine intemeiate.
E mai logic sa te duci la ginecolog si sa-ti analizeze la microsop secretia decat sa intrebi pe un forum ce sa faci.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Da,da,fuga la medic si sa nu iei pastile de capul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Lorenuzza, fetele au mare dreptate!

Evita automedicatia si du-te urgent la ginecolog. Cu atat mai mult cu cat ai si precizat ca nu esti virgina ,nu ar fi trebuit sa astepti doua luni de zile sa ii faci o vizita. Motivele pentru care ai secretia pot fi diverse, asa ca ....

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Fuga fugutza la medic sa-ti dea un tratament adecvat. Nu lua medicamente de capul tau ca poti face ceva mai urat.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Poate sa fie nevoie de medicamente sau doar de un unguent local. fa-ti analizele la secretie si mergi la ginecolog(parerea mea cu analizele facute fiindca si medicul tot acolo te trimite).

Mergi la inceput